Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar bende cihaza sahibim fakat gece çekimlerinizi merak ediyorum. Fotoğraf video farketmez. Bende acayip çamur gibiboluyor sanki. Acaba cihaz SD28(fake) ondan mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monopod ihtiyacı olan varmı?
    ben fazladan aldım cep telefonunada takılabiliyor
    20tlye isteyene gönderebilirim

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana KonuAksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu
    Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana KonuAksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Arkdaslar bende cihaza sahibim fakat gece çekimlerinizi merak ediyorum. Fotoğraf video farketmez. Bende acayip çamur gibiboluyor sanki. Acaba cihaz SD28(fake) ondan mi?

Sj4000 gece çekimleri çok başarılı bence. Acaba örnek video yada resim koyabilirmisiniz ?

• Adresinden Bugün Sipariş Ettim Bakalım Ne Zaman Gelecek Ben Mersinde Yaşıyorum.
  • Swiss post tracking number 2 gündür bakıyorum birşey gözükmüyor. Acaba gec mi yansıyor sisteme?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Gece karanlığı, sıfır ışık, sadece el feneri var.
    Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

Buda El Feneri Takma Şeklim, Gidon aparatında sabit :)
    Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 17 Temmuz 2014; 22:05:16 >

• www.aliexpress.com/item/2014-sport-camera-5-0MP-Full-HD-1080P-Underwater-Action-Camera-CAM-WiFi-DV-Camcorder-WDV5000/1881950730.html?s=p

bu nasıldır acaba arkadaşlar wifi li filan diyor.dandik midir acaba.
  • Arkadaşlar video montajlarında hangi programı kullanıyorsunuz ?
  • GeekBuying
    SJCAM SJ4000 Basic Action Camera 2.0 Inch LCD Screen 1080P 12MP Sensor 170 Degree Angle Len Wide Dynamic Range With Waterproof Case - Silver
    http://www.geekbuying.com/item/SJ4000-Novatek-1080P-30fps-12-Mega-Pixels-H-264-1-5-Inch-170-Wide-Angle-Lens-Outdoor-Waterproof-Sports-Home-Security-HD-DV-CAR-DVR-Camera-Silver-323557.html

buradan aldım, hep buradan alırım elektronikleri. hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım....

• Arkadaslar bende.banggood dan aldim. Track numarasini verdi ama hangi kargi sirketi getiriyor bunu. "Standard shipping" diyor kargo sirketi kisminda. ??????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende banggood.com'dan bu kamerayı sipariş ettim.Bu sitede SAHTE olma ihtimali var mı?Birde kargoya verildi ama üç dört gündür bir bilgi hareket görünmüyor.Birde İsviçre yazıyor ne alaka acaba?Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  • arkadaşlar ürünü alabilecegim en saglıklı,en güvenilir ve en uygun yer neresi acilen almam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

arkadaşlar ürünü alabilecegim en saglıklı,en güvenilir ve en uygun yer neresi acilen almam lazım ?

Kardeş En Sağlıklı Sitewww.banggood.com Diye Biliyorum. Ben Şu Adresten Sipariş Verdim. Bugün Kargoya Verdiler. Gümrükte Sorun Yaşamamak İçinde Satıcıyo Not Düştüm. 40 $ civarında Gösterin Diye. İstersen Sende Bu Siteden Alabilirsin. Bakalım Benim Kamera Ne Zaman Gelecek

• manyaku kullanıcısına yanıt
    Bende siparis verdim. Takip no verdi ama hangi kargo sirketiyle ginderiyorlar bilmiyorum. Siz biliyor musunuz

• Şu forumdaki sayfaları okusanız super olacak

• arkadaslar acele etmeyin bir kac gun sonra takip ekranlarina duser suradan takip edebilirsiniz
    www.17track.net
    ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
    http://www.17track.net
    rx,ra vs ile baslayan kodu bu siteden sorgulayabilirsiniz

• Ben şimdilik 8Gb Class4 ile çekim yapıyorum ne gibi sikıntıları olur?

• Arkadaşlar class 10 kart kullanmaya bakın diğer veri hızı düşük hafıza kartları cihazın kitlenmesine ve ısınmasına sebep olabilir
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    O zaman hemen bir class10 hafiza kartı sipariş veriyorum. Hepsiburada 32gb class10 sandisk 45liraymis

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.