Şimdi Ara

Aksaray'da Esnafla 15 vs 1 Atan İrlandalı Turist (Boksör) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
8
Favori
6.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olursa olsun 1 kişiye 20 kişi üstelik sopa,tabela,sandalye ile dalmak adamlık mıdır ? Şimdi gidip sorsan bunlara hepsi delikanlı adamım der.1 kişiye adam toplayıp dövmeye çalışan adam falan değildir.Okul kavgalarında da 1 çocuğa adam toplayıp dalanlar var.Bir gün onlara da böylesi denk gelir ortalıkta etek giydirir dolaştırırlar.İrlandalı adamın ellerine sağlık az bile yapmış valla daha orda 2-3 kişinin daha ağzını yüzünü dağıtsaydı da delikanlı (!) beyleri görseydik son hallerini
  • Yumruğu yiyen esnafı aramislar tv kanalından adam 25 bin tl diş masrafim var alt üst diş ne varsa döküldü diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu alkol muhabetinin gerçek olduğunu düşünmüyorum ? Esnaf kendince savunma yapıyor.Alkol içiyorlar sarhoşlar diyerek ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte buna barzoluk denir. Delikanlı gezinen haysiyetsiz serserilerden başka bir şey değil bunlar. Ellerinde sopalar, onlarca kişi tek bir kişiye saldırıyor. Yine de korka korka saldırıyorlar. Şimdi bu turist onlardan birisini öldürse katil damgası yiyor. Bu geri zekalı kişilerin olmadığı bir Türkiye diliyorum. Maalesef bu ülkenin 3/4'ü bu barzo tiplerden oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 27 Ağustos 2015; 12:34:52 >
  • 1:20 irlandalı gardını alınca karşısındaki yeşil çizgilide ''bende bokstan anlıyom'' dermiş gibi oda gardını alıyo ama sonra attığı tekmeye ve tırsma hareketine kahkaha attım

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Ne noktan bir millet olduğumuzu şu İrlandalı videosunda bir kez daha anladınız umuyorum. "BİZ OSMANLI TORUNUYUZ, MERT VE CESUR, ARKADAN VURMAYIZ, KUYU KAZMAYIZ, BİR TOKADIMIZLA YEDİ KITAYI YERE SERDİK, DÜŞENİN YANINDA OLURUZ, MAZLUMU KORURUZ, HAK VE ADALET BİZİM KANIMIZDA VAR"
    Hee öyle. 1 adam için elinde kalaslarla, sopalarla 20 kişi toplamak. Sopayla bile vurmaya korkup uzaktan atmak smile ifade simgesi Höt deyince de nereye kaçacağını bilememek.
    Noktan bir milletiz deyince üzülürler şimdi.

Bilim yok, üretim yok, sanat yok, edebiyat yok, spor yok, sinema yok, müzik yok, fikir üretme yok.
    Batı yapsın diye ağzımızı açıp maymun gibi beklemek var. Sonra 1 gram beyni olmayan adamların çıkıp "COCA COLA İÇİYONUZ İSRAİL UŞAKLARI" diye bağırması var. Gerizekalının bunu videoya çektiği telefon, o telefona bu videoyu kaydetmeye yarayan çip, videoyu "encode" eden yazılım, üzerindeki lens, yüklemek için kullandığı internet, kablolar, hatlar, uydu, telekom, facebook, elektrik, su, yediği yemek, mıçtığı tuvalet, damarındaki kan İSRAİL'in lan. Sen yürüyen bir İsrail olmuşsun dayıoğlu. İSRAİL "VER LAN BÜTÜN MALLARIMIZI" dese elinde AT, YOĞURT, BAKLAVA KALIRSIN. Çünkü bunca sene sadece sömürüden beslendin. Savaşla beslendin. Onu da nasıl becerdin bilmiyorum. Herhalde çok kalabalıktık. Başka izahı yok çünkü. Baksana 100 tane İrlandalı üşenmeyip Osmanlı'ya gelse döve döve alacaklarmış ülkeyi. Demek ki denememiş adamlar.

"Ama biz çok asil bir milletiz, ihi ihi" LAAAAN!! BIRRRAK BU İŞLERİ!!
    1955'te 40 senedir yanyana yaşadığı komşusunun evini yağmalamış, yaşlı kadınları sırf Rum diye sokaklarda linç etmiş bir toplumdan söz ediyoruz...
    Tunceli'de kendi halkını yakan, minik çocukları süngülere takan,
    Sivas'ta sırf alevi diye onlarca aydınını katleden...
    Deprem olup evler yıkılınca soyguna kalkışan...
    On binlerce insanın ölmesine "7.4 yetmedi mi?" pankartı açan...
    Aklı hep kandırmaya, dolandırmaya çalışan...
    Minicik bir kuyrukta bile nasıl bir çakallık yaparım da insanların önüne geçerim diye hesaplar yapan...
    Çocuk tacizinde dünya lideri...
    Her gördüğü kıza at gibi bakan, laf atan...
    Kendi akrabaları ile evlenmeyi marifet sayan...
    Birbirini tanımayan sevmeyen, tek doğru din benimki, diğerleri ölsün diyen...
    Hayatında bir kere açıp kitap okumamış, Acun zırvalarıyla beyni bulanmış, dünyanın güneş etrafında döndüğü gibi basit ilkokul düzeyinde bilgilerden bile habersiz...
    Asker doğarız diye bağırıp, kaçamayıp zorla oraya gittiğinde de nasıl kaytarırım hesapları yapan, kaypaklıkta, adam satmada sınır tanımayan...
    Komşulukta dedikoducu, işyerinde patron yalakası...
    Akraba arasında elhamdüllah müslümanız takılıp arkadaşlar arasında yemediği mok kalmayan, kendine bile yalancı...

