Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çekilen fotoğraf ve videoları hafızaya benim cihaz ayrı ayrı klasörlere alıyor, sizinkinde nasıl acaba?
    Tarih saate göre ayrı atıyor hepsini, hepsi tek bir klasörde olmuyormu acaba?
  • 29unda çıkış yapılmış gözüküyor kargo gün sayıyorum resmen tatilime yetişse bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeoK -- 3 Ağustos 2014; 20:12:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu kameradan almayı düşünüyorum.Ben gümüş rengini düşünüyorum.

Sizce hangi renk güzel ?

https://store.donanimhaber.com/86/79/01/86790131a07d3aab07801f29e972d0dc.jpg

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknyvr -- 3 Ağustos 2014; 14:45:17 >

• Gümüş renginde bende kullanımdan kaynaklı kenarlarda soyulmalar oldu , siyahta olmaz diye düşünüyorum

• war3z kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. ben açık renk olsun istiyorum beyaz,mavi v.b. alsam onda da soyulma olabilir mi?

siyah hariç hepsi boya mı?
  • Fiyat/performans aralığı olarak oldukça uygun bir kamera anladığım kadarıyla. Ekşisözlük'te de detaylı incelemesi yapılmış, özellikle garpzede nickli arkadaş artılarına/eksilerine epey ayrıntılı olarak değinmiş yazdıklarında:

Kullananlara şöyle bir sorum olacak: ses kalitesinin pek de iyi olmadığı söyleniyor çekimler esnasında. Harici olarak bir mikrofon bağlayarak sesi bu şekilde kaydetme imkanımız mevcut mu?

• sarı renk aldım sualtında güzel gözüküyor :)
  • Yeni firmware yükledim..Eskisi ile arasındaki fark OSD menüsü gizleme seçeneği eklenmiş.

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana KonuAksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana KonuAksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana KonuAksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

DİKKAT!.. Bu firmware sadece Yeni LCD / PCB olanlar için

Temmuz 2014 Firmware N20140714V05

https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/firmware/SJ4000/SJ4000_0714_FW.zip

Firmware yükleme:
    1-FW96650A.bin dosyasını hafıza kartı içine atın..Yada kamera pc'ye usb kablosu ile bağlı iken stogare moda alın hafıza kartının içine kopyalayın.Ben öyle yaptım..
    2-Kamerayı kapatıp açın..15-20 saniye mavi ışık yanarak bekleyecek.Bu sırada yeni firmware'yi yüklüyor demektir..
    3-Yükleme bitince otomatik olarak açılacak kamera..Ayarlarınızı kontrol edin..Daha sonra kartı biçimlendirin her ihtimale karşı..

32 gb Class 10 kart ile güncelleme yaptım sorun çıkmadı.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni ile eski LCD / PCB farkını nasıl anlarsınız?

1- Menüde TV Mode varsa Yeni, Yoksa Eski demektir
    2- Firmware numaraları ile..Yeni olanların başında N harfi vardır..
    Örnek:
    ESKİ_PCB (version 20140616V1)
    YENİ_PCB (version N201405270Zv01)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

N20140714V05 firmware yükerseniz bir önceki versiyonda bulunan Licence Number seçeneğini iptal ediyor..Bu seçenek Tarih-Saat eklerken yanına isminizi yazmaya yarıyor..Bir önceki firmware'de yazdıysanız bu güncellemede yine çalışacaktır..

Şu menüden yazıyoruz
    Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana KonuAksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

Sonuç:
    Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 4 Ağustos 2014; 10:36:29 >

• Arkadaşlar merhaba bende bu kameradan almak istiyorum lakin kredi kartı ile internetten alışverişe pek güvenemiyorum. Kapıda ödeme şekli yapan bir yer yok mu? 7 sayfanın tamamını okudum ama alışverişle ilgili pek aydınlatıcı bilgiler göremedim. İnternetten alışverişin nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatacak bir arkadaşım var mı?
  • Necoti kullanıcısına yanıt
    Kardeş kapıda ödemeye gerek yok.Sanal kredi kartı diye birşey var.Birde bunu paypal`e tanıttım mı 2 kere güvenli oluyor.İnternet şuben varsa sanal kredi kartını 2 dakikada ücretsiz ve senelik aidatsız açabilirsin.

• Necoti kullanıcısına yanıt
    Tüm sayfaları zahmet edip okuyup aydınlanmadığın için seni aydınlatmayı görev bildim.

İlk önce sanal kredi kartı çıkar.Yapamazsan bankayı ara hemen açarlar.
    www.paypal.com.tr sitesine bu sanal kredi kartını tanıtman lazım.İngilizcen zayıfsa zorlanabilirsin.
    Çoğu Çin sitesi alışverişte paypal tercih ediyor.Paypal bir tür aracı ama güvenli.Satıcı yamuk yaparsa paypale şikayet edip paranı iade alabilirsin.
    Çin sitelerinde ürünleri sepete attıktan sonra paypal ile ödemeye gelip şifreni giriyorsun ve paypal tanımlı sanal kredi kartından parayı tahsil ediyor.Sanal kartın iyi tarafı karta istediğin kadar para yükleyebilmen böylelikle biri kart bilgilerini ele geçirse bile bakiye 0 olacağından kartından para çekemeyecektir.

