Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TaRg

Ben lisedeyken bir sınava çalıştığımı hatırlarım o da bi 15 dk şöle kalem çevirmiştim kitap açık şekilde baya faydası oldu ama :D

çok iddalı bi cümle oldu
    konuyu dağıtmak istemiyorum ama kaç yaşındasın ve ne mezunusun ünv sınavını naptın vs. sormak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturelfake

quote:

Ben lisedeyken bir sınava çalıştığımı hatırlarım o da bi 15 dk şöle kalem çevirmiştim kitap açık şekilde baya faydası oldu ama :D

çok iddalı bi cümle oldu
    konuyu dağıtmak istemiyorum ama kaç yaşındasın ve ne mezunusun ünv sınavını naptın vs. sormak isterim

22 ye dayandım baya yaşlandım ya sayısal lise mezunuyum ünv okuyom işte nasıl kazandım bilmiom barajı 1 puanla geçtim girdiğim yıl sistem değişti şike mike iddiaları oldu bizde aradan kaynadık işte 1 yıl lise 1 yıl ünide kaldım işte şimdi tekrar ediyom yine programa istanbuldan katılıyorum bayan katılımcıları bekliyorum saygılar

• quote:

quote:

quote:

çok iddalı bi cümle oldu

22 ye dayandım baya yaşlandım ya sayısal lise mezunuyum ünv okuyom işte nasıl kazandım bilmiom barajı 1 puanla geçtim girdiğim yıl sistem değişti şike mike iddiaları oldu bizde aradan kaynadık işte 1 yıl lise 1 yıl ünide kaldım işte şimdi tekrar ediyom yine programa istanbuldan katılıyorum bayan katılımcıları bekliyorum saygılar

süpermiş yaa
    bende çalışmam pek hep sınav olmadan bi önceki gün çalışırım
    şu üniversiteyi bende kazansamda kurtulsam valla.
    neyse balmış seninkide biraz banada nasip olur bal inşallah

BENDE ALAMANYADA Kİ AMCAMLARA, KOMŞUMUZ FADİME TEYZEMİZE SELAM SÖYLÜYORUM

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok iddalı bi cümle oldu

süpermiş yaa

Ama benden sana bir sır çok pişman oldum sonra şimdiki aklım olsa o 15 dk da çalışmazdım boşuna zaman kaybı. Üniye geçtikten sonra anlıyosun ki lise cidden gez toz hayatı yaşa eve kız at Bunları lisede yapardım ben ya üniye geçtim kızlar kaçıyo artık benden Demem o ki bırak hiç birine çalışma ne üniye katkısı var ne bişeye amaç sadece 4 yılını yemek Öyle üniye demir attım öyle yada böyle biter falan diye düşünme asıl sorun üniyi bitirebilmek

• Çok güzel örnek oluyorsun bize
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok iddalı bi cümle oldu

süpermiş yaa

Ama benden sana bir sır çok pişman oldum sonra şimdiki aklım olsa o 15 dk da çalışmazdım boşuna zaman kaybı. Üniye geçtikten sonra anlıyosun ki lise cidden gez toz hayatı yaşa eve kız at Bunları lisede yapardım ben ya üniye geçtim kızlar kaçıyo artık benden Demem o ki bırak hiç birine çalışma ne üniye katkısı var ne bişeye amaç sadece 4 yılını yemek Öyle üniye demir attım öyle yada böyle biter falan diye düşünme asıl sorun üniyi bitirebilmek

Bende bu mantıktayım zaten. ders çalışmakla hayatımı harcamak istemiyorum ama sınıftada kalmak olmaz tabi. en azından idarelik notları almam lazım.
    ünvi ucundan bi kazansan iş bitiyor iş bitiyor derken üniversite önemli ama lise kadar boş değil zaten sistem berbat.lise elma ise üniversite karpuz

quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Çok güzel örnek oluyorsun bize

