Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperemr

Hocam ver adını soyadını kargo ve şube ismini biz arayıp soralım

teşekkürler veriyim tabikide burdan vermem sorun olur mu yoksa özelden mi veriyim? ayrıca mesaj atamıyorum msn mail tarzı bişey yolarsanız veririm.
    çok teşekkür ederim.
  • 15 dk var kapancak yaz iste :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic.

15 dk var kapancak yaz iste :)

msn ini ekledim diğer arkadaşın kabul etmesini bekliyorum
  • @alperemr'e gerekli bilgileri verdim
    sağolasın hemen aradı ve sordu yarın gelicek demişler.
    inanın bugün ya da yarın gelmesinden öte uğraştınız ya o yeter !
  • Şimdiden nice yıllara :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AmaR_77

Şimdiden nice yıllara :)

teşekkür ederim :)
  • birader ben 550 tl lik telefonun kapağını açmaya korkuyorum,sen nasıl böyle bi işe kalkıştın keşke açmasaydın biriktirdiğin paraya yazık üzüldüm servise bi şekilde kakala
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidos

birader ben 550 tl lik telefonun kapağını açmaya korkuyorum,sen nasıl böyle bi işe kalkıştın keşke açmasaydın biriktirdiğin paraya yazık üzüldüm servise bi şekilde kakala

kalkıştım işte. tabi ki yazık biriktirdiğim paraya, emeğime vs. ama yapcak bişey yok artık. şu anda çözüm arayış evresindeyim.
    parça gelicek yarın eğer onu taktığımda sorunsuz kullanabilirsem ozaman servise kakalamaya falan çalışmıcam eğer büyük bi sorunu olursa o zaman servise vericem bide öyle şansımı denicem.
    teşekkürler

• home tuşu bozulmaları garanti kapsamındadır.. genpa da ücretsiz onarımı yapılabilirdi. gençsin tezcanlısın ki kendin açıp cihazı pert etmişssin hemde nerdeyse 2 bin tl lilk cihazı pes doğrusu ben ancak şapka çıkartırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

home tuşu bozulmaları garanti kapsamındadır.. genpa da ücretsiz onarımı yapılabilirdi. gençsin tezcanlısın ki kendin açıp cihazı pert etmişssin hemde nerdeyse 2 bin tl lilk cihazı pes doğrusu ben ancak şapka çıkartırım

evet çok karışık duygular içerisindeydim açarken
    ilk 2 vidasını çıkardım dedim içinde bataryaya bakıp geri kapatırım.tuşu garanti yapmak zorunda falan.
    sonra açmışken dedim bataryayıda çıkarıyım
    sonra kamerayı dedim
    sonra açtım googleyi dedim böyle böyle
    gösterdi google amca herşeyi nasıl açcağımı
    ve son durum bu

• quote:

birader ben 550 tl lik telefonun kapağını açmaya korkuyorum,sen nasıl böyle bi işe kalkıştın keşke açmasaydın biriktirdiğin paraya yazık üzüldüm servise bi şekilde kakala

Arkadaşımız yanlış anlamasında kakalaması biraz zor ki servis genpa, nereye kakalıyor keske kakalasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Arkadaşımız yanlış anlamasında kakalaması biraz zor ki servis genpa, nereye kakalıyor keske kakalasa

• Apple ürünlerindeki home tuşundaki dingillik tek ıphone da olmuyo aldığım ıpod touch 4 de vardı bu sorun hiçbir şekilde ne açtım nede garantiye yolladım zamanla yerine oturdu sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

bunları yaparkende,ben evde yapmaya çalıştım deme,telefoncuya verdim ve beni aradı böyle böyle olmuş de...

umarım sorunu çözersin

Bence hiçbir şartta yalan söylemeyin. Durum neyse anlatın.
    Dürüstlük her zaman kısa vadede olmasa bile sonuçta hep kazandırır.

O servisler ne kumpaslar ne yalanlar söylüyo ah bir bilsen başıma geldi biliyorum.

• Servise verseydi;
    %10 darbe almis yada su girmis diyeceklerdi.
    %20 cihazi degistereceklerdi.
    %70 tamir yoluna gideceklerdi ki; tamir ederken %90 orasini burasini cizecekler, vidalari filan deforme edecekler, %30 baska bir yerini bozacaklardi. Ama bu isi servis yaptigi icin naturalfake in icine oturacakti.

Sonucta naturalfake de ayni seyi yapmis, hic degilse kendisi yapmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Servise verseydi;
    %70 tamir yoluna gideceklerdi ki; tamir ederken %90 orasini burasini cizecekler, vidalari filan deforme edecekler, %30 baska bir yerini bozacaklardi. Ama bu isi servis yaptigi icin naturalfake in icine oturacakti.

kesinlikle. servisler rezalet verdiğinden kötü hale getiriyorlar
  • son durum nedir.. geldimi urun..
  • Beklemedeyiz gelişmeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Servise verseydi;

evet bu nedenlerden dolayı yollamaktan korktum + çok beklemek istemedim telefonu çünkü yeni sayılır ve çok alışmıştım.
    tabi ki de tüm suç garantide değil. bende büyük oranda suçluyum.

en azından ben içini çizdiysem bile ekranı çizmemiştim onlar ekranıda çiziyorlarmış

quote:

Orijinalden alıntı: ender

son durum nedir.. geldimi urun..

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Beklemedeyiz gelişmeleri.

okuldan direk kargoya gittim sordum adamlara dediler ki geldi ama kuryeye verdik teslimat yapcaklar bugün.
    tabi delirdim neden mi?
    çünkü ben adamlara dün dedim ki kargom gelince kuryeye vermeyin ben direk şubeye gelip alıcam tamam dediler. şimdide böyle oldu.
    yine kurye uğraştırcak beni ve deli edicek.
    akşam şube kapanışına yakın gidicem kurye gelmesse. bi kerede yapılması gereken şeyi yapsınlar gerçekten sinir bozucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturelfake -- 18 Kasım 2011; 13:36:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Haklısın unuttum bak Servis Genpa iş zor..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.