Şimdi Ara

Aksiyon Filmi - Aksiyon Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı filmler aksiyon diye geçiyor ve baştan sona adamın elinde silah dıj dıj vuruyor hep.
    Bazı aksiyon filmleri var konu daha ağır basıyor. Ki bu benim daha çok beğendiğim bir tür.
    Size göre hangiside izleme zevki ağır basıyor? Örneklerle açıklarsak hem izlenecek film çıkar hem fikir sahibi oluruz.

Not : Sinema bölümüne açtım. Pek kimse yok oralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nelson Muntz -- 18 Ekim 2013; 13:56:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla aksiyon filmi izleyeceksen başrolundeki isimlere bakıcaksın ve bence bu işin en iyi aktörü Jason Statham'dır onun filmlerininin yüzde 90'ı tatminkar olur tabi senin beklentini karşılarmı bilmiyorum ama bence oldukca kaliteli filmler cekiyor en son cektigi ve türkçe dublajı mevcut olan filmi PARKER'ı öneririm izle pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

valla aksiyon filmi izleyeceksen başrolundeki isimlere bakıcaksın ve bence bu işin en iyi aktörü Jason Statham'dır onun filmlerininin yüzde 90'ı tatminkar olur tabi senin beklentini karşılarmı bilmiyorum ama bence oldukca kaliteli filmler cekiyor en son cektigi ve türkçe dublajı mevcut olan filmi PARKER'ı öneririm izle pişman olmazsın

Jason Statham mı? Konulu mu o? Sen Bruce Willis leri izle . Diehard ları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.