Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmis olsun buyuk lokma ye ama buyuk soz soyleme ne zaman buyuk konussam tersi basima geldi. lcd yi iade etmeyi dene bu kadar olaydan sonra senin zarar verdigini sanmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturelfake

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Gerçekten üzüldüm, bozuk ürün satmışlar demekki.

bozuk olcağını hiç aklıma getirmiyorum sonuçta 0 üründü ama neden böyle oldu bende bilmiyorum
    zaten videoda çektim sorunsuz taktım videoyu da yüklerim bi ara

adam girer bmw bayisine,sıfır son model aracını alır imzalar atılır para ödenir...
    biner arabasına ve galeriden çıktıktan 200m sonra en kısımdan dumanlar yükselmeye başlar ve çok geçmeden aracın önü alev alev yanıyordur...

sıfır olan şeyler %100 çalışır ve sağlam demek değildir...

önce satıcıya mesaj at GG üzerinden ve durumu anlat,üzerinde jelatin olması o ürünü çalışır kılmadığı gibi senin çalışıp çalışmadığını anlaman içinde o jelatini çıkartman gerekli zaten.
    baktın ki satıcı ters yapıyor,GG'ye bize ulaşın kısmından onayı durdurmalarını iste ve durumu anlat..satıcı mutlaka o ürünü aldığı yere iade edebilir,en azından deneyip kendiside görecektir hatanın ne kaynaklı olduğunu..

bunları yaparkende,ben evde yapmaya çalıştım deme,telefoncuya verdim ve beni aradı böyle böyle olmuş de...

umarım sorunu çözersin

• quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

bunları yaparkende,ben evde yapmaya çalıştım deme,telefoncuya verdim ve beni aradı böyle böyle olmuş de...

umarım sorunu çözersin

Bence hiçbir şartta yalan söylemeyin. Durum neyse anlatın.
    Dürüstlük her zaman kısa vadede olmasa bile sonuçta hep kazandırır.
  • Bu iyi niyetle soyledikleriniz Turkiye de islemez ne yazik ki; Turkiye de cok buyuk gordugumuz firmalar bile malininin arkasinda durmuyor GG ki mi duracak, herkes yakaladigini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 15 Kasım 2011; 12:13:37 >
  • DEDİKLERİNİZİ CİDDİ ANLAMDA DİKKATE ALDIM VE SAYENİZDE YENİ Bİ UMUT DOĞDU BANA TEŞEKKÜRLER DONANIMHABER !

gittigidiyorda ki satın aldığım kişiye hiç mesaj atma gibi bi düşüncem yoktu çünkü değişmiceğine emin gibiydim sonuçta jelatini açılmış 0 bi ürün bu
    ama sizin dediklerinizi gerçekten dikkate aldım. hiç beklediğim gibi çıkmadı gayet tatlı dille anlattım ve gerisi ss'lerde.

resimlerde ki tarihlerde gördüğünüz gibi az önce mesajlaştık.

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ

ayrıca az önce herkesin yorumunu tek tek okudum. cevap vermedim herkese ama teşekkür ediyorum.

• quote:

DEDİKLERİNİZİ CİDDİ ANLAMDA DİKKATE ALDIM VE SAYENİZDE YENİ Bİ UMUT DOĞDU BANA TEŞEKKÜRLER DONANIMHABER !

gittigidiyorda ki satın aldığım kişiye hiç mesaj atma gibi bi düşüncem yoktu çünkü değişmiceğine emin gibiydim sonuçta jelatini açılmış 0 bi ürün bu
    ama sizin dediklerinizi gerçekten dikkate aldım. hiç beklediğim gibi çıkmadı gayet tatlı dille anlattım ve gerisi ss'lerde.

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ

ayrıca az önce herkesin yorumunu tek tek okudum. cevap vermedim herkese ama teşekkür ediyorum.

Yeni gelecek olan parçayı inşallah sorunsuzca takıp sorunsuzca uzun zaman kullanırsın bu filmde mutlu sonla biter..

• quote:

Orijinalden alıntı: faithhh

quote:

DEDİKLERİNİZİ CİDDİ ANLAMDA DİKKATE ALDIM VE SAYENİZDE YENİ Bİ UMUT DOĞDU BANA TEŞEKKÜRLER DONANIMHABER !

Yeni gelecek olan parçayı inşallah sorunsuzca takıp sorunsuzca uzun zaman kullanırsın bu filmde mutlu sonla biter..

inşallah arkadaşım inşallah.
    zaten başlığada aksiyon filmi yazmamda ki amaç, film gibi maceramın mutlu bitmesini istememdi.
    gelişmeleri yazıcamherzaman ki gibi.

