Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naturelfake

quote:

Orijinalden alıntı: androidos

birader ben 550 tl lik telefonun kapağını açmaya korkuyorum,sen nasıl böyle bi işe kalkıştın keşke açmasaydın biriktirdiğin paraya yazık üzüldüm servise bi şekilde kakala

kalkıştım işte. tabi ki yazık biriktirdiğim paraya, emeğime vs. ama yapcak bişey yok artık. şu anda çözüm arayış evresindeyim.
    parça gelicek yarın eğer onu taktığımda sorunsuz kullanabilirsem ozaman servise kakalamaya falan çalışmıcam eğer büyük bi sorunu olursa o zaman servise vericem bide öyle şansımı denicem.
    teşekkürler

Peki bol şans sana

• quote:

quote:

quote:

birader ben 550 tl lik telefonun kapağını açmaya korkuyorum,sen nasıl böyle bi işe kalkıştın keşke açmasaydın biriktirdiğin paraya yazık üzüldüm servise bi şekilde kakala

kalkıştım işte. tabi ki yazık biriktirdiğim paraya, emeğime vs. ama yapcak bişey yok artık. şu anda çözüm arayış evresindeyim.
    parça gelicek yarın eğer onu taktığımda sorunsuz kullanabilirsem ozaman servise kakalamaya falan çalışmıcam eğer büyük bi sorunu olursa o zaman servise vericem bide öyle şansımı denicem.
    teşekkürler

Peki bol şans sana

çok sağol

• şimdi şubeden geliyorum. bunlar adamı verem yapar cidden
    dedim kurye gelmedi hala kargo burdaysa verir misiniz?
    adam dedi bi dk bakıyım burda mı. aradı aradı bulamadı. sonra dedim hangi kuryedeyse cep numarasını alabilir miyim yarına kalmaması lazım vs. vs.
    tamam dedi bi kaç kişiyi aradı kimde olduğunu buldu sonra sordu götürdün mü falan. sonra bende araya girdim dedim buraya (şubeye) getirsin adrese gitmesine gerek yok beklerim. oda dedi ne zaman gelicek şubeye saat 19.00-20.00 arası dedi.
    banada bu saatte gel verelim dedi. gitcem alıcam sonra gelişmeleri yazıcam.

bi ara şu şubeyide forumca basalım nolur cama falan taş atalım
  • quote:

şimdi şubeden geliyorum. bunlar adamı verem yapar cidden
    adam dedi bi dk bakıyım burda mı. aradı aradı bulamadı. sonra dedim hangi kuryedeyse cep numarasını alabilir miyim yarına kalmaması lazım vs. vs.
    tamam dedi bi kaç kişiyi aradı kimde olduğunu buldu sonra sordu götürdün mü falan. sonra bende araya girdim dedim buraya (şubeye) getirsin adrese gitmesine gerek yok beklerim. oda dedi ne zaman gelicek şubeye saat 19.00-20.00 arası dedi.

hadi bakalim insallah bu sefer ekran sorunsuz cikar ve kullanmaya baslarsin telefonunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

hadi bakalim insallah bu sefer ekran sorunsuz cikar ve kullanmaya baslarsin telefonunu.

sorunsuz çıkar ve sorunsuz takarım diye dua ediyorum.

ayrıca videoda eklicem.

• ekranı takarken en çok dikkat etmen gereken yer dokunmatik soketi, kasadan içeri sokarken araya sıkışmasın...ekranı yerine koyduğunda arada kalırsa soket kısa kalır filmde arada ezilir dokunmatiğin çalışmaz dikkatli ol kardeşim
  • konuyu başından beri takip ediyorum inşallah iphone nun bugun hallolur ve eskisi gibi kullanırsın bu da sana bir ders olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: team_mclaren

ekranı takarken en çok dikkat etmen gereken yer dokunmatik soketi, kasadan içeri sokarken araya sıkışmasın...ekranı yerine koyduğunda arada kalırsa soket kısa kalır filmde arada ezilir dokunmatiğin çalışmaz dikkatli ol kardeşim

EVET !
    kesinlikle orası çok önemli zaten telefonu ilk açtığımda orayı sıkıştırmışım ve kopmuş.
    oraya hep dikkat ediyorum bide. arkadaki alimunyum benzeri şeye ellememeye çalışıyorum ama ellersem vs. sorun olur mu ne kadar hassas.
    VERDİĞİNİZ BİLGİLER ÇOK ÖNEMLİYDİ TEŞEKKÜRLER.

quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

konuyu başından beri takip ediyorum inşallah iphone nun bugun hallolur ve eskisi gibi kullanırsın bu da sana bir ders olsun

bu bana ders oldu orası kesin
    inşallah bugün hallolur kullanmaya devam ederim
    teşekkürler.

