Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sercan_54_54

Kardesim artik yapacagin bisi yok o zaman birde telefoncuya gotur aldigin lcdyi telefonunuda gotur birde o denesin bakalim

ilk cümlene katılıyorumda sonrası boş abicim
    gerçekten yapcak bişey yok boşvermekten başka çaremde yok.
    ciddi olarak telefonu geçtim, emeklerime acıyorum.
    neyse daha fazla acınmayayım kendim ettim kendim buldum
    teşekkür ederim
  • Tmm o zman kafana takma olan olmus.
  • quote:

Tmm o zman kafana takma olan olmus.

eyv
  • kardeş aldığın parçayı telefoncuya götürsen bi de onlar uğraşsa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

kardeş aldığın parçayı telefoncuya götürsen bi de onlar uğraşsa ?

yapıcakları aynı şeyleri yaptım, hatta daha çok özenle yaptım
    hiç bi pixel yok ekranda işi bitmiş özetle daha uğraşmak istemiyorum telefoncularla bide.
    şimdi içini açarlar iphone diye sen zenginsin mantığından 20-30 tl onlara bayılcam bide. telefonu yaparlarsa dahada beter. en azından bizim buranın insanları böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturelfake

quote:

hiç bi pixel yok ekranda işi bitmiş özetle daha uğraşmak istemiyorum telefoncularla bide.
    şimdi içini açarlar iphone diye sen zenginsin mantığından 20-30 tl onlara bayılcam bide. telefonu yaparlarsa dahada beter. en azından bizim buranın insanları böyle

Nolucak peki şimdi harcadığın onca para ve zaman hepsi çöpe mi gitti Şuan yerinde olmadığım için o kadar muyluyum ki ama adınada çok çok üzüldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: TaRg

quote:

quote:

Nolucak peki şimdi harcadığın onca para ve zaman hepsi çöpe mi gitti Şuan yerinde olmadığım için o kadar muyluyum ki ama adınada çok çok üzüldüm

evet hepsi ama hepsi çöpe gitti.
    telefonuda çöpe atsam iyi olur. onlarla beraber gider

• kardeş hemen moralini bozma. hangi şehirdesin ? hiç mi bi büyüğün yok ,onunla birlikte bi tanıdık servise bi bırak fazla kurcalama. aldığın parçayı iade şansın varsa iade et. internet üzerinden alınan malları koşulsuz 1 hafta içinde iade edersin sen nerden aldın bilmiyorum ama bi araştır.1700 lira vermişsin az para değil.çöpe atılır mı hiç. son kez bi telefoncuya ver. bakalım ne diyecek,büyüğün bize haber vermeden birşey yapmayın sadece arızayı tespit edip fiyatı belirleyin desin. bu arada bu saatten sonra servise gitmez mi telefon ? en son seçenek : koy sahibindene arızalarını belirt. 900-1000 liradan fiyatını belirle. rahat satarsın. ardından güzel bi telefon öneririz.
  • quote:

kardeş hemen moralini bozma. hangi şehirdesin ? hiç mi bi büyüğün yok ,onunla birlikte bi tanıdık servise bi bırak fazla kurcalama. aldığın parçayı iade şansın varsa iade et. internet üzerinden alınan malları koşulsuz 1 hafta içinde iade edersin sen nerden aldın bilmiyorum ama bi araştır.1700 lira vermişsin az para değil.çöpe atılır mı hiç. son kez bi telefoncuya ver. bakalım ne diyecek,büyüğün bize haber vermeden birşey yapmayın sadece arızayı tespit edip fiyatı belirleyin desin. bu arada bu saatten sonra servise gitmez mi telefon ? en son seçenek : koy sahibindene arızalarını belirt. 900-1000 liradan fiyatını belirle. rahat satarsın. ardından güzel bi telefon öneririz.

teşekkür ederim.
    istanbuldayım. aldığım parçayı iade şansım var 3 gün içinde gittigidiyordan aldım sıfır risk sistemi vs. biliyorsunuz ama 0 üründü jelatini açınca iade almıyorlar. istesemde edemem daha iade. telefonu bu hale soktuğumdan çok az kişinin haberi var ve benle gelicek düzgün laf yapıcak malesef kimse yok. servise vermeyi düşünmüyor değilim hala. elime kargo parası geçsin bide onu denicem ümidi kestim ama yinede bi denicem.
    son önerinde mantıklı ama kredi kartı vs. yok nasıl satıcam online. onun yöntemini bulduk diyelim sattım kayıdı vs. nasıl onun üstüne yaptırcam, şu anda telefonu onunla aldığım üzerine kayıtlı olan uzaktan akrabam bunu duysa çok kötü kızar ve uzakta oturuyor şehir dışında bi sürü işi vs. var.
    ayriyetten şu anda guitar hero gitarım var. electroworlddan 2 yıl garantili 90 tl e almıştım. onu satmak istiyorum, çizik vs. yok arızası yok dokunmatikleri falan iyi çalışıyor.
    ne kadara satabilirsem artık ama bunu elden mi satarım artık nasıl satarım bilmiyorum bunada bi yol gösterirseniz teşekkür ederim.

