Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4S'de kasa değişmediğine göre Home tuşu sorunu ondada olacaktır. Bende sıkıntı verecek düzeyde değil ama sinyaller alıyorum.
    Benim icin program kamera falan değil direkt böyle seyler telefonu üst versiyona yükseltme sebebi.
  • Konuyu baştan sona kadar okudum. Geçmiş olsun ...
    Son kararın bence akıllıca. Hem yeni telefon verirlerse de ekran boşta kalır. Değil aşağıdan satmak kar bile edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: shift35

Harbi deli cesareti varmış kardeşim

YESSS i'm crazy

quote:

Orijinalden alıntı: bugrahan18

Gecmis olsun iyi cesaret varmış sende.

4S'de kasa değişmediğine göre Home tuşu sorunu ondada olacaktır. Bende sıkıntı verecek düzeyde değil ama sinyaller alıyorum.
    Benim icin program kamera falan değil direkt böyle seyler telefonu üst versiyona yükseltme sebebi.

evet 4s dede böyle olucak belli bu home tuşu telefonun değerini çok düşürüyor, hayır yani o yuvarlak şeyi yapıştırsalar ya da çukur düzleme vs. koysalar ortada sorunda olmucak özellikle multitask için çift tıklıyoruz ya o sırada kayma ihtimali çok yükseliyor
    apple gibi büyük bi firmaya hiç yakışmayan bişey bu öyle böyle değil saçmalık.

quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Konuyu baştan sona kadar okudum. Geçmiş olsun ...
    Son kararın bence akıllıca. Hem yeni telefon verirlerse de ekran boşta kalır. Değil aşağıdan satmak kar bile edebilirsin

teşekkür ederim okuduğun için
    bakalım bundan sonra sırada beklemek var parayı yatırıp beklicem vidalar gelsin telefoncuya direk yollucam garantiye
    ekran boşta kalırsa sözüm olsun foruma aldığım fiyattan satıcam forumda alıcak adam bulamassam o zaman telefoncuya 3-5 kardan satarım (banka hesabım falan filan yok elden satıcağım için yol paramıda katarım )

• quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

geçmiş olsun. servise ver bir dene şansını. ölede bölede para kaçacak. ama belli olmaz. bende pc nin bordunu yaktım kendim yanlış kablo bağlamışım cız diye gitti MSİ bord. servise götürdüm anlatım olayı. tamam dediler. sonra istanbula gönderdiler (izmirdeym) 30 iş gününde makina geldi. oda ne? :D sıfır kutusunda yepyeni hatta versiyon olarak bir üst modelinin takmışlar.

MSİ in kartlari genelde yandigi icin adamlar sorgusuz degistiriyor. Benimde yanmisti sanirim hic goruntu gelmedi gittim yenisini verdiler
  • Ne oldu durumlar ?
  • konunun hepsini okudum.üzüldüm durumuna inş. telefonunu yaparlar/yaparsın :(
  • Öncelikle geç yazdığım için özür dilerim nette sorun vardı bugün düzeldi...

quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

Ne oldu durumlar ?

Vidaları sipariş ettim 1 hafta oldu hala gelmedi adam dalga geçiyor heralde
    tanımadığım bi telefoncuya vermiştim siparişi vidalar gelse garantiye yollucam 2 günlük işi hala yapamadılar kredi kartı olsada kendim halletsem !
    gerekli parayı amcamdan aldım ama yetmiyor yinede. para dahada isteyemedim o parçayı sipariş etmek içinde bayramı beklicem

quote:

Orijinalden alıntı: BlueTR

konunun hepsini okudum.üzüldüm durumuna inş. telefonunu yaparlar/yaparsın :(

Çok teşekkür ederim. İnşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturelfake -- 30 Ekim 2011; 0:48:16 >

• vidalardla isin ne ki? suan vida yok mu
    sayet varsa o sekilde yolla gitsin bekleme bosuna
    ucu bozuk sanirim vidalarin,vida disindaki islerle ugrasacaksin nasilsa
    yolla gitsin servise ?
  • baya üzüldüm kardeşim durumuna ya iyi cesaret varmış birşey açıp bozmanın pişmanlığını iyi bilirim hep daha yapmıcam diyom ama bende yapıyom bu derece büyük bi riske girmedim gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

vidalardla isin ne ki? suan vida yok mu
    sayet varsa o sekilde yolla gitsin bekleme bosuna
    ucu bozuk sanirim vidalarin,vida disindaki islerle ugrasacaksin nasilsa
    yolla gitsin servise ?