Sen kabul etme birader. En büyük biziz de. Damarlarımızdaki asil kan de. Göm kafanı kuma. Bak bu basit kavga olayıyla bile tüm dış basın alay ediyor Türkiye'yle. Gülüyorlar. Aç bin tane kavga videosu izle şimdi Youtube'dan. Göreceksin ki adamların kavgası bile onurlu. Sorunu olan iki insan çıkıp yumruklaşıyor, yere düşen kaybediyor ve evlerine gidiyorlar. Burada birini dövsen sedyeyle giderken bile "ÖLDÜN LA OLM SEN, AŞİRETİZ BİZ" diye bağırır.

Neyse bir yere bağlamayacağım konuyu. Noktan bir millettik, daha da noktan olduk şu son 10 senede. Hepsi bu. Bari kabul edelim de hepten komik duruma düşmeyelim.

Helal olsun müthiş yazi ellerinize sağlık...

• İşin komik tarafı kavganın gerçekten su sebebiyle çıkması
  • Adam otelde canını tazeleyip geri dalıyordu kavgaya
  • Allah o esnafı bildiği gibi yapsın.

Söyleyecek kelime bulamıyorum, ülkenin yüz karaları.

Bunlar gibi rezil insanlar olduğu sürece bu ülke hiçbir yere gelemez.

• Böyle pis insanları nasıl temizleyeceğiz ya. Barzoları kekoları esnaf yapıyorlar. Bırakın inşaatta amelelik yapsın itler. Dükkan açacak adamın tipine davranışlarına göre belge verilmeli
  • aslında adam bırakmasa 15 kişiyi yere yıkardı bir süre sonra turist geri çekilmiş
  • Adam yorulup dinlenip biraz daha dövmüş. Helal olsun Irlandali'ya. Icimin yaglari eridi izledikce.
  • 15 kişiye bunu yapan tek kişiye aman allahım hayal bile edimiyorum.herhalde o su şişelerini tek tek makattan iceri

• Şu kemiksizlere bak hele adamın tek yumruğuyla ölecekler utanmadan birde 15 kişi sopalarla saldırıyorlar

• dövmenin de bir sınırı var boksör harbiden bokunu çıkarmış
  • Valla dayak yiyen bizim esnaf videoyu izlemeden önce yine madara ettiler diye düşündüm.Ama videoyu izleyen herkes adamın haklı olduğunu görür.

Eleman su dolabını açıyor ve çoğu dökülüyor.bende büfecilik yaptım sinir bir durum.Ama farkındaysanız belinde sopa taşıyan esnaf hemen sopayla adama vuruyor.illaki baktı bu yabancı dilimden anlamaz hemen vurip yollayım diye düşündü.Ama sağlam birine denk geldi.Kavgaya karışanlara laf diyemicem.çünkü onlarda esnaf arkadaşlarını görünce dalmışlar.

Suçlu olan maalesef bizim esnaflar.tamam o adamda sinirlendi ama adama düşen sular patladı parasını ver dese inanıyorumki adam çıkarıp para bile verirdi.

• SU dan sebeble hır-gür kavga çıkarmak ne kadar kültürsüz olduğumuzun kanıtı işte, alt tarafı sular dökülmüş, su lan bu su ... hepsi patlasa 50 para etmez ... esnaf daha sular dökülürken arkasında sopa gizleyip adamın dibinde bitiyor, türkiyedeki %90 esnafın durumu bu terbiyesiz, kültürsüz, çakal ... adam gibi adamlardan alışverişinizi yapın !
  • hayvan gibi şii yapmışlar ama olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Ne noktan bir millet olduğumuzu şu İrlandalı videosunda bir kez daha anladınız umuyorum. "BİZ OSMANLI TORUNUYUZ, MERT VE CESUR, ARKADAN VURMAYIZ, KUYU KAZMAYIZ, BİR TOKADIMIZLA YEDİ KITAYI YERE SERDİK, DÜŞENİN YANINDA OLURUZ, MAZLUMU KORURUZ, HAK VE ADALET BİZİM KANIMIZDA VAR"
    Hee öyle. 1 adam için elinde kalaslarla, sopalarla 20 kişi toplamak. Sopayla bile vurmaya korkup uzaktan atmak smile ifade simgesi Höt deyince de nereye kaçacağını bilememek.
    Noktan bir milletiz deyince üzülürler şimdi.

