Şimdi Ara

Akşama Fener'in maçı var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

umutsuz olanlar yazmasın. saçmasalak bir forum haline geldik, umutsuzluk ekiyorsunuz her tarafa.. kötü oynadık kabul ama kötü oynayacağımız anlamına gelmez.. çünkü yaşanılan çok şey var, çok istiyoruz yenmeyi. imkansız felan da değil. futbol budur. umuttur. ve her daim yeneceğine inanmaktır. zevksizler yazmasın az.

dediğim gibi, 9-10 saat az çenenizi tutun! yok maçı izlemeyecekmiş, yok yenilecez, yok şöyle yok böyle.

parazitler şimdi. gs maçı ne alaka diyecek. 1.50deki aykut'un muhteşem golünü sindiremeyecek. ama ilk yarı 3-0 mağlupken gs karşısında alisamiyende bide 3-4 yaptıysak.. hiçbir şey imkansız değildir! Akşama umutlu olan inanan arkadaşlarla zaferin keyfini tadacağız..

• Hiçbirşey imkansız değildir. Ama bazı şeyler cidden imkansıza yakındır. Bugüne kadar ingilizlere karşı bu denli büyük futbol oynamadığımızı düşünürsek en fazla 1 yiyip 4 atmak, ingilterede bunu yapmak cidden imkansız denebilecek türden birşey. Hemde bu kadar ruhsuz oynayan futbolcular topluluğu ve vizyonsuz ekiple.
  • istanbulda adam gibi istekli oynayıp kaybeden bi fener olsa belki diyicem ama böyle imkansız.
  • 3 tanede orada yersiniz inanırsınız ondan sonra.
  • Hunharca saldırmak ve 2-5 maç sonucu
  • Belki yenersiniz; ama 3-0'ı geçip tur atlayacak kadar yenmeniz çok zor.

Bizim Real Madrid rövanşı gibi olabilir.
  • GS Büyük. Arsenal'da büyük. Gsnin Alisamiyeninde eze eze 3-0'dan 4-3 Maç çevirdiysek Emiratestete çeviririz.

Turu geçmemiz imkansız dostlar Turu geçelim, 6 Ay ban atacam kendime. Ahanda buraya imzamı atıyorum. SS'sini alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neye bakarak ümit besliyorsun dostum ciddi ciddi soruyorum amacım dalga değil ??
    Hadi ilk maç orada 3-0 yenilseniz Kadıköyde taraftar gazlar 3-0 belki olurdu ancak bugün gol atmanız bile sürpriz olur.
  • Yenebiliriz bunda bir şey yok ama turu geçemeyeceğiz.Hiçbir ingiliz takımı dışarıda 3-0 yendiği türk takımına evinde tur vermez.Yani onlar verir de biz de alacak oyuncu topluluğu yok(Her türk takımı için geçerli)
  • Ben umutsuzum ama el mecbur; saldıracağımızdan keyifli bir maç olacak, o yüzden heyecanlıyım.Sow-Emenike coşarsa Mert de yine devleşirse...
  • Galatasaray maçını niye koydun diye sormak istiyorum.? Gaziantep maçını koyabilirdin birde.
  • yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

Galatasaray maçını niye koydun diye sormak istiyorum.? Gaziantep maçını koyabilirdin birde.

GS ile Antep bir güçte mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

Galatasaray maçını niye koydun diye sormak istiyorum.? Gaziantep maçını koyabilirdin birde.

GS ile Antep bir güçte mi?

Arsenal ile Galatasaray aynı güçtemi :) teşekkür ederiz.
  • Rüştü
    Gg-Alves-Lugano-Carlos
    Krasic-Emre-Tuncay
    Alex
    Niang-Sow

Bu oyuncuların en formda oldukları zamanı getir yine de Arsenal'e deplasmanda 3-4 atamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    biz kendi sahamızdaki maçta sinir oluyoruz deplasmanda hiç izlenmez.
    Salih oynarsa izlerim
  • en az 3 fark yiyeceğiz
  • İmkansız diye birşey yoktur, sadece bazı şeylerin olma olasılığı biraz daha düşüktür.
    Adam Fawer - Olasılıksız
  • Pozitifliğine hayran olmamak elde değil haklısın hocam rakip bayern de olsa ölümüne destek olmamız umutlu olmak gerek forumda karamsar bir hava olduğu kesin
  • Biz gsyi 3-0dan 3-4 yendiysek.
    Gsde arsenali yendiyse.

La bi gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.