• Gerçekten üzüldüm, bozuk ürün satmışlar demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Gerçekten üzüldüm, bozuk ürün satmışlar demekki.

bozuk olcağını hiç aklıma getirmiyorum sonuçta 0 üründü ama neden böyle oldu bende bilmiyorum
    zaten videoda çektim sorunsuz taktım videoyu da yüklerim bi ara
  • Satıcı ile irtibata geçsen, Sıfır ürünse garantisi falan vardır her halde. Olmadı olumsuz yorum yazarsın site üzerindeki profiline. Sırf bunun için ürünü değiştirmek isteyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Satıcı ile irtibata geçsen, Sıfır ürünse garantisi falan vardır her halde. Olmadı olumsuz yorum yazarsın site üzerindeki profiline. Sırf bunun için ürünü değiştirmek isteyebilir.

2 yıl garantisi varda bunun için geçerli mi bilemiyorum. servise yolluyumda telefonu ona göre satıcıyla konuşcam.
    bi kaç güne yollarım telefonu nerden baksan oda 15-20 tl kargo parası. işimiz var işimiz...
  • quote:

Kardesim artik yapacagin bisi yok o zaman birde telefoncuya gotur aldigin lcdyi telefonunuda gotur birde o denesin bakalim

aynen en mantıklısı bu telefoncuya götür lcd ile birlikte onlar yapsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmaR_77

quote:

lcd bozuk görünüyor şu durumda anlayamıyorum tek seçenek ya ben bozdum yine ya da bozuk geldi
    gerçekten ben bozdum gibime gelmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

lcd bozuk görünüyor şu durumda anlayamıyorum tek seçenek ya ben bozdum yine ya da bozuk geldi

ya arkadaş tamam herşeyi denedin olmuyorsa artık herşey bitmiş gibi davranma sonuçta ilk defa böyle bir telefonun içini açtın hiçbir şey bilmeden sonuçta ne kadar türkiyede sıfır alınan telefonlarda apple firmasının haberi yoksada kvk ve telpa gibi firmaları kötülesekte adamlar senden benden iyi anlıyor bırakta o adamlar baksın son kararı onlar versin senin bilmediğin görmediğin birşey olabilir sonuçta bu halede getiren sensin telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hun_ter -- 14 Kasım 2011; 20:52:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

quote:

quote:

quote:

ya arkadaş tamam herşeyi denedin olmuyorsa artık herşey bitmiş gibi davranma sonuçta ilk defa böyle bir telefonun içini açtın hiçbir şey bilmeden sonuçta ne kadar türkiyede sıfır alınan telefonlarda apple firmasının haberi yoksada kvk ve telpa gibi firmaları kötülesekte adamlar senden benden iyi anlıyor bırakta o adamlar baksın son kararı onlar versin senin bilmediğin görmediğin birşey olabilir sonuçta bu halede getiren sensin telefonu

çok haklısın da
    onlara verecek para kalmadı.
    servise yolluyumdam ilk. ileri ki zamanlarda bakıcaz.
    serviste masrafı söyler zaten
    servisten kastım genpa telefonun garantisi

• ben bugün erken çıkıyorum direk vurucam kafayı yatıcam.
    hiç kafa kalmadı hemde hiç. yarında geometri sınavı var 1 kere bile defter kitap açıp bakamadım bu kafayla.
    soru sorarsanız, öneride bulunursanız, eleştri yaparsanız yarın hepinize cevap veririm.
    herkese gönülden teşekkür ederim iyi akşamlar
  • üzüldüm, bende heyecanla beklemiştim ekrani [bana ne oluyosa]

ama herşey bitmiş değil, en kötü servise yollarsın biraz para biriktirdikten sonra. aldığın ekranı geri verme imkanın yok mu hiç?
  • Aldığın ekran için satıcıya mesaj at ilk taktığımda yarısı gidikti 2.kez taktım tümden gitti değiştirelim falan de. belki yardımcı olur. keşke 200e alıcağına o paraya düzgün biyerde yaptırabilirdinde
    benim önerim önceki mesajdaki gibi düzgünce toparla genpaya yolla sabah kalktım durum budur de belki şansısa hiç kurcalamadan değişim yaparlar

sınavda başarılar geometri iyidir zihin açar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.