Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam yukarıdaki mesajlarımda da görebilirsiniz ben bu satıcıdan aldım:
    sizin paylaştığınız üründen 3 dolarda ucuz + 1bataryası daha var. ben 90dk çekim yaptım. tavsiye ederdim keşke biraz daha zamanınız olsaydı yaklaşık 15-30 gün arasında geliyor ürün

• İşte tatile denk getirme çabası içerisindeyim sonra kullanma imkanım bu kadar geniş bir zaman dilimi bulamayabilirim yoksa dediğiniz gibi zaten satın alan sizin gibi arkadaşların aldıkları yerler belli oralardan satın alırdım. 30 60 gün farketmezdi benim içinde
    tatile denk getirme çabası işte Ama bu tabi 100% risk almamı gerektirmiyor sağlık olsun derim

quote:

Orijinalden alıntı: xxjamesbond

quote:

Orijinalden alıntı: mad_onur

Merhaba arkadaşlar bu ürünü satın almak istiyorum kullanıcıya geri dönüşler de çok iyi Türkiye'den satın alanlarda mevcut fakat bu forumda bu satıcıdan ürün alan var mı? Sahte mallar üzerinden çok mevzu dönmüş açıkçası merak ettiğim konuda bu.
    Bu satıcıyı seçmemdeki amaç hızlı gönderimi indirimli yapan satıcı. 24 Temmuza kadar elime geçmesi gerekiyor kameranın satıcıyla konuştum hızlı gönderimde bunun mümkün olduğunu söyledi. Ayrıca hızlı gönderimi mevcut başka güvenilir satıcılar varsa paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Not: Hızlı gönderim + 27$
    Ürün ve satıcı bu:

http://www.aliexpress.com/item/SJ4000-Sport-action-camera-portable-mini-sports-DV-1280-720P-HD-resolution-20M-waterproof-camera-plus/1751389221.html#magnet-ads

Bende bu satıcıdan aldım hocam bakalım gelince inşallah orjinaldir

Hocam ne zaman sipariş verdiniz ?

• quote:

İşte tatile denk getirme çabası içerisindeyim sonra kullanma imkanım bu kadar geniş bir zaman dilimi bulamayabilirim yoksa dediğiniz gibi zaten satın alan sizin gibi arkadaşların aldıkları yerler belli oralardan satın alırdım. 30 60 gün farketmezdi benim içinde
    tatile denk getirme çabası işte Ama bu tabi 100% risk almamı gerektirmiyor sağlık olsun derim

quote:

Orijinalden alıntı: xxjamesbond

quote:

Merhaba arkadaşlar bu ürünü satın almak istiyorum kullanıcıya geri dönüşler de çok iyi Türkiye'den satın alanlarda mevcut fakat bu forumda bu satıcıdan ürün alan var mı? Sahte mallar üzerinden çok mevzu dönmüş açıkçası merak ettiğim konuda bu.
    Bu satıcıyı seçmemdeki amaç hızlı gönderimi indirimli yapan satıcı. 24 Temmuza kadar elime geçmesi gerekiyor kameranın satıcıyla konuştum hızlı gönderimde bunun mümkün olduğunu söyledi. Ayrıca hızlı gönderimi mevcut başka güvenilir satıcılar varsa paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Not: Hızlı gönderim + 27$
    Ürün ve satıcı bu:

http://www.aliexpress.com/item/SJ4000-Sport-action-camera-portable-mini-sports-DV-1280-720P-HD-resolution-20M-waterproof-camera-plus/1751389221.html#magnet-ads

Bende bu satıcıdan aldım hocam bakalım gelince inşallah orjinaldir

Hocam ne zaman sipariş verdiniz ?

Kargoya verileli 10 gün oldu

• mad_onur kullanıcısına yanıt
    Siparişi ayın 30unda verdim bugün şehrine geldi dağıtıma çıktı ama getiremediler hafta ici insallah elimde olur. Ama su fake denem SD28 modeli benimki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ürün ve satıcı bu:

Hocam bende bu satıcıdan aldım ürünü gelen ürün orjinal içiniz rahat olsun 2 kere tam pil dolana kadar kayıt yaptım. 85-90 dk civarı kayıt yapabiliyor.

• Tatile çıkmadan almak istediğimden , satmak isteyen ya da 2 haftalığına satılık ücreti ile rehin alabileceğim SJ4000 varsa haber verirseniz sevinirim. Istanbul'dayım . Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

quote:

Ürün ve satıcı bu:

aliexpress.com
    US $105.33 |Original SJCAM SJ4000 WIFI 2.0 inch LCD action camera full hd 1080p waterproof Sport Camera Diving 30M Waterproof helmet camera on AliExpress

Hocam bende bu satıcıdan aldım ürünü gelen ürün orjinal içiniz rahat olsun 2 kere tam pil dolana kadar kayıt yaptım. 85-90 dk civarı kayıt yapabiliyor.

