ee arkadaşlar ne diyorsunuz kapağın altına takılan vidalardan satılıyor mu? herhangi biyerde
Ben aynı sorundan garantili telefonumu verdim genpaya hiçbir sorun oluşmadı tek fark home tuşunun canavar gibi çalışması oldu.Hatta telefonu restore bile etmemişlerdi aldığım gibi kullanmaya başladım.
Genpaya bu kadar güvensizlik yaşamayın bence ben de çok korkuyordum bişi yaparlar diye hatta 0 telefon gelirse açmadan satıcaktım 4S için ama garantin varken senin buna kalkışman fazlasıyla gereksiz olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: römercan
Ben aynı sorundan garantili telefonumu verdim genpaya hiçbir sorun oluşmadı tek fark home tuşunun canavar gibi çalışması oldu.Hatta telefonu restore bile etmemişlerdi aldığım gibi kullanmaya başladım.
Genpaya bu kadar güvensizlik yaşamayın bence ben de çok korkuyordum bişi yaparlar diye hatta 0 telefon gelirse açmadan satıcaktım 4S için ama garantin varken senin buna kalkışman fazlasıyla gereksiz olmuş.
kısaca yaptığın mallık diyebilirsin, haklısın sorun yok
Aldm aldm
Arkadaşım bak konuyu iyice okudum ve seni cok iyi anliyorum. Zamaninda bizde gectik bu yollardan. Playstation 1 alabilmek icin 8 ay okuldan eve yuruyerek gittigimi bilirim :) Neyse konuya donecek olursak, benim cok yakin bir arkadasimin teknik servisi var. Gecenlerde musterinin İphone4 u yanlislikla raftan dustu ve ekrani kirildi. Cocuk gitti kendi cebinden para verip yeni orjinal ekran alip degistirdi. Piyasada ekran icin 300-400 kusurlu rakamlar donuyor ama o surekli mal aldigi yerden 100 dolara ekrani aldi. Eger istersen sana bu konuda boyle yardimci olabilirim. Cunku genpadan cok ucuk bir rakam istenmesi muhtemel. Yazik gunah o paraya. Genede sen bilirsin tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: Xallez
Arkadaşım bak konuyu iyice okudum ve seni cok iyi anliyorum. Zamaninda bizde gectik bu yollardan. Playstation 1 alabilmek icin 8 ay okuldan eve yuruyerek gittigimi bilirim :) Neyse konuya donecek olursak, benim cok yakin bir arkadasimin teknik servisi var. Gecenlerde musterinin İphone4 u yanlislikla raftan dustu ve ekrani kirildi. Cocuk gitti kendi cebinden para verip yeni orjinal ekran alip degistirdi. Piyasada ekran icin 300-400 kusurlu rakamlar donuyor ama o surekli mal aldigi yerden 100 dolara ekrani aldi. Eger istersen sana bu konuda boyle yardimci olabilirim. Cunku genpadan cok ucuk bir rakam istenmesi muhtemel. Yazik gunah o paraya. Genede sen bilirsin tabi.
süpersin öncelikle teşekkür ederim keşke sorunun sadece ekranda dokunmatikte vs. oldugunu bilsem kim bilir daha ne haller oldu telefona da haberim yok. çünkü kontrol edemedim şimdi ekrana biriktircem bi kaç ay 300 tl sağolasın yapcaksınız sonra başka sorunu meydana çıkcak işim bitmiş arkadaş ya nokia 3310 a devam dicemde çok ağırıma gidiyor be 0 telefon versinde genpa 1 sene daha para biriktirelim artık 1 saatlik yoluda yürürüz dediğin gibi sabah 6 da kalkcağıma 5 te kalkıcam yine napak artık genpa düşük fiyat vermesse 0 ınıda alamıcam ya neyse
çok teşekkür ederim yalnız benim vidalar diğer çeşitlerden bi fark olur mu?
diger ceşit derken 5 gen olanlardan mı onlardan da var sitede ikiside satılıyor ne arasanız var ben sık sık alısveriş yaparım burdan
anladım Çooook teşekkür ederim çok ucuz zaten burdan sipariş ederim 15 gün baya fazla ama başka yerden ararım bunlar gelene kadar belki bulurum.
rica ederim
sizide çok rahatsız ettim ama bir sorum daha olucak. bu siteden nasıl alışveriş yapabilirim daha önce online iş yapmadım da paybal hesabım falan yok kredi kartıda yok herhangibir bankaya ptt e vs para yatırıp verilen bi kodla vs. onları alabilme ihtimalim var mı yoksa illa kredi kartı mı bulmam lazım birisinden
konudan uzaklasmamak amacıyla size pm olarak gönderiyorum detayları
quote:
Orijinalden alıntı: karti
konudan uzaklasmamak amacıyla size pm olarak gönderiyorum detayları
kusura bakmayın pm atamıyorum msn adresi vs. iletişim adresi verir misiniz teşekkürler...
Abicim vallaha yaptıklarına değilde anlatış tarzına bayıldım, harika yazı stilin var, bence bunu değerlendir. Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum, benimde başıma geldi böyle şeyler zamanında, diğer arkadaşların dediği gibi gönder garantiye, ya tutarsa...
geçmiş olsun.deli cesareti var.helal olsun
gecmis olsun yeni ekran al ebay da 50$-a
geçmiş olsun. servise ver bir dene şansını. ölede bölede para kaçacak. ama belli olmaz. bende pc nin bordunu yaktım kendim yanlış kablo bağlamışım cız diye gitti MSİ bord. servise götürdüm anlatım olayı. tamam dediler. sonra istanbula gönderdiler (izmirdeym) 30 iş gününde makina geldi. oda ne? :D sıfır kutusunda yepyeni hatta versiyon olarak bir üst modelinin takmışlar.
Walla genpa tuş konusunda epey korktum bende vermeden evvel. Forumdan üç dört kişiyle mesajlaştım nasıl şuan telefon vs gittim verdim... 16 gün genpada kaldı tuş değiştirildi gayet güzel sorunsuz kullanıyorum. Şans işi garanti birazda.. Ama senin yaptığın bildiğin saçmalık olmuş. Soğuk su iç diyeceğim içmişsindir zaten :)
Geçmiş olsun. Sonuçta ölüm yok, en kötü ihtimal verirsin parasını dışarıda yaptırırsın.