Vidanın teki kayıplarda.
    Zaten diğerinde de çizik var açıldığı belli oluyor.
    0 vida alıp garantiye açılmamış görünümü vermek istiyorum azcık şansım olsun diye

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

baya üzüldüm kardeşim durumuna ya iyi cesaret varmış birşey açıp bozmanın pişmanlığını iyi bilirim hep daha yapmıcam diyom ama bende yapıyom bu derece büyük bi riske girmedim gerçi

Pişmanım bende ama yine olsa yapardım heralde diyorum
    Neden böyle diyorum bende bilmiyorum

• Bütün mesajları tek tek okudum çok gecmis olsun inşallah düzelir o pişmanlığı bende çok iyi bilirim hiç üzülme olacağı vardır. Konuyu takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmaR_77

Bütün mesajları tek tek okudum çok gecmis olsun inşallah düzelir o pişmanlığı bende çok iyi bilirim hiç üzülme olacağı vardır. Konuyu takipteyim.

eyvallah teşekkür ederim. gelişmeleri yazıcam beklemedeyim bende hala
  • Burada cok yazi var hepsini okuyamadim
    . Ver garantiye donerse senindir. Olmadi al ebay dan digitizer((dokunmatik)bayagi ucuz) onuda takarken lcdyi kir tamamdir.
  • önerin için çok teşekkür ederim.
    su anda vidaları beklemekteyim ve dokunmatik + lcd sipariş edicem (lcd de çok ufak bi nokta var ve nasıl takıcam bilmiyorum fazla risk. almışken ikisini birden alıyım fazla para verip uzun sürsün sorun değil.) ayrıca diğer mesajlarımda ki orjinal olmuyanı değil, full orjinal olanı alıcam tam kaliteli olsun güç olsun :)

Eğer lanet olası vidalar, dokunmatik, lcd den önce gelmesse hiç garantiye yollamıcam. Direk takıcam lcd i.
    2 tane küçücük vida be kardeşim hiç bi telefoncuda yok, olmaması normalde kimse getirtmiyor. 1 tane buldum oda kaç haftadır getircem diyor hergün okuldan dönerken soruyorum...

hadi bakalım hayırlısı...
    gelişmeleri yazıcam (olursa )
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturelfake

önerin için çok teşekkür ederim.
    su anda vidaları beklemekteyim ve dokunmatik + lcd sipariş edicem (lcd de çok ufak bi nokta var ve nasıl takıcam bilmiyorum fazla risk. almışken ikisini birden alıyım fazla para verip uzun sürsün sorun değil.) ayrıca diğer mesajlarımda ki orjinal olmuyanı değil, full orjinal olanı alıcam tam kaliteli olsun güç olsun :)

Eğer lanet olası vidalar, dokunmatik, lcd den önce gelmesse hiç garantiye yollamıcam. Direk takıcam lcd i.
    2 tane küçücük vida be kardeşim hiç bi telefoncuda yok, olmaması normalde kimse getirtmiyor. 1 tane buldum oda kaç haftadır getircem diyor hergün okuldan dönerken soruyorum...

vidaları fln tak görüntüsünde bir bozukluk olmasın ver servise gerisi şansına kalmış daha fazla masraf yapma bence.büyük bir ihtimalle içini açmazlar açarlarsa garantin gider zaten o zaman ekranı değiştirirsin.

• quote:

Forumda satan bir arkadas vardi ondan al istersen

• home tuşumu öpesim geldi :)
    geçmiş olsun kardeşim,umarım macera sorunsuz biter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironbird

quote:

Forumda satan bir arkadas vardi ondan al istersen

nicki ne acaba? ve de ürün hakkında bilginiz var mı, orjinal mi, fiyatı nedir? vs..
    teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

quote:

vidaları fln tak görüntüsünde bir bozukluk olmasın ver servise gerisi şansına kalmış daha fazla masraf yapma bence.büyük bir ihtimalle içini açmazlar açarlarsa garantin gider zaten o zaman ekranı değiştirirsin.

öyle düşünüyorum zaten bakıcaz...
    teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

home tuşumu öpesim geldi :)
    geçmiş olsun kardeşim,umarım macera sorunsuz biter..

umarım teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturelfake -- 2 Kasım 2011; 21:09:38 >

• son gelişme:
    herşey olduğu gibi duruyor
    gittim çekmeceden çıkardım telefonu açtım şarja taktım
    home tuşuna bastım uzunca açtım voice over i
    dedim play song by xx artist
    başladı çalmaya
    dokunamıyorum telefonu ama şarkı çalıyor baya özlemişim yaa kaç hafta oldu

ayrıca voice overden kamera açma komutu var mı açtıramadımda ya da
    tuş kilitlerini falan açabilir miyim
    dokunmatikte yapılacak ne varsa söyler misiniz komut olarak dokunmatiksiz kullanıyorum telefonu rezalet

• internette yok mu vida satan
    telefoncuyu beklersen garantisi bitecek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.