Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Olayın basından beri takipteyim, cevap yazmadım ama her konuyu gördüğümde umarım halleder dedim sanırım herkes demiştir Benimde aram iyidir elektronikle media player dan ses sistemine DVD recorder dan pvr cihazlara ve hatta ps3 e kadar pek çok cihazı söküp arıza gidermisligim var Neyse benim bunları sökerken ki rahatlığım alanın geniş olması. hersey ortada ne nerde görüyorsun ama iPhone 2 cm kalınlığı bile olmayan bir cihaz. Bı dağıtırsam fazla parça çıkartırım ben o sıkışıklıkta o yüzden senin bu bodoslama dalma olayın Güven Özveri Tecrübe ister Sevindim mutlu sonla bittiğine, güle güle kullan

ÇOOK SAĞOL :)
    normalde başka marka olsa bu kalınlıkta direk dağılırdı sanırım ama
    apple gerçekten süper yapmış öyle bi sorunu olmuyor içi çok derli toplu bu telefonun
    sen yinede açma, açtırma kimseye yani

• quote:

Orijinalden alıntı: uyildirim97

Geçmiş olsun artık iyi kullanımlar

Cok sagol

NOT: hic aklima mobilden buyuk bi istekle mesaj yazicagim aklima gelmezdi :)
  • Aksiyon filmi izler heyecanıyla takip ettim gelişmeleri :), mutlu sonla bitmesi beni de sevindirdi, iyi günlerde güle güle kullanmanı dilerim ve nice yıllara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Aksiyon filmi izler heyecanıyla takip ettim gelişmeleri :), mutlu sonla bitmesi beni de sevindirdi, iyi günlerde güle güle kullanmanı dilerim ve nice yıllara :)

teşekkürler. başlıkta dediğim gibi bi etki yarattıysam ne mutlu bana bende korku filmi yaşadım ama olsun
  • Konuyu fav. Ekleyelim bence
    sorun olursa parcayi biz alir montaj icin dayaniriz kapisina
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Konuyu fav. Ekleyelim bence
    sorun olursa parcayi biz alir montaj icin dayaniriz kapisina

çok büyük itinayla takarım sorun değil
  • Yalnız son saniyelere bittim Arka kapağı takarken parçaları içeri ittirmen iyiydi

Bu arada hayırlı olsun. Arada inşallahı yok felan mevzu geçti. Ama sen dersini aldın sanırsam. Bir dahada büyük konuşmassın heralde
    Bende 1 aydır takip ediyordum konunu artık sona ermesine sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 19 Kasım 2011; 0:01:10 >
  • hadi gozun aydin :) telefonuna tekrar kavusmana sevindim gule gule kullan,umarim bundan bi ders cikarmisindir :)
    cirak lazim olursa yardima gelirsin artik :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Yalnız son saniyelere bittim Arka kapağı takarken parçaları içeri ittirmen iyiydi

Bu arada hayırlı olsun. Arada inşallahı yok felan mevzu geçti. Ama sen dersini aldın sanırsam. Bir dahada büyük konuşmassın heralde
    Bende 1 aydır takip ediyordum konunu artık sona ermesine sevindim.

heyecanlıydım bende.

bu arada gerçekten büyük konuşmadım daha doğrusu öyle bi niyetim yoktu.
    fakat biraz fazla mubalağa yaptım sanırım yazmamdan öyle anlaşıldı.
    büyük dersler aldım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: team_mclaren

hadi gozun aydin :) telefonuna tekrar kavusmana sevindim gule gule kullan,umarim bundan bi ders cikarmisindir :)
    cirak lazim olursa yardima gelirsin artik :))

gelirim gelirim eyvallah büyük dersler çıkardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturelfake

quote:

Orijinalden alıntı: uyildirim97

Geçmiş olsun artık iyi kullanımlar

Cok sagol

NOT: hic aklima mobilden buyuk bi istekle mesaj yazicagim aklima gelmezdi :)

