Bu konuyu takip ediyorum bayadır hatta sık kullanılanlara attım unutmayayım diyee :)
Kargo gelmedi sanırım. Geçenlerde aras bana da o sorunu çıkardı güzel bir zılgıt bas şube müdürü getirir kargoyu
:D
quote:
Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler
Ne bahtsızsın sende :)
Bu konuyu takip ediyorum bayadır hatta sık kullanılanlara attım unutmayayım diyee :)
Kargo gelmedi sanırım. Geçenlerde aras bana da o sorunu çıkardı güzel bir zılgıt bas şube müdürü getirir kargoyu
öyleyim biraz beni takip ettiğin için teşekkür ederim kargo sorun çıkardı işte p.tesi çözücem inş
quote:
Orijinalden alıntı: naturelfake
quote:
öyleyim biraz beni takip ettiğin için teşekkür ederim kargo sorun çıkardı işte p.tesi çözücem inş
Hadi bakalım inşallah çözersin.
Apple bayisi açarsın artık bu tecrübe ile Apple ile irtibata geç :)
quote:
quote:
quote:
Hadi bakalım inşallah çözersin.
Apple bayisi açarsın artık bu tecrübe ile Apple ile irtibata geç :)
app storeyi kurdurucam raad olun millet
saat dokuzu gecmis ama bu aksam gelme ihtimali hala var bence. kaca kadar dagitim yapiliyor acaba?
oturdugun semt kargonun geldigi subeye uzaksa biraz gec gelebilir.
Kuryenin evine götürme gibi bir niyeti yoksa getirir heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Psycna
saat dokuzu gecmis ama bu aksam gelme ihtimali hala var bence. kaca kadar dagitim yapiliyor acaba?
oturdugun semt kargonun geldigi subeye uzaksa biraz gec gelebilir.
o kadar yakın ki yürüyerek 10dk arabayla sen tahmin et
geliceğinide hiç düşünmüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yusfcuk
Kuryenin evine götürme gibi bir niyeti yoksa getirir heralde
ikinizde içime kuşku sokuyorsunuz getirme ihtimalleri var mı cidden bi kımıldama oldu bende ztn dosya şeklinde kalcak arabada bırakırlar evine sokmak yerine ama cidden kaça kadar çalışıyorlar
Bak dostum anladığım kadarıyla telefonu zar zor biriktirere almissin garantiden umuidi kes derim bak telefonda görünürde bir sorun yoksa sahibindene felan koy bır alıcı bulursun sat gitsin ama garantisi yok de satarken bır de 30+ ekonomik özgürlüğe sahip birisine sat alan kisi 300 e felan ekreni değiştirip kullanır sen de aldığın parayla iPod touch veya gala y s felan alırsın bu da sana ders olur.Ama ailenin durumu otogar hiç vicdan azabı çekme ekranını değiştir kullanmaya devam et
İyi cesaret...
Hala cozemedinmi
quote:
Orijinalden alıntı: scylla_des
Bak dostum anladığım kadarıyla telefonu zar zor biriktirere almissin garantiden umuidi kes derim bak telefonda görünürde bir sorun yoksa sahibindene felan koy bır alıcı bulursun sat gitsin ama garantisi yok de satarken bır de 30+ ekonomik özgürlüğe sahip birisine sat alan kisi 300 e felan ekreni değiştirip kullanır sen de aldığın parayla iPod touch veya gala y s felan alırsın bu da sana ders olur.Ama ailenin durumu otogar hiç vicdan azabı çekme ekranını değiştir kullanmaya devam et
Yorumlarda biz bu konularda çok konuştuk ama kimse okumak zorunda değil tabi ki. Şöyle söyliyim evet zar zor aldım telefonu ve garantiden ümidi kestim. Görünürde sorunu yok. Ekran sipariş ettim p.tesi alıyorum ekranı. Telefonu sat diyen çok ama hiç satma gibi bi niyetim yok çünkü telefonumu çok seviyorum.Seve seve kullanıyorum bu konuda kızabilirsiniz haklısınız. ipod touch bana mantıksız geliyor onu alırsam bide telefon almak zorunda kalcam. ayrıca kimseyi keklemeye çalışmak duruma geçmek istemiyorum. evet satarken tabi belirticem ama sonradan bi sorun çıkar kabak benim başıma patlar keklemiş gibi görünürüm. umarım anlatabilmişimdir az çok derdimi. başka bi şey söylemek istersen özgürce yine söyle kızmam, darılmam anlayışla karşılarım
quote:
Orijinalden alıntı: Forexr
İyi cesaret...