• Sürekli takip ediyorum konuyu umarım yeni gelecek parça ile halledersin;) en kötü toplanıp sana yeni ip4 alırız forumca:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Sürekli takip ediyorum konuyu umarım yeni gelecek parça ile halledersin;) en kötü toplanıp sana yeni ip4 alırız forumca:D

sağolasın. umarım takarım. tek isteğim bu şu anda.
    ayrıca düşünmeniz yeter boşver ip4 ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

quote:

umarım sorunu çözersin

Hassas davranıp, naturelfake kardeşimizi doğru bir şekilde yönlendirdiğiniz için size teşekkür etmek isterim. Ve de mesajınız da belirttiğiniz gibi "Dürüstlük her zaman kısa vadede olmasa bile sonuçta hep kazandırır." sözünün ne kadar doğru bir söz olduğunu, yukarıda ki satıcının yapacağı değişim kararı ile bir kez daha tatbik ediyoruz.

İyi niyetli olursa bir insan, karşısında ki insanı kandırmaya çalışmazsa Allah c.c 'ın izni ile her zaman işleri rast gider. Görüldüğü üzere kardeşimizin helal parası, iyi ve doğru niyetiniyle tekrar kendisine dönüyor. Tabi satıcıya gönderdiği ilk mesaj da ki " daha önce bir çok kez iphone lcd tamiri yapmıştım " kısımını tasvip etmediğimi belirtmek isterim

naturelfake kardeşim, tekrar geçmiş olsun. İnşaAllah yeni gelecek sağlam ekran ile mutlu sonuca kavuşursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apricotx -- 15 Kasım 2011; 15:10:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Apricotx

quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

quote:

umarım sorunu çözersin

Hassas davranıp, naturelfake kardeşimizi doğru bir şekilde yönlendirdiğiniz için size teşekkür etmek isterim. Ve de mesajınız da belirttiğiniz gibi "Dürüstlük her zaman kısa vadede olmasa bile sonuçta hep kazandırır." sözünün ne kadar doğru bir söz olduğunu, yukarıda ki satıcının yapacağı değişim kararından anlıyoruz.

İyi niyetli olursa bir insan, karşısında ki insanı kandırmaya çalışmazsa Allah c.c 'ın izni ile her zaman işleri rast gider. Görüldüğü üzere kardeşimizin helal parası, iyi ve doğru niyetiniyle tekrar kendisine dönüyor. Tabi satıcıya gönderdiği ilk mesaj da ki " daha önce bir çok kez iphone lcd tamiri yapmıştım " kısımını tasvip etmediğimi belirtmek isterim

naturelfake kardeşim, tekrar geçmiş olsun. İnşaAllah yeni gelecek sağlam ekran ile mutlu sonuca kavuşursun.

dediklerine genel olarak katılıyorum
    "daha önce bir çok kez iphone lcd tamiri yapmıştım" bu cümleyi neden kurduğumu açıklıyım:
    aslında bu kadar olan biteni anlatmak vardı. yani adama 2 saat anlatmam lazımdı -abi kaç kere içini açtım çıkardım taktım vs.
    orda birazcıkta kurnaz davrandım aslında kabul ama yalan söylemekten öte bu kadar deneyimi mi öyle açıkladım. tamir ettim yerine içini kaç kere söktüm diyebilirdim ama demedim işte.

Sonuçta herkes bana yardımcı olmaya çalıştı. ne kadar doğru-yanlış yönlendirselerde onlarda yardım için söylediler. bunu çok tartışmaya gerek yok, tercih meselesi için nasıl rahat etcekse.
    çok teşekkür

• Satıcının iyi niyetli yaklaşması çok süper. Zaten böyle sitelerde alıcıların referansları çok önemli rol oynuyor. Senin vereceğin olumsuz bir not yüzünden bundan sonraki satışlarını etkilemek istemez. Gelişmeleri takip ediyorum.
  • Sasirdigimi belirtmek istiyorum, satici sen bozmussun yada cihazin bozuk (umarim degildir) deyip siyrilmak istememis, hala durust insanlar gormek de mutluluk verici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 16 Kasım 2011; 16:10:21 >
  • quote:

dostum işini halletmiş olmana sevindim ama bu konu altında verdiğim örneğe takılan iki arkadaşın amacını pek çözemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Satıcının iyi niyetli yaklaşması çok süper. Zaten böyle sitelerde alıcıların referansları çok önemli rol oynuyor. Senin vereceğin olumsuz bir not yüzünden bundan sonraki satışlarını etkilemek istemez. Gelişmeleri takip ediyorum.

