Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok güzel bir haber wifi modelini bekliyordum
  • Necoti kullanıcısına yanıt
    Takılmaz ama ola ki takıldı.%20 gümrük ödersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hknyvr kullanıcısına yanıt
    gerçekmidir ki?
  • İki sorum olucak;

1-64 gb hafıza kartı takan varmı,destekliyor mu?Yavaşlama vs. şeyler oluyor mu
    2-32 gb fiyat/performans bir hafıza kartı nereden alabilirim,uygun fiyata?
  • @soran2 teşekkürler

@hknyvr Sahte olan kameranın kutusunun vidaları siyah değil miydi? bununki de siyah.
  • villaturk V kullanıcısına yanıt
    genelde 32 gb kullanılıyor.

hepsiburadadan 44 tl na almıştım geçen hafta , kargo da bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

@soran2 teşekkürler

@hknyvr Sahte olan kameranın kutusunun vidaları siyah değil miydi? bununki de siyah.

Forumda arkadaşlar banggood sitesinin orjinal sattığını ve müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu söylüyordu.

Yabancı forumlarda wifi modelin gelebileceğini bende okumuştum ama yinede iyi araştırmak lazım sahte de olabilir.

Birde şunu buldum banggood sitesinde de wifi bağlantı anlatılan kısımda s50w yazıyordu bunu araştırınca bu kamera çıktı.

• hknyvr kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine mail ile sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Sj4000 Wifi'li modeli geliyor..Resmi olarak tanıtıldı bile..SJCAM markası adı altında gelecek..

Cihaz bu.
    Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

Ön sipariş ve teknik özellikleri burda..119.90 $ ama paket içeriği konusunda bilgi yok..
    SJCAM Official Website
    Page not found • SJCAM Official Website
    http://www.sjcam.com/en/home/27-sj4000-wifi-1080p-full-hd-action-camera-sport-dvr.html

SJCAM olarak yeni SJ4000'lerin üstünde markası yazıyor

Bunlardada SJ4000 ve SJ4000 Wifi orjinal-sahte karşılaştırmaları var.

Foxoffer ebay mağazası
    http://stores.ebay.com/foxoffer1/

• arkadaşlar, aranıza bu cihaza sahip olup dalışta 30m altına inen oldu mu? biz genelde o seviyelerde dalıyoruz ama ilginç birşey gördüğümüzde 40-45'lere de indiğimiz oluyor. sıkıntı olur mu acaba?
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Bende bu wifi li versiyonu arıyordum. İlk aldığımız SD28 çıktı ama memnunum şimdilik. Sonunda markasıda oldu: SJCAM
    Piyasaya çıkınca ilk incelemelerden sonra alırız inşalalh. Bilgi için teşekkürler.
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.. Wifi'li model için IOS ve Android uygulamalarıda olacakmış..

Bunlarda SJ4000 için bulduğum ilginç aksesuarlar.

Renkli ön camlar:
    http://www.amazon.de/gp/product/B00MA5FVJ8/ref=as_li_qf_sp_asin_il?ie=UTF8&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B00MA5FVJ8&linkCode=as2

Ön kapaklar
    www.banggood.com
    Car DVR Case Sport Camera Replacement Case for SJ4000 Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on banggood.com
    http://www.banggood.com/Car-DVR-Case-Sprot-Camera-Replacement-Case-For-SJ4000-p-939387.html

• arkadaşlar benim verdiğim siparişte kaç gündür ptt de bekliyor gelmedi ve bugün şu ibare çıktı resimde altını çizdiğim daha önce çok aliexpresten alışverişim oldu bu ibare ile ilk defa karşılaştım fikri olan varmı ne zamana kadar gelir
  • Yarın adresinize ulaşır
  • guide G kullanıcısına yanıt
    kimiside gümrüğe takılmış falan dedi eğer gümrükteyse istanbuldan izmire gelmesi ne kadar vakit alır
  • haxem H kullanıcısına yanıt
    Şu benimkinin geliş süreci

Gümrüğe incelemeye takılmış..Birkaçgüne kadar gelir..3 TL civarı inceleme parası alacaklar..
  • 17 Temmuz da Banggood dan sipariş verdim 22 Temmuz da kargo takip e düştü o tarihten beri hareket yok PTT de bu ara ciddi bir aksama var gibi hiç daha önce böyle bir durum yaşamamıştım.

• Arkadaşlar bu ürün için 20 tane alımda 68$ fiyat verdiler. 198$ da dhl shipping masrafı var. tabi gümrüğe takılacağı için %18 kdv + garanti belgesi + birkaç vergi daha ödemek gerekiyor.

Bakalım görüşmelerim devam ediyor. Eğer 20 kişi alırsak bir indirim alabiliyormuyuz onu soracağım.

Almak isteyenler olursa satıcıya bize özel bir kod ve ürün tanımlamasını o kodla alırsak indirimli satmasını isteyeceğim.
  • Makine mov formatında kayıt yapıyor,bu format üzerinde düzeltme-değiştirme nasıl yapabiliriz,
    hangi programları öneriyorsunuz?
  • tamam beyler 5$ indirim kodu hazır.

düzenleme;

banggood 86$'a veriyor. şu an oradan almak daha cazip gibi. banggood indirim kodu yukarılarda verilmiş ama ben de vereyim ; 6B84AE

yok ben illa aliexpress diyorsanız;

öncelikle orjinal sattığı farklı mecralarda belirtilen şu satıcıdan alıyoruz, alım esnasında satıcının online olmasına dikkat edin;

ürünün rengini seçip sepete ekliyoruz. sonra sepete gidiyoruz

"CHAT NOW" yazan yere tıklayarak satıcıyla iletişime geçiyoruz. ve kendisine benden pm yoluyla öğrenebileceğiniz indirim kodunu veriyoruz. kod 20 kişiyle sınırlıdır. satıcı öyle dedi.

ayrıca kendisi seçeceğiniz hediyelerden birini de yollayacak. gift 1 ya da gift 2 olarak seçtiğiniz hediyeyi söylemeniz gerekiyor. ancak bu hediyeler zaten hali hazırda pakette var gibi geldi bana bilemiyorum.

gift 1: gift 1 is a hand belt (value usd6)

gift 2: gift 2 is a mini tripod (value usd6)

daha sonra "buy all from this seller" butonuna basıyorsunuz. sonra o sayfayı da "place order" diyerek geçip ödeme sayfasına kadar geliyorsunuz.

ve satıcının indirim yaptığını söylemesini bekliyorsunuz. indirim yaptım deyince sayfayı yeniliyorsunuz. fiyat 99 usd'den 94 usd'ye iniyor. yaklaşık 11 lira indirim. yeterli gelmedi bana ama olsun hiç yoktan iyidir.

indirimi bekleyip yenileme yapacağınız sayfa şurası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxMESA -- 12 Kasım 2014; 9:29:38 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.