örnek böyle olur.
    bunlar realist düşünceler hiçç hayallere kapılmamak lazım
    gerçekleri gösteren örnek oluyor bize raad ol
    yinede çok salma kendini

• neyse millet herkese İYİ GECELER TATLI RÜYALAR
    yarın iyi haberlerle gelmek dileğiyle çıkıyorum
    sabah 06:00 da kalkıcam hala yatmadım akşama kadar esnemekten ağzım yalama oluyor hadi uçtum

İtiraf Dipnot: Yarın ki sınav sorularından çok telefonun ne olacağını merak ediyorum

good bye
  • 40 dk kendini sık ve telefonu düşünmemeye çalış. Yazılı sorularına dalgınlıkla iphone ile ilgili bir şeyler yazma sakın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok iddalı bi cümle oldu

süpermiş yaa

Bende bu mantıktayım zaten. ders çalışmakla hayatımı harcamak istemiyorum ama sınıftada kalmak olmaz tabi. en azından idarelik notları almam lazım.
    ünvi ucundan bi kazansan iş bitiyor iş bitiyor derken üniversite önemli ama lise kadar boş değil zaten sistem berbat.lise elma ise üniversite karpuz

quote:

Çok güzel örnek oluyorsun bize

örnek böyle olur.
    bunlar realist düşünceler hiçç hayallere kapılmamak lazım
    gerçekleri gösteren örnek oluyor bize raad ol
    yinede çok salma kendini

Aynen katılıyorum acı ama gerçek! 4 yıllık lise hayatında ders çalışmanı gerektiren durum ne? üniversiteyi kazanma şansınımı arttırmak, eğer durum buysa yanlış yoldasın çünkü lisenin üniye tek katkısı okul puanı ve en kötü ile en iyi arasında sadece 40 paun farkediyordu. Benimle şuan aynı bölümde okuyan en yakın arklarımdan birinin üniye giriş puanı benden 62 puan daha yüksek okul puanını dahil etmessek ki okul puanımız hemen hemen eşit. Şimdi üni puan aralığı arttırıldı önceden üniye etki eden okul puanı %21 di şuan %13 yani çalışmamak için daha çok sebebiniz var Kaldıki zaten kendi zamanıma göre söylersem ben bile 60 civarı okul puanı almıştım max alabileceğin puandan sadece 20 eksik.

Yani %5-10 luk bir fark, hayatının en özgür 4 yılını harcamaya değermi? İşte asıl soru bu

• Tamam bende saldım lise 1-2 de ama yavaş yavaş sınav moduna girmekte lazım yani. İnsanın bütün hayatına yön verecekse eğer bu dönem o zaman çalışmakta da fayda var diye düşünüyorum. Okul sallansa bile en azından sınava yönelik ...
  • quote:

Tamam bende saldım lise 1-2 de ama yavaş yavaş sınav moduna girmekte lazım yani. İnsanın bütün hayatına yön verecekse eğer bu dönem o zaman çalışmakta da fayda var diye düşünüyorum. Okul sallansa bile en azından sınava yönelik ...

Dediğim gibi tüm hayatım boyunca okulu salladım ama sallamayanlarla bir farkımı göremedim Az öncede yazdığım gibi üniye demiri attık artık ondan sonra yan gel yat devri falan yok, yok öyle bi dünya! Üniyi bitirmek, kazanmaktan 3 kat daha zor bizzat bunu bilen biri olarak söylüyorum lisedeki gibi sağıma soluma bakarım hocalar kıyak geçer falan bekleme zaten adamla konuşabilirsen kendini şanslı sayarsın Üniden sonra askerlik mode: on, evlilik mode: on, iş hayatı mode: on falan bitiripte napıcan..

