Şimdi Ara

Aksaray'da Esnafla 15 vs 1 Atan İrlandalı Turist (Boksör) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
233
Cevap
8
Favori
6.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Commander

Ne olursa olsun 1 kişiye 20 kişi üstelik sopa,tabela,sandalye ile dalmak adamlık mıdır ? Şimdi gidip sorsan bunlara hepsi delikanlı adamım der.1 kişiye adam toplayıp dövmeye çalışan adam falan değildir.Okul kavgalarında da 1 çocuğa adam toplayıp dalanlar var.Bir gün onlara da böylesi denk gelir ortalıkta etek giydirir dolaştırırlar.İrlandalı adamın ellerine sağlık az bile yapmış valla daha orda 2-3 kişinin daha ağzını yüzünü dağıtsaydı da delikanlı (!) beyleri görseydik son hallerini

Kardeşim zaten videoda yumruk yiyip yere düşen bi adam var alt üst çene dişleri kırılmış 15 tane dişi falan dün haberlere çıktı röportaj yapmak istiyosanız dişlerimi yaptırın doktor 10 bin tl istedi dedi telefonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle aleni mallık yapan adamları alıcaksın içeri bir daha çıkarmıyacaksın
  • adam tabureyi vuruyor sekip kendi çenesini kaydırıyor
  • Esnaf değil barbar kabilesi ellerine sağlık boksorün.
  • Sonra diyorlar ki ülke neden gelişmiyor..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 15 Ekim 2015; 19:30:00 >
  • Bu da fena değil. Mağara ama olsun.
    http://m.youtube.com/watch?v=arv_BwqoXbA

• Esnafın barzo olduğu nerden belli. Suları düşürüyor diye sopayla dalmaya kalkmak, yetinmeyip kim haklı kim haksız olayı bilmeden 15-20 kişi elinde sopa ve edevatlarla bir adama saldırmaya çalışmak. Bir de üstüne artistlik yapıyorlar ama korktukları ellerine silah almalarından ve bir adama 15-20 kişi dalmalarından belli zaten buna rağmen onu bile yapamıyorlar. İrlandalı az bile yapmış, hepsinin dişlerini tek tek ellerine verseydi keşke. Sorsan delikanlılar, korkmazlar. Görüyoruz delikanlılıklarını. Evrimin kayıp halkaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Ağustos 2015; 17:59:23 >
  • Adamın kolu kırılmış,omuzu zedelenmiş,kafası zarar görmüş,sırtından bıçaklanmış.telefonu çalınmış,altın kolyesi,cüzdanı çalınmış.bu nedir ya hırsızlar, piskopatlarla birlikte yaşıyoruz resmen
  • Keşke o irlandalı da arkadaşlarını çağırsaydı. Spatulayla sürterek kaldırırlardı haysiyetsiz esnafı
  • adam yumruğu yiyince laleye döndü
  • Şu irlandalıya parası neyse verelim , getirsin arkadaşlarını şu ülkedeki barzoları bi temizlesinler.

Resmen nefret ediyorum şu kendini "adam" zannedip 10-15 kişi 1 kişiye dayılanmalarından , varsa bi zararın tut adamı polis çağır Allah'ın barzosu...

• Böyle insanlar yüzünden Türkiyede yaşamadığıma şükrediyorum. Bir de esnaf olacaklar. Böyle davranışlar yüzünden turist kaybetmekle kalmıyorlar bir de Türkiyeyi kötülemiş oluyorlar. Yabancı bir haber sitesinde yazılanları okudum, oradan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 28 Ağustos 2015; 16:24:21 >
  • Hayata küsen adam hahaha ne efsane olay oldu ya

• Bana da olayın başlangıcı var gibi geldi, dediği gibi kavga videosun da diğer iki arkadaşı da geliyor dükkana, adam sırf su döküldü diye sopayla çıkmaz belli ki bir şeyler olmuş. Bilmeden esnafada laf söylemek doğru değil. Ha sonrasına bende karşıyım o kadar adam bir kişiye girilmesi doğru değil, çağır polisi icabına baksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

Aksaray Suriyeli Kürt dolu bunlar yüzünden yurtdışına çıkamayacağız keşke devlet kursalar da defolup gitseler

Valla çok emin olma istersen.
    Hdp'ye oy verenlerin tamamını kürt diğerlerini türk sayarsak orada oy kullananların oranı %73 Türk , %27 Kürt.

İstanbul / Aksaray
    Oy Kullanan Seçmen Sayısı:5.564
    Geçerli Oy Sayısı:5.214
    Geçersiz Oy Sayısı:350

AKP : 1622
    CHP : 1377
    MHP : 564
    HDP : 1374
    Diğer: 277

Dayak yiyenler den biri ve ben 3 yıl önce Bursa da bir yurda gittim orda 3 tane kürt vardı açık lise'ye gidiyorum şimdi orda da bir kürt vardı yani bunların arasında yaşıya yaşıya artık Türk-Kürt surattan ayırt edebiliyorum ve bu dayak yiyenlerden biri tipi Türk tipi değil.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1865183/aa74fbcb-9be4-4a5b-a3fa-2bf88eb43498.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 29 Ağustos 2015; 13:59:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Aksaray Suriyeli Kürt dolu bunlar yüzünden yurtdışına çıkamayacağız keşke devlet kursalar da defolup gitseler

Valla çok emin olma istersen.
    Hdp'ye oy verenlerin tamamını kürt diğerlerini türk sayarsak orada oy kullananların oranı %73 Türk , %27 Kürt.

İstanbul / Aksaray
    Oy Kullanan Seçmen Sayısı:5.564
    Geçerli Oy Sayısı:5.214
    Geçersiz Oy Sayısı:350

AKP : 1622
    CHP : 1377
    MHP : 564
    HDP : 1374
    Diğer: 277

Dayak yiyenler den biri ve ben 3 yıl önce Bursa da bir yurda gittim orda 3 tane kürt vardı açık lise'ye gidiyorum şimdi orda da bir kürt vardı yani bunların arasında yaşıya yaşıya artık Türk-Kürt surattan ayırt edebiliyorum ve bu dayak yiyenlerden biri tipi Türk tipi değil.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1865183/aa74fbcb-9be4-4a5b-a3fa-2bf88eb43498.png

Tipe göre yorumlama hatasına düşme.Sana öyle Türkler gösteririm ki Kürdün önde gideni dersin.
    Orada dayak yiyen esnaflarla röportaj yaptılar Kürt olsa konuşmalarından anlarız rahatlıkla.Dişleri dökülen adamı da dinledim o da Kürt değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micro_Processor -- 29 Ağustos 2015; 14:22:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

tam bir boss fight yeminle bir mage eksik adamlarda menzilli dalan bile var

Kahkaha attim lan

• Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    Oraya gitmiş adam
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1865183/3faba354-7fa9-4a2f-80f2-351ba71d4f44.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 29 Ağustos 2015; 14:27:00 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.