Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: team_mclaren

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: naturelfake

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

şimdi şubeden geliyorum. bunlar adamı verem yapar cidden
    dedim kurye gelmedi hala kargo burdaysa verir misiniz?
    adam dedi bi dk bakıyım burda mı. aradı aradı bulamadı. sonra dedim hangi kuryedeyse cep numarasını alabilir miyim yarına kalmaması lazım vs. vs.
    tamam dedi bi kaç kişiyi aradı kimde olduğunu buldu sonra sordu götürdün mü falan. sonra bende araya girdim dedim buraya (şubeye) getirsin adrese gitmesine gerek yok beklerim. oda dedi ne zaman gelicek şubeye saat 19.00-20.00 arası dedi.
    banada bu saatte gel verelim dedi. gitcem alıcam sonra gelişmeleri yazıcam.

bi ara şu şubeyide forumca basalım nolur cama falan taş atalım

hadi bakalim insallah bu sefer ekran sorunsuz cikar ve kullanmaya baslarsin telefonunu.

sorunsuz çıkar ve sorunsuz takarım diye dua ediyorum.

ayrıca videoda eklicem.

Bu takma toplama işlemlerini 10 tl verip bir telefoncuya yaptırsan daha sağlıklı olur.

hiç bir telefoncu 10 tlye iphone 4 e elini sürmez arkadaşım 3310 mu taktırıyosun 10 tl ye

ya öylesine dedim 10tl diye o adamlar sonuçta bu işle uğraşıyor daha proflar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi şubeden geliyorum. bunlar adamı verem yapar cidden
    dedim kurye gelmedi hala kargo burdaysa verir misiniz?
    adam dedi bi dk bakıyım burda mı. aradı aradı bulamadı. sonra dedim hangi kuryedeyse cep numarasını alabilir miyim yarına kalmaması lazım vs. vs.
    tamam dedi bi kaç kişiyi aradı kimde olduğunu buldu sonra sordu götürdün mü falan. sonra bende araya girdim dedim buraya (şubeye) getirsin adrese gitmesine gerek yok beklerim. oda dedi ne zaman gelicek şubeye saat 19.00-20.00 arası dedi.
    banada bu saatte gel verelim dedi. gitcem alıcam sonra gelişmeleri yazıcam.

bi ara şu şubeyide forumca basalım nolur cama falan taş atalım

hadi bakalim insallah bu sefer ekran sorunsuz cikar ve kullanmaya baslarsin telefonunu.

sorunsuz çıkar ve sorunsuz takarım diye dua ediyorum.

ayrıca videoda eklicem.

Bu takma toplama işlemlerini 10 tl verip bir telefoncuya yaptırsan daha sağlıklı olur.

hiç bir telefoncu 10 tlye iphone 4 e elini sürmez arkadaşım 3310 mu taktırıyosun 10 tl ye

ya öylesine dedim 10tl diye o adamlar sonuçta bu işle uğraşıyor daha proflar.

doğru söylüyosun :) bende o işle uğraşıyorum zaten :) bu kardeşimizede telefonunu ücretsiz yapıcamı söyledim sözüm var ona isterse hiç ücret almadan yapıcam bu kadar eziyet çekmiş benden ona hediye olsun diye

• quote:

bak eğer kendine güvenmiyosan ekrana zarar vericeni düşünüyosan ben esenlerde telefon tamircisiyim gel ben takarım ekranı sana
    para pulda istemiyorum senden
    benden sana hediye olsun 2.ekranıda perişan etme

Abi helal olsun ne diyiyim gelirdim sizin yanınıza çok sağolun ama inanın şimdi gördüm mesajınızı ve işimi hallettim gerek kalmadı 1. mesajı editledim. gelişmeleri oraya yazdım
    SONSUZ TEŞEKKÜRLER !

quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

Keske Apple Turkiye'ye sirket olarak gelse de su sorunlar bitse.

Apple'in kendisine goturdugunuz zaman cihazi, 1 dakikada cihazi kontrol bile etmeden pat diye degistiriyorlar.

Arkadasimin iPad2 si bazi ortamlarda video cekerken renkli gosteriyordu ekrani renk renk. Apple Store'a gittik, orada bu sorun olmadi bile, adamlara sorunu gosteremedik. Ama adamlar yine de cihazi yenisiyle degistirdi! 1 dakikada! Ayrica Apple in kendisinden alirsaniz bir cihazi 29. gunde bile geri verip paranizi geri alabiliyorsunuz Apple'dan. (Turkiyede bu olsa millet kesin istismar eder, o ayri)

Maalesef Turkiyede bilkom , genpa filan sattigi icin bunlarin hicbirisi olmuyor...

KEŞKEEEEEE BİZDE DE OLSA :(

quote:

quote:

bak eğer kendine güvenmiyosan ekrana zarar vericeni düşünüyosan ben esenlerde telefon tamircisiyim gel ben takarım ekranı sana

Helal olsun, sizin gibilerine cok az rastlaniyor, takdir ettim...

quote:

Orijinalden alıntı: pardahun8

quote:

quote:

Helal olsun, sizin gibilerine cok az rastlaniyor, takdir ettim...