evet haklısın ama bu kadarda iyi niyetli olacağını sanmamıştım.
    ne diyim helal olsun. sanala herzamankinden daha çok güvendim. normalde bi telefoncudan alsam uzun saplı süpürgesini arar, bulur ve dükkanından kovalardı diye düşünüyorum (abarttım biraz anlayın halden )

quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Sasirdigimi belirtmek istiyorum, sarici sen bozmussun yada cihazin bozuk (umarim degildir) deyip siyrilmak istememis, hala durust insanlar gormek de mutluluk verici.

aynen öyle !
    adam direk buraya koyduğum şeyleri yazdı yani atladığım yazı yok.
    direk söylediğim gibi cevap verdi değişelim dedi.
    ben de çok şaşırdım.
    yani ilk önce sorunu düzeltmek için çözüm söylerdi diye bekliyordum ya da direk geri iade edemessin vs. derdi sanıyordum ne diyim...
    dürüst ve yardımcı insanlar gerçekten çok iyi gidiyor böyle kötü zamanlarda.
    ilk önce siz daha sonra o satıcıya bana karşı anlayışlı, iyi davranışları için teşekkür ederim.

biede şunu belirtmekte fayda var.cihaz bozuk değil nerden biliyorsun derseniz. cihazın bozulan dokunmatiği + lcd i takınca sorunsuz full görüntü, renkleri gayet normal görünüyordu ama dokunmatiği basmıyordu, şimdi tam tersi oldu ekranın kalitesi çok iyiydi ama renk bozukluğu vardı. dokunmatik o kadar iyiydi ki acaba orjinalinden daha mı iyi diye şüphe ettim vallahi.

quote:

quote:

dostum işini halletmiş olmana sevindim ama bu konu altında verdiğim örneğe takılan iki arkadaşın amacını pek çözemedim..

daha işimi halletmiş sayılmam. süprizlere kesinlikle açık olmam lazım ne olacağı hiç belli olmaz.
    örneğine kimse takılmadı yanlış anladın sanırım ya da benim kafa kalmadı.

• ayrıca internetten ne kadara gideceğine baktım adrese teslim istemedi şubeye teslim istedi.
    5 tl civarı kargo ücreti istiyorlardı.
    elimde vardı o kadar gittim kargoya verdim ürünü kargoda şu anda çıkış şubesinde.
    yarına ulaşır sanırım. adrese değil çünkü şubeye teslim.
    gelişmeleri devamlı yazıcam.
    ve ayrıca satıcının adresime değilde, yakınımızda ki kargo şubesine yollamasını istedim. geldiği gibi gidip alırım 10dk da en azından günlerce adamın keyfini beklemek yerine...
  • helal olsun. yarın kargoyu adrese gelmesini beklemeden direk şubeden alıcam gelişmeleri yazıcam. inşallah sorunsuzca hallederim şu sorunu...
  • kardeşim siz neler yaşamışsınız böyle. umarım gelecek ürün sağlam çıkar. ben bile elektronikçi olarak bir cihazın içini sökmekte tereddüt yaşıyorken sizdeki gerçekten büyük cesaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

kardeşim siz neler yaşamışsınız böyle. umarım gelecek ürün sağlam çıkar. ben bile elektronikçi olarak bir cihazın içini sökmekte tereddüt yaşıyorken sizdeki gerçekten büyük cesaret

umarım sağlam çıkar kargoda şu anda sirkecide yarın öğlen almaya gidicem şubeden ürünü.
    yine kendim takıcam. ben bu tür şeylere çok meraklıyımdır. meraklıyımdan kastım çok sıkmam canımı açılcaksa açarım içini tereddütsüz.
    şu anki bu yazıları yazdığım laptopu da geçen sene ilk aldığımda içini söktüm (ilk defa bi laptop içini açtım/gördüm) içine ram taktım bilgisayarcıdan aldığım 2gb ddr3.
    ilginçtir ki laptopuda para biriktirerek almıştım aynı iphone misali
    ama laptopu sorunsuzca hallettim. hatta açmışken ilk defa gördüğüm için içini merak ederek baya bi söktüm parçalarını fanını vs. tozuda aldım bu bahaneyle geri kapadım sorunsuz ve halada laptopun içini 2-3 haftada bi açar tüm herşeyini söker tozunu alırım hiç ısınma sorunumda olmaz.

neyse teşekkür ederim. imkanım olsa yeni gelicek ekranı bi telefoncuya taktırırım ama buralarda iphone tamiri yapan bi kaçtane telefoncu var ve çok pahalıya yapıyorlar.
    yine kendim denicem :(

• Forumda bu işlerden anlayan ve sana yakın oturan birileri hiç mi yok? Bi yerde buluşsanız da yardım etse sana aslında.Yetkililere sesleniyorum burdan :p
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.