Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.sj4000 almak istiyorum ancak hic bilgim yok sipariş verme konusunda.kredi kartlari yurt dışı alısverisine acikmi veya actiracazmi..hangi siteden almaliyim gümrükte takiliyormu kargo ücreti varmi.bilgisi olan bi arkadasim varsa beni aydinlatirsa çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler.iyi bayramlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24kadirr24 2 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar emek vermiş sayfalarca anlatmış ... Bu mesajların üzerine bu sorular hakikaten takdire şayan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24kadirr24

Merhaba arkadaşlar.sj4000 almak istiyorum ancak hic bilgim yok sipariş verme konusunda.kredi kartlari yurt dışı alısverisine acikmi veya actiracazmi..hangi siteden almaliyim gümrükte takiliyormu kargo ücreti varmi.bilgisi olan bi arkadasim varsa beni aydinlatirsa çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler.iyi bayramlar.

Arkadaşım bakın topu topu 6 sayfa var.Her sorunuzun cevabı geçmişte var.Okuyun lütfen.
    Eğer yine de aydınlanmazsanız seve seve yardımcı oluruz.
  • bende sipariş verdim an itibariyle banggood dan
  • Evet benimde aliexpressten verdiğim kamera biraz önce geldi..
    10 temmuzda kargolandı.20 temmuzda Türkiyeye giriş yaptı 5 günde gümrük vs.derken biraz önce postacı getirdi.
    Gümrüğe takılmış 2.40 TL gümrük parası ödedim..

Kamera orjinal altta kutu fotoğrafı var..
    Şu sayfadaki farklılıklara görede kontrol ettim orjinal
    http://www.foxoffer.com/blog/2014/07/05/the-difference-between-original-and-fake-sj4000/

Satıcıya bu sayfada reklamını yaptığımı söylemiştim hediye olarak yedek pilde göndermiş..
    86.61$'a kamera+ yedek pil ile aldım

Satıcı

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

Kargo aşaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 25 Temmuz 2014; 16:04:15 >

• Kamera üzerinde bu firmware var

N201405270ZV01

Şurda yeni SJ4000 Jan 2014 Firmware.zip çıkmış kurmalımıyım?

http://www.techmoan.com/files-drivers/

Edit: Değiştirmeye gerek yok en iyi firmware gibi görünüyor..Time lapse çekim seçeneğide bu firmware'de mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 31 Temmuz 2014; 17:06:17 >

• Merhaba millet

sj4000 e alternatif güzel bir aksiyon kamerası bulduk ve inceledik dilerseniz izleyebilirsiniz. Fiyatı 330tl bütün aksesuar ve garantisi de var.

• Merhaba arkadaslar. Sj4000 gercekten 60 fps cekebiliyor mu. Deneyen var mi. Birde 60 fps video ceken varsa buraya yukleyip link verebilir mi. Cunku youtubedaki videolarin hepsi 30 fps.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum videoyu izledim çok güzel bir inceleme olmuş. En son kamera tarafindan cekilen videolari gordukten sonra sj4000 daha bir hos geldi bana. Tanitimi yapilan kamera daha pahali ve daha az aksesuarli. Sj4000 bir diger avantaji goproya olan tum aksesuarlarin uymasi. Bana gore sj4000 tasarimi tanitimi yapilan kameradan daha hoş. Fakat sj4000den arti yonleri cikarilabilir ekran ve kumandasi olmus.

• Hepsiburadada next markasiyla satiliyor.
    8mp ve fiyat yönüyle zaten alternatif olamaz.
    Aksesuarlarını da bulamazsın.
    Görüntüsüde net değil.

Sonuç: SJ4000 fakir gopro`su candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soran2 -- 26 Temmuz 2014; 14:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Hepsiburadada next markasiyla satiliyor.
    8mp ve fiyat yönüyle zaten alternatif olamaz.
    Aksesuarlarını da bulamazsın.
    Görüntüsüde net değil.

Sonuç: SJ4000 fakir gopro`su candır.

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

Dostum videoyu izledim çok güzel bir inceleme olmuş. En son kamera tarafindan cekilen videolari gordukten sonra sj4000 daha bir hos geldi bana. Tanitimi yapilan kamera daha pahali ve daha az aksesuarli. Sj4000 bir diger avantaji goproya olan tum aksesuarlarin uymasi. Bana gore sj4000 tasarimi tanitimi yapilan kameradan daha hoş. Fakat sj4000den arti yonleri cikarilabilir ekran ve kumandasi olmus.

