Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    parcayi takip genpaya mi vereceksin?
    Bence bi an once toparlayip yolla
    yoksa telefon falan kalmayacak ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardahun8

Forumda bu işlerden anlayan ve sana yakın oturan birileri hiç mi yok? Bi yerde buluşsanız da yardım etse sana aslında.Yetkililere sesleniyorum burdan :p

düşünceniz büyük bir incelik teşekkürler ama kimseyi rahatsız etmek istemem yine kendim halledicem tek seçenek düşünmeniz yeter

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Parca arizaliymis yani
    parcayi takip genpaya mi vereceksin?
    Bence bi an once toparlayip yolla
    yoksa telefon falan kalmayacak ortada

parça arızalımıymış ben bile anlayamadım
    burda mesajları koydum neyse o yani fazla bişey konuşmadık satıcı ile. hiç ısrar bile etmeden parçayı değişti.
    yarın gidip alıcam şubeden.
    ayrıca taktığımda sorunsuzca telefon çalışırsa. genpaya yollamayı düşünmüyorum.
    ama yine ekranda ya da başka biyerde büyük bi sorun olursa hiç düşünmeden genpaya yollucam bu şansımıda denicem.
    yarın parçayı takıyımda bi deneyelim. gelişmeleri herzaman ki gibi yazıcam

• Geldimi yeni parça? Bu sefer hallet şunuda film mutlu bitsin. Dun kısa fil festivaline katıldim. İnan çoğu seninkinden sıkıcıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Geldimi yeni parça? Bu sefer hallet şunuda film mutlu bitsin. Dun kısa fil festivaline katıldim. İnan çoğu seninkinden sıkıcıydı

daha geldi gözükmüyor. gelicek heralde bugün. netten takipteyim geldiği gibi şubeye gidicem
  • son durum ?
  • Hani film başlamadı mı daha ? Sonu mutlu biter inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturelfake

umarım sağlam çıkar kargoda şu anda sirkecide yarın öğlen almaya gidicem şubeden ürünü.
    yine kendim takıcam. ben bu tür şeylere çok meraklıyımdır. meraklıyımdan kastım çok sıkmam canımı açılcaksa açarım içini tereddütsüz.
    şu anki bu yazıları yazdığım laptopu da geçen sene ilk aldığımda içini söktüm (ilk defa bi laptop içini açtım/gördüm) içine ram taktım bilgisayarcıdan aldığım 2gb ddr3.
    ilginçtir ki laptopuda para biriktirerek almıştım aynı iphone misali
    ama laptopu sorunsuzca hallettim. hatta açmışken ilk defa gördüğüm için içini merak ederek baya bi söktüm parçalarını fanını vs. tozuda aldım bu bahaneyle geri kapadım sorunsuz ve halada laptopun içini 2-3 haftada bi açar tüm herşeyini söker tozunu alırım hiç ısınma sorunumda olmaz.

neyse teşekkür ederim. imkanım olsa yeni gelicek ekranı bi telefoncuya taktırırım ama buralarda iphone tamiri yapan bi kaçtane telefoncu var ve çok pahalıya yapıyorlar.
    yine kendim denicem :(

bende bilgisayarımın power kısmının arkasındaki 220/110 kısmını 110 a alsam ne olur denemesini yaparken içindeki sigortayı patlatmıştım elektrikçiden cam sigorta alıp taktığımda bilgisayarın açıldığındaki mutluluk eline şeker verilmiş çocuk mutluluğu gibiydi. internet kafede oturuyordum arkadaşımla adam orada bilgisayar toplayacaktı arkadaşın yanından kalkıp adamın yanına gittim ve nasıl yaptığını izledim. ram takmayı power soketlerinin nasıl takıldığını harddisk takılışını orada öğrendim ondan sonra evimdeki bilgisayar dandik olduğu için(şu an kullandığım sistem onun yanında uzay üssü) her gün içini açıp sıkıldıkça bir kaç parçasnı çıkartır tekrar takardı onu şuraya taksam ne olur açma tuşunun pinlerine tornavida değdirsem ne olur bu teyp artık eskidi içinde ne var şu müzik setine 3.5 mm soket yapsam telefondan müzik dinleyebilir miyim kırtasiyeden o zamanlarda satılan ufak ampullerden alıp 10 pille çalıştırsam ne olur... vb. diye diye elektroniğe merak saldım. ticaret meslek lisesinden endüstri meslek lisesine geçiş yaptım iyiki yapmışım diyorum şu an mezunum ve mutluyum en azından merak ettiğim çoğu konuyu öğrendim. umarım cihazınızı sağlam bir şekilde tamir edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

quote:

umarım sağlam çıkar kargoda şu anda sirkecide yarın öğlen almaya gidicem şubeden ürünü.
    yine kendim takıcam. ben bu tür şeylere çok meraklıyımdır. meraklıyımdan kastım çok sıkmam canımı açılcaksa açarım içini tereddütsüz.
    şu anki bu yazıları yazdığım laptopu da geçen sene ilk aldığımda içini söktüm (ilk defa bi laptop içini açtım/gördüm) içine ram taktım bilgisayarcıdan aldığım 2gb ddr3.
    ama laptopu sorunsuzca hallettim. hatta açmışken ilk defa gördüğüm için içini merak ederek baya bi söktüm parçalarını fanını vs. tozuda aldım bu bahaneyle geri kapadım sorunsuz ve halada laptopun içini 2-3 haftada bi açar tüm herşeyini söker tozunu alırım hiç ısınma sorunumda olmaz.

