Şimdi Ara

Aksaray'da Esnafla 15 vs 1 Atan İrlandalı Turist (Boksör) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
8
Favori
6.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sezar312

Oraya gitmiş adam
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1865183/3faba354-7fa9-4a2f-80f2-351ba71d4f44.png

Aynı yazıdan ben de yazabilirim millet yesin diye...Ben resime,yazıya bakmam.Sadece dişi dökülenin değil diğerlerinin de konuşmalarını bir kez daha dikkatlice dinledim.Bunlar fransız bile olur,kürt olmaz.Sokaktaki kürt böyle güzel Türkçe konuşamaz.15 vs 1 olunca ve de dayak yiyince Türklüğün şanından ötürü olayı kabullenememe gibi bir durum var ortada.Bizim insanımız sever bu romantikliği ama gereksiz işler bunlar.Gerçekler ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micro_Processor -- 29 Ağustos 2015; 14:56:05 >

• Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    Avrupa'ya gitmek için can atan birine 'Türkçü' dedin.Türkçü falan değilim merak ediyorsan.Oraya gidenler bilir daha böyle bir kaç kişi daha yazmış oranın esnafı doğu dan gelip iş kuranlar oraya gitmemiş adamla konuşuyorum bu konu'yu acayip oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

Avrupa'ya gitmek için can atan birine 'Türkçü' dedin.Türkçü falan değilim merak ediyorsan.Oraya gidenler bilir daha böyle bir kaç kişi daha yazmış oranın esnafı doğu dan gelip iş kuranlar oraya gitmemiş adamla konuşuyorum bu konu'yu acayip oldum.

Bak birader savunduğun şey havada kalan şeyler.Garip Facebook yazılarıyla bana masal anlatıyorsun.Suyu dökülen esnafın tipe bak,konuşmasına bak hala doğulu diyorsan senin bileceğin iş.
    Mükemmel ve üstün bir ırk değiliz.Linç bizim kültürümüzde var.Korkak tavuk gibi 10 kişiye 1 kişi saldıran bi dolu adam var bu ülkede.Kansız insan her yerde kansızdır.
    Türk,kürt,fransız olmasına gerek yok.Türkler 15 kişiyle 1 kişiye saldırmaz diye bir olay da yok.Körü körüne savunuyorsun.
    Bu ülkede Özgecan'a tecavüz edip kafasını kesen adam Türktü...Cem garipoğlu'nu hatırlarsın o da Türk...
    Samsun'da zararsız haldeki domuzu linç etmeye kalktılar ya.Onlar da Türktü.
    Hiç ülkücü dayağı yedin mi ? 20 kişi 1 kişiye çullanırlar.Onlar da Türk mesela.

Bak sana bir haber linki atacam.Şerefsizliğin üst noktasıdır bu.İyi oku bunu sonra da önyargılarını kır.

http://www.diken.com.tr/gelinen-nokta-bu-konyada-pkkli-diye-olduresiye-dovulen-kisi-ustegmen-cikti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micro_Processor -- 29 Ağustos 2015; 16:37:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: Revolution

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

esnaf haklı.

http://www.cihan.com.tr/tr/aksarayda-esnafla-kavga-eden-irlandali-turist-sarhosmus-vCHMTg2NjAzNQ==.htm

zaten turist suları devirir devirmez adam sopayla çıkıyor dışarı. yani önceden bi mevzu olduğu apaçık ortada. sadece suları devirdiği için dalmıyorlar adama belli.

Esnaf sonuna kadar haklı bile olsa 15 kişinin bir adama sopalarla dalması kabul edilebilir bir şey mi ?

haksız ise evet. yarma gibi adama tek kişi mi dalsın?