Bilim yok, üretim yok, sanat yok, edebiyat yok, spor yok, sinema yok, müzik yok, fikir üretme yok.
    Batı yapsın diye ağzımızı açıp maymun gibi beklemek var. Sonra 1 gram beyni olmayan adamların çıkıp "COCA COLA İÇİYONUZ İSRAİL UŞAKLARI" diye bağırması var. Gerizekalının bunu videoya çektiği telefon, o telefona bu videoyu kaydetmeye yarayan çip, videoyu "encode" eden yazılım, üzerindeki lens, yüklemek için kullandığı internet, kablolar, hatlar, uydu, telekom, facebook, elektrik, su, yediği yemek, mıçtığı tuvalet, damarındaki kan İSRAİL'in lan. Sen yürüyen bir İsrail olmuşsun dayıoğlu. İSRAİL "VER LAN BÜTÜN MALLARIMIZI" dese elinde AT, YOĞURT, BAKLAVA KALIRSIN. Çünkü bunca sene sadece sömürüden beslendin. Savaşla beslendin. Onu da nasıl becerdin bilmiyorum. Herhalde çok kalabalıktık. Başka izahı yok çünkü. Baksana 100 tane İrlandalı üşenmeyip Osmanlı'ya gelse döve döve alacaklarmış ülkeyi. Demek ki denememiş adamlar.

"Ama biz çok asil bir milletiz, ihi ihi" LAAAAN!! BIRRRAK BU İŞLERİ!!
    1955'te 40 senedir yanyana yaşadığı komşusunun evini yağmalamış, yaşlı kadınları sırf Rum diye sokaklarda linç etmiş bir toplumdan söz ediyoruz...
    Tunceli'de kendi halkını yakan, minik çocukları süngülere takan,
    Sivas'ta sırf alevi diye onlarca aydınını katleden...
    Deprem olup evler yıkılınca soyguna kalkışan...
    On binlerce insanın ölmesine "7.4 yetmedi mi?" pankartı açan...
    Aklı hep kandırmaya, dolandırmaya çalışan...
    Minicik bir kuyrukta bile nasıl bir çakallık yaparım da insanların önüne geçerim diye hesaplar yapan...
    Çocuk tacizinde dünya lideri...
    Her gördüğü kıza at gibi bakan, laf atan...
    Kendi akrabaları ile evlenmeyi marifet sayan...
    Birbirini tanımayan sevmeyen, tek doğru din benimki, diğerleri ölsün diyen...
    Hayatında bir kere açıp kitap okumamış, Acun zırvalarıyla beyni bulanmış, dünyanın güneş etrafında döndüğü gibi basit ilkokul düzeyinde bilgilerden bile habersiz...
    Asker doğarız diye bağırıp, kaçamayıp zorla oraya gittiğinde de nasıl kaytarırım hesapları yapan, kaypaklıkta, adam satmada sınır tanımayan...
    Komşulukta dedikoducu, işyerinde patron yalakası...
    Akraba arasında elhamdüllah müslümanız takılıp arkadaşlar arasında yemediği mok kalmayan, kendine bile yalancı...

Sen kabul etme birader. En büyük biziz de. Damarlarımızdaki asil kan de. Göm kafanı kuma. Bak bu basit kavga olayıyla bile tüm dış basın alay ediyor Türkiye'yle. Gülüyorlar. Aç bin tane kavga videosu izle şimdi Youtube'dan. Göreceksin ki adamların kavgası bile onurlu. Sorunu olan iki insan çıkıp yumruklaşıyor, yere düşen kaybediyor ve evlerine gidiyorlar. Burada birini dövsen sedyeyle giderken bile "ÖLDÜN LA OLM SEN, AŞİRETİZ BİZ" diye bağırır.

Neyse bir yere bağlamayacağım konuyu. Noktan bir millettik, daha da noktan olduk şu son 10 senede. Hepsi bu. Bari kabul edelim de hepten komik duruma düşmeyelim.

Baya sallamışsın. Bunların çoğunun sorumlusu malum ırk. Ayrıca saydığın çoğu şey diğer ülkelerde de var. Diğer ülkelerde rezillik yok her şey bizde falan mı sanıyorsun? Bize tek geren şey eğitim.
    Ayrıca video biraz abartılmış adam sadece bir kişiye sağlam oturtuyor (harbi oturtuyor ama). Sonra diğerleri sürü gibi çullanıyor zaten Adamın kolunu da kırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 27 Ağustos 2015; 14:54:04 >

• Evet beyler bugün o esnaftan su aldım ben de. Dolabın kapağı sertti yani sağlam tutuyordu hızlı çekince düşmesi normal geldi bana. Özellikle üst raflar ağzına kadar doluydu yani düşmesi için çok büyük sarsıntıya gerek yok. Adam öyle sopayla çıkacak birine de benzemiyor ben gittiğimde gayet sakin, samimi geldi bana. Ve son olarak saka su 75 kuruş, erikli de var fakat soğuk değildi almadım. Erikli de 1 tl dir muhtemelen. Şunu da ekliyeyim adam baya iyi satış yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.