Kesinlikle katılıyorum...

aynen helal olsun !
    ayrıca 1. mesajı editledim gelişmeler ilk mesajda.
    teşekkürler.

• Bende tuş sorunu bu yaz iyice artmıştı. (temmuz ayı civarında) Hiç düşünmeden y.içi kargo ile cihazı genpa'ya yollayım. 2 hafta sonra tuşu değişmiş şekilde geri geldi. Hâlâ bir sorun yok cihazda. Ben genpa'dan memnunum.

Şimdi benim merak ettiğim ben sadece arka kapağı çıkarıp takarsam birşey anlama ihtimalleri varmı. Sonuçta cihaz daha önce servis tarafından açılmış.

Bu arada ne geliyorsa meraktan geliyor. Bu konudan sonra açarken 2 kere daha düşüneceğim.
  • çok sevindim kazasız belasız güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Bende tuş sorunu bu yaz iyice artmıştı. (temmuz ayı civarında) Hiç düşünmeden y.içi kargo ile cihazı genpa'ya yollayım. 2 hafta sonra tuşu değişmiş şekilde geri geldi. Hâlâ bir sorun yok cihazda. Ben genpa'dan memnunum.

Şimdi benim merak ettiğim ben sadece arka kapağı çıkarıp takarsam birşey anlama ihtimalleri varmı. Sonuçta cihaz daha önce servis tarafından açılmış.

Bu arada ne geliyorsa meraktan geliyor. Bu konudan sonra açarken 2 kere daha düşüneceğim.

evet ne gelirse meraktan geliyor ama kendini kontrol edebilirsen
    sadece arkasını aç HİÇ Bİ SORUN OLMAZ.
    ama şöyle bişey var kesinlikle tam uyumlu tornavida bul ve vidalara, çevresine zarar,zedeleme verme.
    ve bataryayı gerekli değilse çıkarma altında yapışkan madde var toz tutuyor.
    sadece kapağı çıkarırsan hiç bi sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

çok sevindim kazasız belasız güle güle kullan

ÇOOOK teşekkür ederim.
    içim rahatladı valla
  • hadi gözün aydın çok sevindim kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

hadi gözün aydın çok sevindim kardeş.

çok sağol
  • Hadi bakalım geçmiş olsun. Doğum günü hediyesi olmuş oldu :) Beraber nice senelere ulaşırsınız kazasız belasız. Son olarak bu olaydan ders çıkarmış ol kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apricotx

Hadi bakalım geçmiş olsun. Doğum günü hediyesi olmuş oldu :) Beraber nice senelere ulaşırsınız kazasız belasız. Son olarak bu olaydan ders çıkarmış ol kendine

çok sağol.
    valla sağlam doğum günü hediyesi oldu
    inşallah ulaşırız.
    bu olaydan büyük şeyler çıkardım
  • video upload %70
  • Hadi gozun aydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Hadi gozun aydin

sağoll
  • bak gordunmu birkac sayfa once hersey bitti, telefonu cope atsam yeri diyordun ama duzeldi iste.

gozun aydin, doya doya kullan bundan sonra, gerci birsey olursa yine acar cozersin iyice ogrenmissindir artik.
  • Buna çok sevindim
  • hadi gözünüz aydın
  • quote:

bak gordunmu birkac sayfa once hersey bitti, telefonu cope atsam yeri diyordun ama duzeldi iste.

gozun aydin, doya doya kullan bundan sonra, gerci birsey olursa yine acar cozersin iyice ogrenmissindir artik.

EVET AYNEN öyle ama satıcı insaflı çıktı sorunsuzca yeni verdi. helal olsun 200 tl nin son kuruşuna kadar.

doya doya kullanıcam. bi sorun olursada yeni parça alır takarım. zaten anakart hariç diğer parçalar gayet ucuz. en pahalısı ekrandı

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Buna çok sevindim

bendeee

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

hadi gözünüz aydın

sağol

NOT: VİDEO BAŞLIĞIN İLK MESAJINA EKLENMİŞTİR.
    İYİ SEYİRLER. KALİTE BOZUK AMA YAPCAK BİŞEY YOK
  • Olayın basından beri takipteyim, cevap yazmadım ama her konuyu gördüğümde umarım halleder dedim sanırım herkes demiştir Benimde aram iyidir elektronikle media player dan ses sistemine DVD recorder dan pvr cihazlara ve hatta ps3 e kadar pek çok cihazı söküp arıza gidermisligim var Neyse benim bunları sökerken ki rahatlığım alanın geniş olması. hersey ortada ne nerde görüyorsun ama iPhone 2 cm kalınlığı bile olmayan bir cihaz. Bı dağıtırsam fazla parça çıkartırım ben o sıkışıklıkta o yüzden senin bu bodoslama dalma olayın Güven Özveri Tecrübe ister Sevindim mutlu sonla bittiğine, güle güle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.