Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kamerayı Alırken Bataryayı Almayı Unutmuşum :( Kameraya Takılan Bir Başka Batarya Var mı Yada Elinde Olan Varsa Bana Satabilir Mi ?
  • Siparişimi verdim arkadaşlar. Hepsi banggooddan olmak üzere toplamda 126$ tuttu. 10$ da indirim kuponu vardı totalde 116$a gelmiş oldu

1 x 3.7V 900mAh Li-ion Battery for Car Sports Camera DVR DV SJ4000 US$7.99

1 x Telescoping Pole Handheld Monopod for Digital Camera Camcorder US$6.99
    www.banggood.com
    Telescoping Pole Handheld Monopod for Digital Camera Camcorder Bike & Bicycle from Sports & Outdoor on banggood.com
    http://www.banggood.com/Telescoping-Pole-Handheld-Monopod-For-Digital-Camera-Camcorder-p-90683.html

1 x SJ4000 Waterproof HD 1.5 Inch Car DVR Camera Sport DV Novatek 1080P Color Silver US$95.99

1 x Chest Body Strap with 3-way Adjustment Base for SJ4000 US$9.99

1 x Car DVR Accessories Elastic Adjustable Head Strap for SJ4000 US$5.29

• arkadaşlar bende dün burdaki sj4000'i sipariş ettim bu sahtemidir değilmidir bilmiyorum anlayan varsa bi bakabilirmi ?
  • türkiyede şuan satışı varmı bu ürünün
  • Garanti sahtedir. Aliexpress ten almayın. 15 i sipariş verdim yeni kargoya verildi. Yurtdisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye'de satışı olan bir yer arıyorum orjinal sj4000'in yok mu acaba bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tismo

türkiye'de satışı olan bir yer arıyorum orjinal sj4000'in yok mu acaba bilgisi olan?

Hocam Türkiye de Orjinalini Satılıyor Fakat Normal Yurtdışı Fiyatının Üzerine Baya Ekliyorlar
  • ben dx den sipariş vermiştim ve bugün arkadaşım benim için ürünü teslim aldı. hemen kutusunun fotoğrafını çekip bana göndermesini istedim ve sonuç 'water resistabt'

siparişi verdiğim link aşağıdadır. orijinal sj4000 değildir.

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitorbaia -- 23 Temmuz 2014; 15:03:34 >

• vitorbaia V kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam , aliexpressteki gibi uyumsuzluk açma şansınız varsa ciddi bir indirim talep edin , gelmiş artık ... Bu saatten sonra yapacak birşey yok.
  • vitorbaia V kullanıcısına yanıt
    Sende mi DX?

Arkadaşlar dilimde tüy bitti son kez uyarıyorum.Banggood orjinalini satıyor.Kazıklanmak istemiyorsanız burdan alın.

www.banggood.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaku

quote:

Orijinalden alıntı: tismo

türkiye'de satışı olan bir yer arıyorum orjinal sj4000'in yok mu acaba bilgisi olan?

Hocam Türkiye de Orjinalini Satılıyor Fakat Normal Yurtdışı Fiyatının Üzerine Baya Ekliyorlar

Anladım hocam da orjinalini bulmak da zor sitelerde :/ risk
  • tismo kullanıcısına yanıt
    Sadece Sahibinden Adresinde Satılıyor Ordakilerde Sahtemi Orjinal Mi Bilinmez Bu Yüzden En İyisi Yurtdışı
  • McJoe kullanıcısına yanıt
    Bu ay aksiyon kamera dahil aliexpressten almış olduğum 4. ürün oldu. en geç 2 günde kargoya veriyorlar . sizin satıcı baya sıkıntılı anlaşılan. bugüne kadar hiç öyle bir sorun olmadı bende.

ay başında almış olduğum 2 motorsiklet ürünü 12. günde adresime geldi mesela
  • Cihazı USB ile pc ye bağlamak istiyorum ancak USB aygıtı tanınmadı uyarısı alıyorum. Kabloyu PC ye bağladığımda Mass Storage ve Pc Camera olmak üzere iki adet seçenek görüyorum. Herhangi birini seçtiğimde PC de 'USB Aygıtı Tanınmadı' uyarısı geliyor. 3 ayrı PC de denedim ancak sonuç alamadım. bu sorunla karşılaşan ve çözüm üretebilen var mı?
  • Problemimi bağlantı kablosunu değiştirerek çözdüm kutunun içinden çıkan mevcut kablo sadece enerji aktarımı yapıyordu. farklı kablo ile denediğimde hem enerji hem de veri aktarımı yapılabiliyor.
  • Arkadaşlar bende aliexpessden snpai adlı satıcıdan almıştım. Ürün yeni elime geçti orjinal mi yazarsanız sevinirim ..
    Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutusundan orijinal gözüküyor. yazım yanlışı yok..
  • xxjamesbond kullanıcısına yanıt
    bu siteden karşılarştırma yaparsanız daha iyi anlarsınız ve karşışaltırma sonucunu söylerseniz forumda herkes için iyi olur güle güle kullanın kameranızı

http://www.foxoffer.com/blog/2014/07/05/the-difference-between-original-and-fake-sj4000/
    edit : site link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxem -- 24 Temmuz 2014; 18:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haxem

bu siteden karşılarştırma yaparsanız daha iyi anlarsınız ve karşışaltırma sonucunu söylerseniz forumda herkes için iyi olur güle güle kullanın kameranızı

http://www.foxoffer.com/blog/2014/07/05/the-difference-between-original-and-fake-sj4000/
    edit : site link eklendi

Teşekkürler siteden karşılaştırma yaptım ürün orjinal Snpai adlı satıcıdan alabilirsiniz yani

• guide G kullanıcısına yanıt
    Valla takip noya bakinca öyle. 15 sipariş verdim kargoya 22 si verildi. Satici da orjinal satan Snpai :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.