neyse teşekkür ederim. imkanım olsa yeni gelicek ekranı bi telefoncuya taktırırım ama buralarda iphone tamiri yapan bi kaçtane telefoncu var ve çok pahalıya yapıyorlar.

bende bilgisayarımın power kısmının arkasındaki 220/110 kısmını 110 a alsam ne olur denemesini yaparken içindeki sigortayı patlatmıştım elektrikçiden cam sigorta alıp taktığımda bilgisayarın açıldığındaki mutluluk eline şeker verilmiş çocuk mutluluğu gibiydi. internet kafede oturuyordum arkadaşımla adam orada bilgisayar toplayacaktı arkadaşın yanından kalkıp adamın yanına gittim ve nasıl yaptığını izledim. ram takmayı power soketlerinin nasıl takıldığını harddisk takılışını orada öğrendim ondan sonra evimdeki bilgisayar dandik olduğu için(şu an kullandığım sistem onun yanında uzay üssü) her gün içini açıp sıkıldıkça bir kaç parçasnı çıkartır tekrar takardı onu şuraya taksam ne olur açma tuşunun pinlerine tornavida değdirsem ne olur bu teyp artık eskidi içinde ne var şu müzik setine 3.5 mm soket yapsam telefondan müzik dinleyebilir miyim kırtasiyeden o zamanlarda satılan ufak ampullerden alıp 10 pille çalıştırsam ne olur... vb. diye diye elektroniğe merak saldım. ticaret meslek lisesinden endüstri meslek lisesine geçiş yaptım iyiki yapmışım diyorum şu an mezunum ve mutluyum en azından merak ettiğim çoğu konuyu öğrendim. umarım cihazınızı sağlam bir şekilde tamir edebilirsiniz

aynı şeyi zamanında bende yapmıştım,ama sen şanslıymışsın cam sigorta kurtarmış benim psda yoktu cam sigorta kökten uçurdu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

aynı şeyi zamanında bende yapmıştım,ama sen şanslıymışsın cam sigorta kurtarmış benim psda yoktu cam sigorta kökten uçurdu :)

elektronik ürünlerde hep şans yüzüme güldü ve ne istediysem istediğim gibi düşündüğüm gibi çıktı elektrikte sever beni ama elektroniğin yeri bende ayrı. o cam sigortayı bulabilmek için kaç elektrikçi gezmiştim :D ne günlermiş arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz34 -- 17 Kasım 2011; 17:28:33 >
  • malesef kargoda hareket yok film başlayamadı. yarına mı kalıcak acaba bende merak ediyorum ki böyle giderse yarına kalıcak
  • Kardeş dün satıcı kargoyu kesin verdiyse şimdi şubede bekletiliyodur o
  • quote:

son durum ?

quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

Hani film başlamadı mı daha ? Sonu mutlu biter inşallah :)

kargoda hareketlilik yok sanırım yarına kalıcak.

teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

quote:

çok güzel ve maceralı tecrübe sizinkide.
    ampul olayları falan bende de vardı. masaüstü laptop açma falan benim için normalde
    iphone giriştim ben bu biraz farklı işte

ayrıca diğer yazan arkadaşlarada teşekkür ederim.

NOT:PARÇA YARIN GELİRSE GEÇ YAZABİLİRİM. ARKADAŞLARLA DIŞARIDA OLUCAZ ÇÜNKÜ YARIN DOĞUM GÜNÜM.BELKİ GELDİĞİ GİBİ YAZARIM BELKİDE GEÇ YAZARIM BELLİ OLMAZ CEVAP GELMESSE BENDEN HABERİNİZ OLSUN İSTEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturelfake -- 17 Kasım 2011; 17:46:07 >

• quote:

Kardeş dün satıcı kargoyu kesin verdiyse şimdi şubede bekletiliyodur o

evet kesin öyle aramak lazım ama ev telefonu yok. malesef arayamıyorum anca gün içinde dışarıdan ararım.ozamana kadarda gelmiş olur sanırım. bakalım ne olucak
  • sube yakinsa direk git bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

sube yakinsa direk git bence

giderim gitmesine 15 dk lık yol ama okul çıkışında direk gittim bugün adam gelmedi dedi. ve ozamandan beride aynı hiç değişmedi takip durumu. belli ki gelmemiş
  • quote:

quote:

evet kesin öyle aramak lazım ama ev telefonu yok. malesef arayamıyorum anca gün içinde dışarıdan ararım.ozamana kadarda gelmiş olur sanırım. bakalım ne olucak

bu saatten sonra kargo gelmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

quote:

bu saatten sonra kargo gelmez...

bencede
  • nette hemen aktif olmayabiliyor belkide.neyse geç olsun güç olmasın.
    bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun.inşallah yarın telefonunla birlikte yüzün güler ve en büyük hediyeni kendine armağan etmiş olursun.
  • quote:

nette hemen aktif olmayabiliyor belkide.neyse geç olsun güç olmasın.
    bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun.inşallah yarın telefonunla birlikte yüzün güler ve en büyük hediyeni kendine armağan etmiş olursun.

evet aktifte olmayabilir telefon açabilseydim sorardım. neyse dediğin gibi geç olsun güç olmasın.
    teşekkürler inşallah güler yüzüm o hediyede bana yeter
  • Hocam ver adını soyadını kargo ve şube ismini biz arayıp soralım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.