Hocam çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

• Kamera elime ulaştı hocam. Bişey sorucam. Benimki kabında siyah vidalar yok ama kabın boyutu büyük ve kutuda yazım yanlışı var.
    Su geçirmez kabı iyi gibi gelmedi suda denedinizmi

Bide sarjı bitikde sarja takınca açılmıyormu hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 14 Temmuz 2014; 17:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Kamera elime ulaştı hocam. Bişey sorucam. Benimki kabında siyah vidalar yok ama kabın boyutu büyük ve kutuda yazım yanlışı var.
    Su geçirmez kabı iyi gibi gelmedi suda denedinizmi

Bide sarjı bitikde sarja takınca açılmıyormu hemen

Suda denedim evet. Bir sorun yok. Hatta iyice anlamak için su kabının içine gazete kağıtları doğradım. Kapattım suyun altında 10 dakika beklettim. Hiç gazete kağıtları ıslanmamıştı. Yani su geçirmiyor. Arkadaş dalış da yaptı zaten o kapla video paylaşmıştı geçen sayfada.

Evet cihaz açık şarj oluyor.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz açtım kapandı hemen sarj bitti dedi. Sonra pc ye taktım yine açıldı. Pc den çıkarınca bida açamadım. Şu an kırmızı ışık yanıyor tuşlar filan tepkisiz kaldı ses de çıkmıyor.
    Pc de görmedi takınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 14 Temmuz 2014; 17:12:56 >
  • mad_onur kullanıcısına yanıt
    indirim yapmış 85$ gözüküyor hızlı kargoyla beraber çok bi zararınız olmaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Benim cihaz açtım kapandı hemen sarj bitti dedi. Sonra pc ye taktım yine açıldı. Pc den çıkarınca bida açamadım. Şu an kırmızı ışık yanıyor tuşlar filan tepkisiz kaldı ses de çıkmıyor.
    Pc de görmedi takınca

Biraz şarj edin bakalım. Bana da geldiğinde sıfıra yakındı şarjı.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Evet hocam az bekelyince açıldı :) Ama şu yandaki tuşlarını hiç sevmedim dokunmatik gibi kendi başlarına gidiyorlar :/ Hatta üst tuş içine girer gibi oldu. Lanet çinliler.
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    hocam şu gelen ürünün fotoğraflarını eklermisiniz merak ettim açıksı vidalar siyah değil diyorsunuz ama kutuda yazım yanlışı ve sualtı kılıfı büyük diyorsunuz birde bu kutusnun içinden çıkan pilastik kutudada farklılıklar vardı birde sualtı kabına takılmayın benimkisinin sahte olduğundan emin oldğum halde artık nasip diyerek sualtı kılıfını da alıp dalışa gittim suya soktum 16metreye kadar su almadı hiç bi sorun olmadı ama kabı kapattıktan sonra sağına soluna bakın 2mm açıklıklar kalabiliyor onlarıda elinizle bastırarak kapatabilirsiniz

http://www.foxoffer.com/blog/2014/07/05/the-difference-between-original-and-fake-sj4000/

şurdan da tam anlamıyla bi karşılaştırma yapabilirsiniz ve kameranızın firmware sürümünü de yazarsanız iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxem -- 14 Temmuz 2014; 18:53:55 >

• haxem H kullanıcısına yanıt
    Hocam kameram kesinlikle SD28 çünkü fw sini kabul etti. Ve vidaları bende anlamadim ama cihaz biraz kıytırık geldi ya ozellikle su yan aşağı yukarı tuşlar meftaa oldu. Arada kendi zoom yapiyor. Az bi deneme şansım oldu renkleri beğendim ve kapsız da sesleri fena değil. Normal SJ4000 tuşları nasıl bilmiyorum belki onlarda aynıdır. Kamera çekim süresini az çok test ederim ama şarj olma süresi 30-45 dk filan gibi oldu ama kendi sarj aletiyle sarj etmedim. Laptop sarj aletinde usb çıkışı vardı oraya taktim.
    Şu tuşlarda sıkıntı olmasa fena değil çakma makma ben görüntüye bakarım cihaz 150 tl ye geldi zaten :D

Bugünde balığa gidicek gibiyiz gece karanlıkta hic bisey goremeyiz galiba kameradan.