Teşekkürler hocam.
  • helpersatan kullanıcısına yanıt
    cihaz elinize geçti mi orijinal mi acaba bende aynı satıcıdan almayı düşünüyordum da.
  • Az önce aliexpress'ten ben de sipariş verdim. 11 dolarlık kuponum vardı 85 dolara geldi. Geldiği zaman küçük bir inceleme ile geri dönüş yaparım.
  • hayırlı bayramlar banggood'dan sj4000 siparişi vericem fakat sorun olur diye korkuyorum. daha önce alışveriş yaptım ama bu elektronik alet, belli olmaz. banggood sitesinde satıcı mı satış yapıyor yoksa banggood şirketi mi satış yapıyor? fiyatı düşük göstermeleri için nasıl mesaj atabilirim? cihazda bir sorun çıkarsa kargo ücretlerini banggood mu karşılıyor? ve bu siteden nasıl dispute açılır?
  • Arkadaşlar Bende SJ4000 i aliexpress den aldım gayet ilgili bir satıcı yolladığı ürün orjinal.
    Aldıktan sonra hemen kargoladı ve takip numarasını sisteme girdi.
    Alacak arkadaşlar bu satıcıdan alabilir.
    Sanırım 69 dolara 10 dolar indirim var eğer devam ediyorsa çok çok iyi bir fiyata alabilirler.

Link:

• Hiç korkmayın bende Banggood firmasından aldım.Banggood tıpkı hepsiburada gibi bir firma,müşteri hizmetleri iyi çalışıyor,sorun çözüyorlar.Dispute ile işiniz olmaz.Olursa da paypal ile ödediğinden paypal üzerinden 45 gün içinde dispute açabilirsiniz.Kargo tutarını otomatik olarak düşük gösteriyorlar.Sizin uyarmanıza gerek yok.Yaklaşık 25 gunde adresinize teslim edilir.Orjinal ürün gönderiyorlar.size tavsiyem sipariş verirken aynı sitede araç tutucusu var 3 küsür dolar.Ben aldım güzel,sarsmiyor vantuzu iyi.Tavsiye ederim.

• @mete1234

ürün perşembe-cuma gibi elimde olur tahminimce, geldiğinde ürünün fotoğraflarını ve yorumlarımı burada paylaşıcam fırsat bulursam ürünün kendisiylede bir video çelip burda yayınlıcam
  • Beyler benim önerim Aliexpress'ten almanız fake çıkarsa ciddi para talep edebilirsiniz mutlaka site arkanızda durur bu linkte ki kesinlikle orjinal siteden gelen yorumlara ve burada ki yorumlara bakılırsa.

Banggood pek bilmiyorum ama Aliexpress'e göre 4/1 satış anca yapıyor gördüğüm kadarıyla.

Bende 1 hafta içerisinde üste ki linkten almayı planlıyorum 3 dolar ekstra ödeyip singapore post tercih edeceğim China Post'e göre 10 gün erken geliyor önce ki siparişlerimi baz alarak söylüyorum.

Kafama tek takılan ben motosiklet sürerken kullanacağım buna uygun kaska nasıl monte edebilirim plastik şey 150 km hızla pek güven vereceğe bezemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Beyler benim önerim Aliexpress'ten almanız fake çıkarsa ciddi para talep edebilirsiniz mutlaka site arkanızda durur bu linkte ki kesinlikle orjinal siteden gelen yorumlara ve burada ki yorumlara bakılırsa.

Banggood pek bilmiyorum ama Aliexpress'e göre 4/1 satış anca yapıyor gördüğüm kadarıyla.

http://www.aliexpress.com/item/1080P-Full-HD-SJ4000-Helmet-Sports-12MP-Car-Recorder-Bicycle-Action-Camera-Hot/1684922889.html

Bende 1 hafta içerisinde üste ki linkten almayı planlıyorum 3 dolar ekstra ödeyip singapore post tercih edeceğim China Post'e göre 10 gün erken geliyor önce ki siparişlerimi baz alarak söylüyorum.

Kafama tek takılan ben motosiklet sürerken kullanacağım buna uygun kaska nasıl monte edebilirim plastik şey 150 km hızla pek güven vereceğe bezemiyor.

Hocam aliexpress gittigidiyorsa banggood hepsiburada. Aliexpressin satış sayisinin çok olması aliexpresste satıcıların satış yapması. Ben de dün banggoodtan siparış verdim. Banggood % 100 orjinal. Motosiklete gelince kamerayı tutmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.