• o arkadaki alüminyum ışık aynası ellemesen iyi olur :)zaten orayla bi işin yok soketleri düzgün bi şekilde geçirdikten sonra ekranı kenarlarından tutarak tırnaklarını hassas bi şekilde yerine geçir ve ilk olarak dört köşede bulunan küçük kenar vidalarını takki ekran kasmadan dolayı zarar görmesin ;) sonra bütün vidalarını monte et anakartı takıp vidalarını taktıktan sonra en son üstteki soketleri takarsın...
    dikkatli ol kolay gelsin...
  • quote:

o arkadaki alüminyum ışık aynası ellemesen iyi olur :)zaten orayla bi işin yok soketleri düzgün bi şekilde geçirdikten sonra ekranı kenarlarından tutarak tırnaklarını hassas bi şekilde yerine geçir ve ilk olarak dört köşede bulunan küçük kenar vidalarını takki ekran kasmadan dolayı zarar görmesin ;) sonra bütün vidalarını monte et anakartı takıp vidalarını taktıktan sonra en son üstteki soketleri takarsın...
    dikkatli ol kolay gelsin...

kesinlikle verdiğiniz bilileri dikkate alarak takıcam.
    çok teşekkür ederim.
  • Hadi bakalım takipteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Hadi bakalım takipteyiz

gidiyorum az sonra
  • bak eğer kendine güvenmiyosan ekrana zarar vericeni düşünüyosan ben esenlerde telefon tamircisiyim gel ben takarım ekranı sana
    para pulda istemiyorum senden
    benden sana hediye olsun 2.ekranıda perişan etme
  • Keske Apple Turkiye'ye sirket olarak gelse de su sorunlar bitse.

Apple'in kendisine goturdugunuz zaman cihazi, 1 dakikada cihazi kontrol bile etmeden pat diye degistiriyorlar.

Arkadasimin iPad2 si bazi ortamlarda video cekerken renkli gosteriyordu ekrani renk renk. Apple Store'a gittik, orada bu sorun olmadi bile, adamlara sorunu gosteremedik. Ama adamlar yine de cihazi yenisiyle degistirdi! 1 dakikada! Ayrica Apple in kendisinden alirsaniz bir cihazi 29. gunde bile geri verip paranizi geri alabiliyorsunuz Apple'dan. (Turkiyede bu olsa millet kesin istismar eder, o ayri)

Maalesef Turkiyede bilkom , genpa filan sattigi icin bunlarin hicbirisi olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 18 Kasım 2011; 19:21:34 >
  • quote:

bak eğer kendine güvenmiyosan ekrana zarar vericeni düşünüyosan ben esenlerde telefon tamircisiyim gel ben takarım ekranı sana

Helal olsun, sizin gibilerine cok az rastlaniyor, takdir ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

bak eğer kendine güvenmiyosan ekrana zarar vericeni düşünüyosan ben esenlerde telefon tamircisiyim gel ben takarım ekranı sana

Helal olsun, sizin gibilerine cok az rastlaniyor, takdir ettim...

Kesinlikle katılıyorum...
  • genpaya çamur atanlar olmuş. genpa türkiyedeki en ilgili ve kaliteli Distribütördür. siz yeterki kendinizi aciz durumda bırakmayın bilinçli olduğunuzu hissettirin.
  • quote:

quote:

quote:

ayrıca videoda eklicem.

Bu takma toplama işlemlerini 10 tl verip bir telefoncuya yaptırsan daha sağlıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

genpaya çamur atanlar olmuş. genpa türkiyedeki en ilgili ve kaliteli Distribütördür. siz yeterki kendinizi aciz durumda bırakmayın bilinçli olduğunuzu hissettirin.

hahahaha aksam aksam hic gulecegim yoktu
    calisan veya yetkilisiniz herhalde

bak bakalim turkiyenin en kalitelisi genpa suna ne demis
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=50753827&p=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

quote:

quote:

ayrıca videoda eklicem.

Bu takma toplama işlemlerini 10 tl verip bir telefoncuya yaptırsan daha sağlıklı olur.

hiç bir telefoncu 10 tlye iphone 4 e elini sürmez arkadaşım 3310 mu taktırıyosun 10 tl ye

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.