Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende su doktum telefona kapama tusu calismiyordu yani cok zor calisiyordu ve alt hoporlerden sesi disariya vermiyordu hic ....garantiye yolladim adamlar hemen caktilar su dokmusunuz icine diye kendi hataniz dediler ve isterseniz size toplama bir telefon yapariz ve 4 ay garanti veririz bunun karsiliginda 325 euro aliriz dediler (bu arada olay hollanda,da gerceklesiyor) zaten telefon 0 olani 500 euro su an bende yok kalsin yollayin telefonu dedim geri gonderdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: da_ral_dim

bende su doktum telefona kapama tusu calismiyordu yani cok zor calisiyordu ve alt hoporlerden sesi disariya vermiyordu hic ....garantiye yolladim adamlar hemen caktilar su dokmusunuz icine diye kendi hataniz dediler ve isterseniz size toplama bir telefon yapariz ve 4 ay garanti veririz bunun karsiliginda 325 euro aliriz dediler (bu arada olay hollanda,da gerceklesiyor) zaten telefon 0 olani 500 euro su an bende yok kalsin yollayin telefonu dedim geri gonderdiler

sizede büyük geçmiş olsun
    sıvıya karşı dayanıklı bişey üretsinlerde artık kurtulalım şu sıvı dökülme sıkıntısından ya
    gerçi bilerek üretmiyorlardır ya sonuçta sıvı teması deyip yeni telefon almaya teşvik etmeleri var.
  • arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah telefonun çalışır duruma gelir... inan ki okuyunca çok üzüldüm inşşallah durumu düzeltirsin ... ama düzeltemezsende sorun değil yapacak bişeyok emin ol ki eğer o 1700 tl senden gitmesi gerekiyorsa gider ... buna hiçbir şekilde mani olamazsın senin ki telefon üzerinden gitmiş olsun...ama yine de inşallah telefonu tamir ettirip kullanırsın.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathayus

arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah telefonun çalışır duruma gelir... inan ki okuyunca çok üzüldüm inşşallah durumu düzeltirsin ... ama düzeltemezsende sorun değil yapacak bişeyok emin ol ki eğer o 1700 tl senden gitmesi gerekiyorsa gider ... buna hiçbir şekilde mani olamazsın senin ki telefon üzerinden gitmiş olsun...ama yine de inşallah telefonu tamir ettirip kullanırsın.....

iyi dileklerin için ÇOK teşekkür ediyorum...
  • Kardeş ne yapmışsın sen :)
    İnşallah düzelir.
  • Bende de gevey le sim sıkıştı. hiçbirşekilde sim kart çıkmıyordu. Telefonu dağıtıp, tray i çakrttım ama sonra sim kartı görmedi falan. Bir gece sabah kadar deneme yanılma en az 10-15 kere söküp takmışımdır. Oyle o kadar da hassas değil yani. Sökülüp takılabiliyor. Geveyle birazber min isim i kesip takmıştım. sim i inceltmemiştim. Onun için trayi dışarı iten parça yamulmuştu. onu düzelttim. Birkaç deneme yanılma sonucunda çalıştı. Ama arada ekran gelmediği, başımdan kanar sular aktığı zamanlar oldu ama onlarda hata kabloların soketlerini tam oturtmamam olmuştu. sonraki açıp kapamalarda tecrübelenip:) sorunumu çözdüm.:)

Kablonun hasar gördüğünden emin misiniz?
    Eminseniz maden o kadar telefonu açtınız, o parçayı satın alıp kendiniz takın.
    Riske atmayim, derseniz parça ile ipone tamir eder yerlerden birisine giderseniz onlar sizin için ufak bir ücret karşılığı takabilir.
    Garantiyi düşünmeyin. Çünkü garanti falan kalmamış maalesef.
    Direk bir tamirciye götürün, neler yaptığınızı, tahmini sorunun ne olduğunu anlatın, kısa süre içerisinde halledeceklerdir.
    istanbuldaysanız kadıköy/bağdat caddesinde birçok iphone tamircisi var. Gözünüzün kestiği birisine verin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

Kardeş ne yapmışsın sen :)
    İnşallah düzelir.

yaptık yapacağımızı işte
    iyi dileğin için teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