Bunun devleti var polisi var. Hakliysan hakkini onlar araciligiyla alirsin kendi basina degil. Herkes hakkini kendi almaya kalksa ortada ulke mi kalir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: evdekielvis

Sonrasında esnafla ve adamla konuşmuşlarhttps://youtu.be/kEp6B-QyZv8 Yazık ya biri saldırmadık sadece ayırdık diyor. Başka biri konuşmak için dişlerinin parasını istemiş. Bu nasıl bir yüzsüzlük lan. Muhabirden niye para istersin ki? Dolabı hızlı açtı diyenler için de şunu söyleyeyim, o dolapların mıknatısını çok kuvvetli. Sabitlenmezse düşer tabi. Ama o hayata küsen adama hala gülüyorum

Dis parasi istemis ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

dayiya yazık olduHayata küstü

Video yu izledikçe gülüyorum adama. Bide hayat küsmüş yakıştırması süper ötesi.

Belki bilmeyenler için söyliyim profesyonel boksörlerin kavgada attıkları yumruklar silah niyetine geçerki tr de bazı mahkemelerde böyle kararların alındığını duymuştum.

Profesyonel boksörden dayak yemek kadar kötü bir şey yok. Öldürebilir maazalah!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

quote:

Belki bilmeyenler için söyliyim profesyonel boksörlerin kavgada attıkları yumruklar silah niyetine geçerki tr de bazı mahkemelerde böyle kararların alındığını duymuştum.

Profesyonel boksörden dayak yemek kadar kötü bir şey yok. Öldürebilir maazalah!!

Hocam adam profesyonel vya amatör şekilde boks yapmadığını açıkladı sadece kendini savunmus

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Kendi ülkesini kendi milletini bu kadar aşağılayan bir topluluk olamaz. Alayınız yurt dışı özentisisiniz, alayınız turiste şakşakçılık yapmış. Ulan karşına 2 metre adam çıksa sen ne yapacaksın yumruk yumruğa mı gireceksin? Herifin silah bıçak taşımadığı ne malum? Esnaf turisten dayağını yiyecekler k oturacak içki satmadığı için, sizde haklı çıkarmaya çalışın daha burda elin irlandalısını.Kendi memleketimizde sırf imajımız lekelemesin diye turistten dayak mı yiyeceğiz? Kekolar ayrı dava onları karıştırıyorum ama bu yaptığınız özentilik ve şakşakçılıktan başka bişey değil. Sen almanyaya git bakalım pis Türk derler fransızlar ha keza... Almanyadakiler nerden bilecek o pis dediklerinin malum ırktan olduğunu? Ne kadar Mardinlisi, Diyarbakırlısı, Muşlusu doldurmuş Almanyayı, Senin imajını lekeleyen orda lekeliyor, senin imajını lekeleyen Marmariste Çeşme de Alanyada Rus kızlara sarkan kekolar, Almanyadaki Muşlular... Şimdi Milliyetçilikten girdim Foşik oldum çıktım. Hiçkimseyi veya memleketini aşağılamak istemem, istemiyorum da ama elin kekosu Almanyadaki insanlara pis Türk dedirtecek kadar bezdirtiyorsa kimse kusura bakmasın...

SEN KENDİ VATANDAŞINA KENDİ ÜLKENE SAHİP ÇIKMAZSAN, ELİN KÜFFARINI HAKLI BULURSAN DAHA DÜZELMEZ BU ÜLKE...

Eksileyin hadi sincaplar, Eksileyin avrupa özentisi şakşakçılar sizi... Kimse sizi bu Ülkede zorla tutmuyor. Evet yazdıklarımı okuyunca potansiyel şakirt imajı oluşturuyorum ama ne sizden hayır var bu memlekete ne Şehitler üzerinden siyaset yapanlardan ne de milliyetçiyiz diye geçinip meclisi teröristlere peşkeş çekenlerden... Alayınızın canı cehenneme.

Katılıyorum hocam çok güzel yazmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam adam profesyonel vya amatör şekilde boks yapmadığını açıkladı sadece kendini savunmus

gardını alışından boksör olduğu belli. belki de seneler öncesinde boksörlük amatör düzeyde olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gardını alışından boksör olduğu belli. belki de seneler öncesinde boksörlük amatör düzeyde olabilir.

bilemiyorum hocam :D

• Aynen öyle hocam süper
  • Gittiğim spor salonu da kampanya başlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 2 Eylül 2015; 3:17:10 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.