Neyse şuan hangi konuda olduğumu bile unuttuma göre demekki konu baya bi amacından saptı daha fazla uzatmıyım. Uslu çocuk olursanız rüyanızda sizde şirinleri görebilirsiniz

• İlk ve son sayfa okudum geyikler baya iyi gercekten
    Son durum ney?
  • Bugün artık kargoyu alır, yılan hikayesine döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Bugün artık kargoyu alır, yılan hikayesine döndü

Aynen bugün şu kargoyu alsında ne olcaksa olsun artık
  • Tum sayfalari okudum. Bence sıfır vida takıp garantiye yollasan iyi olurdu. Buyuk ihtimal degisim yaparlardi. Ama actim bozdum demicektin. Sabah kalktım ve durum bu demen yeterliydi. Neyse bugun yaparsin umarim tekrar gecmis olsun
  • evet şu anda çıldırmak üzereyim.
    kargodan aldım gidip geldim video kayıta başladım çok dikkatlice yaptım taktım.
    aldığım ürün 0 üründü zaten jelatini falan vardı.
    neyse herşeyi ayarladım telefonu açtım ve ses tuşlarının olduğu taraf yani ekranın sol üstünden alta renkler kafayı yemiş şeklindeydi
    çizgiler halindeydi. AMA DOKUNMATİK SÜPER ÇALIŞIYORDU ESKİDEN BU KADAR İYİMİYDİ DİYE KUŞKULANDIM ÜSTÜNDE JELATİN VARDI BİDE VE HİÇ DONMA YOKTU
    çıkardım taktım sorun varmı diye yok ! yok ! yok ! olmuyor.
    sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor.
    o sorun lcd e bağlı biliyorum.
    kendi orjinal lcd mi takmak için kolları sıvadım bu sefer
    taktım ama hiç açılmıyor. telefon ışık gelmiyor
    eskisini taktım bidaha bu seferde durum daha içler acısı ekranın hertarafı batmış durumda ne yapıcam hiç bilmiyorum
    verdiğim 200 tl emi yansam telefona mı yansam. o kadar emeğemi yansam şaşırdım.
    aldığım adama teslim edemem 0 dı ürün zaten.
    SORUN NE ANLAMADIM VİDEODA ÇEKTİM AMA YÜKLEMEDİM ÇÜNKÜ DÜZENLEMEYE VAKTİM OLMADI HALA UĞRAŞIYORUM OLMUYOR.
    lcd + dokumatik arasında ki sıvıdan kaynaklı sanırım sorun.
    napıcam bilmiyorum
    GERÇEKTEN !
    kafam sakinleşince videoyuda yüklerim o kadar konuyu büyüttük en azından yaşadıklarıma kanıt olsun diye kimseyi kandırmaya çalışmadığımı göstermek için
    ayrıca resim yükledim resimde ki telefon AÇIK HALDEYKEN ÇEKİLDİ
    ELİMDEKİ DİĞER PARÇA İSE TELEFONUN ORJİNAL LCD Sİ DİĞER ALDIĞIM LCD TELEFONDA TAKILI

ÇOK KÖTÜYÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturelfake -- 14 Kasım 2011; 16:49:49 >

• resim üstteki mesaja eklenmedi buna ekliyorum

edit//eklendi
     AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturelfake -- 14 Kasım 2011; 16:51:54 >
  • Artik bi 400 tl daha biriktirip yada babana biraz agla servise gotur telefonu yaptir bir dahada bu olayi aklina getirme psikolojin bozulur valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan_54_54

Artik bi 400 tl daha biriktirip yada babana biraz agla servise gotur telefonu yaptir bir dahada bu olayi aklina getirme psikolojin bozulur valla

hiç bişey yapmıcam daha.
    400 tl falan biriktircek hal mi kaldı
    200 tl borcumu ödeyimde ilk.
    ayriyetten babam yok. ağlamakta yok.
  • Kardesim artik yapacagin bisi yok o zaman birde telefoncuya gotur aldigin lcdyi telefonunuda gotur birde o denesin bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.