Bende de gevey le sim sıkıştı. hiçbirşekilde sim kart çıkmıyordu. Telefonu dağıtıp, tray i çakrttım ama sonra sim kartı görmedi falan. Bir gece sabah kadar deneme yanılma en az 10-15 kere söküp takmışımdır. Oyle o kadar da hassas değil yani. Sökülüp takılabiliyor. Geveyle birazber min isim i kesip takmıştım. sim i inceltmemiştim. Onun için trayi dışarı iten parça yamulmuştu. onu düzelttim. Birkaç deneme yanılma sonucunda çalıştı. Ama arada ekran gelmediği, başımdan kanar sular aktığı zamanlar oldu ama onlarda hata kabloların soketlerini tam oturtmamam olmuştu. sonraki açıp kapamalarda tecrübelenip:) sorunumu çözdüm.:)

Kablonun hasar gördüğünden emin misiniz?
    Eminseniz maden o kadar telefonu açtınız, o parçayı satın alıp kendiniz takın.
    Riske atmayim, derseniz parça ile ipone tamir eder yerlerden birisine giderseniz onlar sizin için ufak bir ücret karşılığı takabilir.
    Garantiyi düşünmeyin. Çünkü garanti falan kalmamış maalesef.
    Direk bir tamirciye götürün, neler yaptığınızı, tahmini sorunun ne olduğunu anlatın, kısa süre içerisinde halledeceklerdir.
    istanbuldaysanız kadıköy/bağdat caddesinde birçok iphone tamircisi var. Gözünüzün kestiği birisine verin derim.

senin iş çok daha kolaymış ama bende sım kartına kadar açsaydım sorun olmazdı sanırım
    ben taaaa ekrana kadar açtım full dağıttım telefonu parça parça
    dokunmatik, ekran, tuş olan yerleri çok hassas

diğer konuya gelince
    kablonun hasar gördüğüne %100 eminim resmi atmıştım tam olarak o kablonun yarısı yırtılmış fotoğrafda atarım aslında ama pc den çekerim güzel görünmez kopmuş yani %1000000

telefonu açar parçayı takarım çok rahat sorun olmaz ama
    sorun şu ki dokunmatik ve retina ekran (isimlerini doğru söylemişimdir umarım) yapışık onları çıkarmakta baya zor
    ikisini bir alsam hemen açıp halledicemde ikisi çok pahalı
    sadece ön panel dokunmatik alıcam garantiden sonuç alamazsam (haklısın %95 sonuç alamıcam garantiden sadece şansımı denicem)
    şu anda tek sorun o ön panelden alimunyum kaplamaya benzer şeyi nasıl çıkarıp takıcam çok hassas bi arkadaş yollamıştı videosunu falan
    telefoncuya falanda gerek yok zaten.
    istanbul-esenyurtta oturuyorum (avcılar tarafında)
    kadıköyü vs. tam bilmiyorum gitcek sağlam arkadaşta yok okul-dershane-iş boşluk bulmak da çok zor
    parça işini nasıl halledicem bilmiyorum kredi kartı bulmam lazım ama bi tane insan yok ya

------------------------------------------

ve tüm arkadaşlara soruyorum
    acaba tüm vida takımları satılıyor mu iphone 4 için bu online mağazalarda vida alıyımda sağlam tekrardan dizerim en azından

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

• http://urun.gittigidiyor.com/iphone-4-Orjinal-Lcd-Dokunmatik-2Yil-Garantili_W0QQidZZ45163767

mesela bu çok güzel orjinal deniliyor incelerseniz sevinirim
    fiyatı sorun ama 200 tl i nerden bulcam yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturelfake

http://urun.gittigidiyor.com/iphone-4-Orjinal-Lcd-Dokunmatik-2Yil-Garantili_W0QQidZZ45163767

Verdigim siteden al o ekrani yari fiyatina alirsin western union ilede kredi karti olmasa bile alisveris yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ironbird

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/iphone-4-Orjinal-Lcd-Dokunmatik-2Yil-Garantili_W0QQidZZ45163767

Verdigim siteden al o ekrani yari fiyatina alirsin western union ilede kredi karti olmasa bile alisveris yapabilirsin

aynen katılıyorum bencede ordan al

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

quote:

aynen katılıyorum bencede ordan al

süpersiniz !
    o sitede kiler orjinal değil mi ilk ekrandan bi farkı olmaz sanırım?

not: geç cevap yazdığım için kusura bakmayın dershaneden geldim şimdi

• http://www.sw-box.com/iPhone-4-Digitizer-Touch-Panel-Screen-With-LCD-Display-Screen-Flex-Cable-Supporting-Frame-Black.html

daha uygun fiyatta yoksa bunu alıyorum en kısa zamanda
    garantiye göndermekten vazgeçtim boşuna masraf, zaman kaybı.