• bilgi olsun;

sj4000 in çakması olan kamerayı geçen hafta dolu dolu kullandım. kimse korkmasın bu çakması bile cidden iyi:)

su altı performansı zaten süper. su üstünde de gayet başarılır. motorda çekim yaptım monopod ile. fotoğraf kalitesi çok başarılı değil ancak sualtında fotoğraflar da çok başarılı. orjinal sj4000 de sipariş ettim banggooddan. o da gelince onu da test edip farkları tekrar yazarım.

yani çakma sj4000 alanlar da çok üzülmesin. alet öyle ölü değil. gayet iyi. pili de korkutmuyor ama yine de çok başarılı değil. beni tüm gün idare etti ama motorda uzun çekimler için yetmez tabiki. sürekli çekim yaparsan 30-40 dakikada biter sanırım.

ben 1 hafta tatil boyunca doya doya kullandım çakma sj4000i. 32 gb kart da nerdeyse 5 saate yakın video kaydı yapıyor.

tek problem çakma sj4000 in gidon aparatı kamera ile uyumsuz. daha geniş aralıkları var. bu yüzden motorun aynasına sabitleyemedim maalesef. kutudan göğüs ve baş aparatı çıkmıyor. araba aparatı da yok. zira kask için vantuzluk yapıştırma aparatı da yok kutuda. kask için sadece yapıştırma opsiyonunuz var. bu 4 parçayı ek olarak satın almanız lazım anlayacağınız. sanırım orjinal sj4000 de de tamamen aynı aparatlar çıkıyor kutudan.

özetle; çakma sj4000 in gözleyebildiğim yegane dezavantajı pil süresidir. onun dışında moraliniz bozulmasın eğer çakma çıkarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beeyorebeeyore -- 4 Ağustos 2014; 17:25:02 >

• Aliexpress teki güvenli satıcılardan camera için aldıgınız aparatların linkini paylaşırmısınız,tabi orjinal aparatlar olmalı :)
  • Benim kamerada geldi.. Çekim yaparken yapmalısın dediğiniz bir ayar var mı ? yoksa auto modda devam mı edelim ?

Ben genelde snowboard yaparken ve su altında kullanacağım kamerayı.

Birde monopod almıştım monopod'a taktım aleti ama monopod'un ucunda sürekli dönüyor sağa sola deli oldum.. Onu nasıl sabitlicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Benim kamerada geldi.. Çekim yaparken yapmalısın dediğiniz bir ayar var mı ? yoksa auto modda devam mı edelim ?

Ben genelde snowboard yaparken ve su altında kullanacağım kamerayı.

Birde monopod almıştım monopod'a taktım aleti ama monopod'un ucunda sürekli dönüyor sağa sola deli oldum.. Onu nasıl sabitlicez.

Aynen benim monopodun da ucu uymadı başka bir monopod almadan nasıl halledebiliriz merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şöyle yaptım;

Musluk contasını monopodun vidasının orasına yapıştırdım.Orjinal gibi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Ben şöyle yaptım;

Musluk contasını monopodun vidasının orasına yapıştırdım.Orjinal gibi oldu.

Nasıl yani ? fotoğraf alabilir miyiz lütfen.
  • Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soran2 -- 5 Ağustos 2014; 13:36:49 >
  • Arkadaşlar banggood sitesinde bu kameranın wifi li modeli görünüyor 12 agustosda çıkacakmış 11$ farkla

www.banggood.com
    SJ4000 Car DVR Camera Sport DV Waterproof 1080P HD 1.5 Inch Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on banggood.com
    http://www.banggood.com/WiFi-SJ4000-HD-1_5-Inch-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-938985.html?bid=5891

• quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Tüm sayfaları zahmet edip okuyup aydınlanmadığın için seni aydınlatmayı görev bildim.

İlk önce sanal kredi kartı çıkar.Yapamazsan bankayı ara hemen açarlar.
    www.paypal.com.tr sitesine bu sanal kredi kartını tanıtman lazım.İngilizcen zayıfsa zorlanabilirsin.
    Çoğu Çin sitesi alışverişte paypal tercih ediyor.Paypal bir tür aracı ama güvenli.Satıcı yamuk yaparsa paypale şikayet edip paranı iade alabilirsin.
    Çin sitelerinde ürünleri sepete attıktan sonra paypal ile ödemeye gelip şifreni giriyorsun ve paypal tanımlı sanal kredi kartından parayı tahsil ediyor.Sanal kartın iyi tarafı karta istediğin kadar para yükleyebilmen böylelikle biri kart bilgilerini ele geçirse bile bakiye 0 olacağından kartından para çekemeyecektir.

sağol bilgilerin için. eğer limiti geçersek gümrükten gerimi dönüyor yoksa belli bir cezamı ödüyon para olarak ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.