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: kozmo07
Hala cozemedinmi
çözücektim b. ihtimal. ama kargo bana yamuk yaptı. cuma günü gelmesi gerekiyordu cumartesiye ertelediler. daha sonrada gün boyu oyaladılar. pazartesiye kaldı. pazartesi günü ne yapıp edip alıcam ekranı ve telefona takarken iyi-kötü bi video çekicem bu başlıkta yayınlıcam
mesajım bulunsun merakla bekliyorum gelişmeleri
@uyildirim97 teşekkürler takip ettiğin için.
Bugün foruma son girişim olabilir yarın inkılap yazılım var ve hiçççç çalışmadım. ama 8 sayfalık bişey yazdırdı hoca 1-2 saat çalışsam 5 alırım yazılıdan telefonda hiç bir gelişme yok tabi ki. yarın saat 13:00 civarı eve gelicem. anneme kargoyu vermemişlerse ne telefon açıcam ne de başka bişey HEMEN KARGO ŞUBESİNE GİDİCEM. dicem çağırın kuryeyi buraya versinler yeter artık !!! (ve birsürü argo kelimeler.. vızz) napsam acaba oyuncak silahı da yanıma alıp tehtid falan mı etsem şubede kileri
neyse. kargoyu aldım diyelim.. parçayı aldığım gibi buraya kargo elime ulaştı diye mesaj atmayı düşünmüyorum. direk parçayı video çekerek telefona takıcam (herzaman söylediğim gibi video çok kötü olabilir, çok kısa olabilir hiç belli olmaz çünkü laptopun kamerasından çekicem)
tüm işi hallettikten sonra telefonun herşeyini test edicem ve KONUDA Kİ İLK MESAJI EDİTLEYEREK VİDEOYU KOYUCAM + TÜM YORUMLARIMIN ÖZETİNİ YAZICAM. ayriyetten yorum olarakta güncellerim ilk mesaja eklendi diye haberiniz olması açısından. beni takip eden herkese teşekkür ediyorum hemde SONSUZ.
iyi akşamlar herkese gerçi yine girebilirim foruma ders çalışmaktan sıkılırsam bakarım yorum yapan, soru soran olursa cevap verip dersime çalışmaya devam edebilirim
dua edin sınavdan iyi bi not alıyım
quote:
Bugün foruma son girişim olabilir yarın inkılap yazılım var ve hiçççç çalışmadım. ama 8 sayfalık bişey yazdırdı hoca 1-2 saat çalışsam 5 alırım yazılıdan telefonda hiç bir gelişme yok tabi ki. yarın saat 13:00 civarı eve gelicem. anneme kargoyu vermemişlerse ne telefon açıcam ne de başka bişey HEMEN KARGO ŞUBESİNE GİDİCEM. dicem çağırın kuryeyi buraya versinler yeter artık !!! (ve birsürü argo kelimeler.. vızz) napsam acaba oyuncak silahı da yanıma alıp tehtid falan mı etsem şubede kileri
neyse. kargoyu aldım diyelim.. parçayı aldığım gibi buraya kargo elime ulaştı diye mesaj atmayı düşünmüyorum. direk parçayı video çekerek telefona takıcam (herzaman söylediğim gibi video çok kötü olabilir, çok kısa olabilir hiç belli olmaz çünkü laptopun kamerasından çekicem)
tüm işi hallettikten sonra telefonun herşeyini test edicem ve KONUDA Kİ İLK MESAJI EDİTLEYEREK VİDEOYU KOYUCAM + TÜM YORUMLARIMIN ÖZETİNİ YAZICAM. ayriyetten yorum olarakta güncellerim ilk mesaja eklendi diye haberiniz olması açısından. beni takip eden herkese teşekkür ediyorum hemde SONSUZ.
iyi akşamlar herkese gerçi yine girebilirim foruma ders çalışmaktan sıkılırsam bakarım yorum yapan, soru soran olursa cevap verip dersime çalışmaya devam edebilirim
Benimde yarın geometri sınavım var inşallah ikimizinkide güzel geçer bu arada inşallah çalışır iPhone'un
quote:
Orijinalden alıntı: uyildirim97
quote:
Benimde yarın geometri sınavım var inşallah ikimizinkide güzel geçer bu arada inşallah çalışır iPhone'un
inş çalışır sağol.
benim geometri salı günü. kaçıncı sınıfa gidiyorsun? ben 11 sayısal
Ben daha 9 yolun başındayım
quote:
Orijinalden alıntı: uyildirim97
Ben daha 9 yolun başındayım
Tamam kardeşim. bol şanslar sanada. inşallah iyi geçer sınavın. telefonum olsaydı da bol bol kopya çekseydim yaa
Saol
Ben lisedeyken bir sınava çalıştığımı hatırlarım o da bi 15 dk şöle kalem çevirmiştim kitap açık şekilde baya faydası oldu ama :D