• Mutlu son ile biten bir konu daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Mutlu son ile biten bir konu daha

evet hepinizin sayesinde
  • Helal olsun kardeş:) yerinde olsam biran evvel elimden çıkarırdım telefonu.. videoda dikkatimi çeken biryer oldu telefonun arka kamerasının olduğu bölüm neden sait değil sende kıpırdıyor sürekli elinle bastırıyorsun falan ? oranındamı vidası kayboldu?
  • arkadaşım, valla kendi telefonum tamir edilmiş gibi sevindim :D donanımhaber e yenı katılanlardanım ama ılk gununden berı senı takipteyım ve beni dh ya bağladın :D
  • çok büyük geçmiş olsun işkence ettiğin telefonun değerini anlamış ve onu iyileştirmiş oldun.. :)
    başından beri takip ediyorum ama donanımsal bilgim olmadığından fazlalık yapmak istemedim.
    ama şu bi gerçek türk'ün elinden her iş gelir.. hiç bilmeyen birisi bile iphone'u söküp tamir edip geri topladı.
    bence kendi adına büyük başarı hocam. takdir ve tebrik ediyorum her kişiye nasip değildir iphone4 parçalamak:)
    çok mutlu oldum.. :)
  • hadi geçmiş olsun iyi günlerde kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Helal olsun kardeş:) yerinde olsam biran evvel elimden çıkarırdım telefonu.. videoda dikkatimi çeken biryer oldu telefonun arka kamerasının olduğu bölüm neden sait değil sende kıpırdıyor sürekli elinle bastırıyorsun falan ? oranındamı vidası kayboldu?

çok sağol
    telefonu satmayı hiç düşünmüyorum çok büyük apple hayranıyım ve iphoneyi çok seviyorum fanboyluk anlaşılmasın ama ciddi anlamda hayranım adamlar yapıyor abi
    evet orayı ben bastırdım vidalarını takmadım çünkü
    denemek için eğer yine olmasaydı ekran?
    bidaha tek tek vida sökmekle uğraşıcaktım
    sadece bi kaç yere vida taktım ve denedim açıldı sorunsuzca baktım hiç bi sorun yok video çekimini kapadım tüm vidaları taktım sonra yeniden açtım.

quote:

Orijinalden alıntı: tahadutkuner

arkadaşım, valla kendi telefonum tamir edilmiş gibi sevindim :D donanımhaber e yenı katılanlardanım ama ılk gununden berı senı takipteyım ve beni dh ya bağladın :D

çoooook sağol
    bende çok uzun süredir bu forumu takip ediyodum katılalı üyelik alalı 1.5 ay falan oldu ilk konularımda bu kadar ilgi çekmiş olmama sevindim

quote:

Orijinalden alıntı: littlesparrow

çok büyük geçmiş olsun işkence ettiğin telefonun değerini anlamış ve onu iyileştirmiş oldun.. :)
    başından beri takip ediyorum ama donanımsal bilgim olmadığından fazlalık yapmak istemedim.
    ama şu bi gerçek türk'ün elinden her iş gelir.. hiç bilmeyen birisi bile iphone'u söküp tamir edip geri topladı.
    bence kendi adına büyük başarı hocam. takdir ve tebrik ediyorum her kişiye nasip değildir iphone4 parçalamak:)
    çok mutlu oldum.. :)

telefonumun değerini biliyordum ama risk aldım işte ve sorunsuzca iyileştirdim o bana yetiyor
    fazlalık yapmassın arkadaşım burda birçok kişi yazdı herkes bilgi vermedi ama moral desteği verdi.
    TAKİP ETMEN BİLE YETER
    mutlu olmana mutlu oldum
    teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

hadi geçmiş olsun iyi günlerde kullan

telefonu yaptık ya iyi günleri buluruz heralde

eyvalla dostum

YARDIMINIZ ÇOK DOKUNDU
    ÜYELİKSİZ, ÜYELİKLİ BURDAN YAZMAYIPTA TAKİP EDEN KİŞİLER VAR ONLARADA TEŞEKKÜR EDİYORUM

• seni kendime benzetiyorum bende bir cok seyi kendi paramla alip sonra bozup, yapanlardanim. gecmis olsun, gule gule kullanin
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.