100tl ediyor sanırım diğerine göre çok fark var cidden inş orjinallik konusunda sorun olmaz
    meraktan şunuda soruyorum acaba yanında vidalarınıda veriyorlar mı (o kadar önemli değil vida sadece merak)
  • quote:

http://www.sw-box.com/iPhone-4-Digitizer-Touch-Panel-Screen-With-LCD-Display-Screen-Flex-Cable-Supporting-Frame-Black.html

100tl ediyor sanırım diğerine göre çok fark var cidden inş orjinallik konusunda sorun olmaz
    meraktan şunuda soruyorum acaba yanında vidalarınıda veriyorlar mı (o kadar önemli değil vida sadece merak)

O uygun ama ekranda hassasiyet biraz daha az hassas Olur sonucta birebir orjinal ekran degil

• quote:

quote:

http://www.sw-box.com/iPhone-4-Digitizer-Touch-Panel-Screen-With-LCD-Display-Screen-Flex-Cable-Supporting-Frame-Black.html

O uygun ama ekranda hassasiyet biraz daha az hassas Olur sonucta birebir orjinal ekran degil

anladım yapcak bişey yok ya diğer oem dediklerine baktım çok pahalı benim bütçe yetmez
    buna bile yetmiyor ya neyse biriktircez artık ya da kart bulsam taksitle çok iyi olur aslında. neyse çok sağolun
    gelişmeleri buradan yazarım emekleriniz çok büyük

• bence garantiye göndermelisin vidaları degiştir gönder benim düşüncem bu yönde
  • ne yapacaksın şimdi ? mesajım bulunsun merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

bence garantiye göndermelisin vidaları degiştir gönder benim düşüncem bu yönde

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

ne yapacaksın şimdi ? mesajım bulunsun merak ettim

evet şimdi yapacaklarım kesinleşti
    30 dk önce falan amcamı aradım dedim borç para lazım vs. vs. konuştum baya (bugün maaşını alıyordu ona dayanaraktan )
    o arkadaşların verdiği siteden de $54 (100 tl) e ekran + dokunmatik siparişi verdim (para onayı vermedim tabi pazar günü HSBC'e parayı yatırcam makbuzu taratıp mail atcam siteye)
    + kargo ücreti olarakta $7.79 para alıcaklar (10-30 gün arasında yollayan kargo seçeneğini seçtim 2 günde yollayanlar alacağım üründen daha fazla kargo ücreti istiyor

tabi bu 10-30 günlük sürede telefon boşta kalıcak onu da şöyle değerlendireceğim:
    dün arka kapak vidası sordum telefoncuya getirtirim dedi 5 tl e yarın ya da pazar günü onu alıcam
    telefonu sabitleyip kargoyada 5 tl civarı para verip yollatıcam garantiye böylece 10-30 günlük süreyi değerlendirmiş olucam

evett gelelim çelişkiye ikisini aynı anda yapınca ve garanti yeni telefon verirse ne yapıcam?
    garantiden ümidim yok ama bi ihtimal bana telefonu değiştirdi diyelim
    54$ a aldığım ürünüde böylece adak tuttum kırıcam.
    şaka şaka 54$ a aldığım ürünüde siteden satılık yapıcam elden falan ya da telefonculara sorucam aldığım fiyat/aldığım fiyattan ucuza vericem birine
    ve amcama borcumu ödücem amcam hayrına vermicek o parayı

şu andaaaa tek içime sinmeyen nokta telefonun ekranını değiştirince ya başka bi bozukluk çıkarsa
    ahada ayvayı yedim neyse iyi düşünelim iyi olsun
    herkese T E Ş E K K Ü R L E R

• Benim telefonun da home tuşu sorunlu. yazdıklarını okuyunca şeytan dürtmeye başladı.risk arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 21 Ekim 2011; 22:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Benim telefonun da home tuşu sorunlu. yazdıklarını okuyunca şeytan dürtmeye başladı.risk arıyorum

garantin yoksa yolla bana yaparım ama varsa garantiye yolla
    hadi sana kıyak ücretsiz yapıcam

• Harbi deli cesareti varmış kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.