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 14 Temmuz 2014; 20:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: act02

aldigim link:http://www.aliexpress.com/item/1080P-Full-HD-SJ4000-Helmet-Sports-12MP-Car-Recorder-Bicycle-Action-Camera-Hot/1684922889.html
    yedek batarya veriyor satici ben 10$indirimle 86$ aldim. birde set dizdim: kafalik, gögüslük, monopod, mini tripod ve ekstra bir bartarya daha yani toplam 3 bataryam oldu bugün yarin 32 class10 kart alicam.
    toplam maliyeti 117$ + 45lira

Bende monopod + 2 batarya ve sj4000'i banggood'dan 109 dolara mal ediyorum.

Hocam nasıl bu fiyata alıyorsunuz? Ben de bu siteden almayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sj4000 86.61 $

1 yedek batarya 7.99 $

Batarya şarj cihazı 6.43 $

Head Strap 3,73 $

Araç içi tutacağı ve şarj cihazı 7.67 $

Case Bag 7.71 $

Toplam 120.14 $'a aldım hepsini.

• tlserkan kullanıcısına yanıt
    hocam almış oldunuz artık içinize sindiyse güle güle kullanın sd28'i :D yan tuşlar bende sorun olmamıştı ama yinede narin davranmak gerekiyordu çok hassas çünkü
  • SUAN PİYASAYA TALEPTEN DOLAYI ÇİNLİLER SD028 SURUYORLAR. BUNUN EN KOTU TARAFI EXTRADAN (SJ4000 BATARYASI DAHA FAZLA YAYGIN OLDUGUNDAN) GELEN BATARYALAR UYMAMA SORUNU OLABİLİYOR. AYRICA VİDEO CEKİM SURESİ SD028 BATARYASI DAHA KUCUK OLDUGUNDAN DOLAYI 40-55 DK DAYANIYOR. SJ4000 BATARYASI 80-90 DK GİTMEKTEDİR. VİDEO KALİTESİ SJ4000 DAHA NET.

SD028 BİRAZ DAHA PARLAK BİR (DESENLİ SİYAH YÜZEY)
    SJ4000 MAT GÖRÜNÜMLÜ

SD028 BATARYA YERİNDE UZUN SERİT CİZGİLER (KANALLAR MEVCUT.)
    SJ4000 DÜZ

ARTIK SUALTI KILIFLARINI VE KUTUSUNU DEGİSTİRİYORLAR BU YÜZDEN BURDAN ANLAMANIZ SÖZ KONUSU DEGİL.

ÖNCELİGİNİZ SJ4000 OLSUN. AYRICA MALİYET DÜSÜRMEK İÇİN ARTIK BATARYA DA GÖNDERMİYORLAR. 5-10 $ UCUZA ALIRIM DİYE OLTAYA GELMEYİN. İNANIN VERDİGİNİZ PARAYA DEGİLDE 1 AY BEKLEYİP GELEN PAKETİN GAZETE KUPURLERIYLE GELMESİ KUSRANA UGRATIR. SANSLI İSENİZ EGER FAKE DE OLSA YADA CALISMAYAN (2. EL ) BİR ÜRÜN GELEBİLİR. :)

ELİMDE SUAN FAZLADAN BİR ADET VAR. SJ4000 ORJİNAL MEVCUT. SIFIR EXTRADAN SARJ ETME ALETİYLE BİRLİKTE. İSTERSENİZ KREDİ KARTINA TAKSİT İMKANIYLA.

PM ATABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67 eroes -- 15 Temmuz 2014; 10:31:01 >

• 67 eroes kullanıcısına yanıt
    Hocam sarj süresinde açıklık getirelim ben denedim SD28i 27 Fotoğraf çektim ve sürekli çekim yapmadan ara ara açık durdu sürekli kapadım açtım ve toplam 41 dk video çektim ve hala 1 diş sarjı vardı rahat 1 saat gider hiç durmadan bence. Yani küçük orası doğru ama o kadarda düşürmemek lazım makineyi, şu an Türkiye de baya bi adet var SD28 den. Ama bilmiyenlerde var. Sonuçta görüntüleri çok yakın.

Bu arada gece zifiri karanlıkta ışık ile çekilirse gözüküyor sadece. Ve fotoğraflar çamurlu yani yapacak birşey yok. Videolarda zifiri karanlıkta olmuyor. Şehir ışığında fene değil.

Birisi cihazı bağlama şeklim, gidon aparatına fener taktım :)

Birisi çektiği fotoğraf.

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana KonuAksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 15 Temmuz 2014; 13:39:27 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.