Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64 GB hafıza kartı kullanan var mı arkadaşlar, kaldırıyor mu?
  • Merhaba forumdaşlar, elimde sj1000 var ve ben youtube'da " Time lapse" videoları'nın sj1000 ile yayımlandıklarını görüyorum, bu durum'da, araştıra araştıra bu özellik peşpeşe foto çekim modunun, sj1000'de olmadığını, bu videoların standart videoların, video işleme ile hızlandırılıp yayımlandıklarını öğrendim

Sj1000 ile bu şekilde, video yapanlardan, bu konuda gerek menü, gerek sonrasında video işleme konusunda bilgi yardımlarına ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.

Örnek " time lapse" videoları

• quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

64 GB hafıza kartı kullanan var mı arkadaşlar, kaldırıyor mu?

Evet kaldiriyor. SD28 imde kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

17 Temmuz da Banggood dan sipariş verdim 22 Temmuz da kargo takip e düştü o tarihten beri hareket yok PTT de bu ara ciddi bir aksama var gibi hiç daha önce böyle bir durum yaşamamıştım.

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

29/07/14 de de ben sipariş verdim bende de aynı durum resimdeki gibi halen beklemedeyiz bakalım diğer banggood dan alan arkadaşlar kaç günde geldiiğini yazarsa bizide bilgilendirirseler iyi olur gerçekten

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Hocam SD28 den memnunmusunuz ben gayet güzel video fotoğraf çekiyor, artık wif lisi çıkınca orjinalini alırız :D
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    bende sd28 sahibi idim 2 hafta kadar kullanma imkanım oldu daha sonrasında sattım ben kameradan memnundum sizinde dediğiniz gibi görüntü kalitesi vs iyi ama tek sorunu şarj problemi zaten satma nedenimde buydu bi bi korkum oldu yarın bigün buna yedek pil bulamam diye çünkü orjinal sj4000'nin pili sd28'e uymuyor büyük geliyor o yüzden hemen elimden çıkardım kamerayı şimdi orjinalini sipariş verdim bekliyorum ürün şuan istanbulda üstteki mesajlarda var bilgileri yeni ürün geldiğinde bi karşılaştırma yaparım ikisinide kullanmış biri olarak
  • Bilgisi olan var mı SJ5000 çıkacak mı?
  • maxMESA M kullanıcısına yanıt
    Böyle atraksiyonlara gerek yok

86$ a bu satcıdan aldım...Orjinal,,Hatta biraz pazarlık ile yanında yedek pil'i bile bedavaya getirdim..20 sipariş vereceksen bu satıcı ile görüş derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Böyle atraksiyonlara gerek yok

86$ a bu satcıdan aldım...Orjinal,,Hatta biraz pazarlık ile yanında yedek pil'i bile bedavaya getirdim..20 sipariş vereceksen bu satıcı ile görüş derim.
    http://www.aliexpress.com/item/Action-Camera-Diving-Full-HD-DVR-DV-SJ4000-Mini-30M-Waterproof-extreme-Sport-Helmet-1920-1080P/1590632769.html

Eğer orjinalse bu daha uygunmuş tabi ama o adama birkaç yerde orjinal dedikleri için ben kendisiyle görüştüm.

Bunla da pazarlık ederiz

• Arkadaşlar yeni sj4000 wifi fonksiyonları açıklandı mı?
    Eğer sadece wifi anahtar shot mod kullanılabiliyorsa değmez.

Goprodaki gibi ekranı görme,menuleri değiştirme özellikleri olacağını sanmıyorum.

Bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Bunu oraya yapıştırdın heralde hocam. Nalburda vardır musluk contası desek alırız heralde.

• Senceru kullanıcısına yanıt
    Aynen.basit musluk contası.Hafif japon sürüp yapıştırdım.

• Yeni firmware çıktı.. N2014110729V02
    Time Lapse menüsüne 3 saniye eklenmiş.

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana KonuAksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

Sadece yeni PCB/LCD'ler için
    Download
    https://www.dropbox.com/s/r45p54mbbiednqf/SJ4000_FW_0729.zip?dl=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 8 Ağustos 2014; 11:40:18 >

• SJ4000 çakması SD28'in wifili modeli SD28W.

İncelemesi:

Şurda satılıyor
    http://www.mobilx.hu/hu/multicopter-fpv/kamer%C3%A1k-hu/sj4000-wifi-akciokamera-sd28w-full-hd-1080p-rogzites-szines-kijelzovel.html

Yaklaşık 45 sterlin

• SJ4000 Wifi için Android uygulaması çıkmış
  • banggood tan 20 Temmuzda sipariş ettiğimiz ürün bugün teslim edildi. gümrük kontrolüne dahil girmeden 4 Ağustos ta Türkiye ye giriş yaptı bu sabah teslim edildi.

Ancak benim 17 Temmuz da verdiğim sipariş hala Türkiye ye giriş yapmadı anlamıyorum bu işi.
  • dolucana kullanıcısına yanıt
    sj4000 wifi modeli çıktı şuan için yeni modelin çıkacağını sanmıyorum daha zamanı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 8 Ağustos 2014; 16:20:52 >
  • Banggood'dan verdiğim siparişim bugün yaklaşık 25 günde geldi, bayramın da etkisi vardır tabi.

Gümrüğe takılmadı. Üstelik birkaç aksesuar, monopot falan aldığım için paket normalden büyük idi. Bu başlığı açan @war3z ve paylaşım yapan, emeği geçen herkese teşekkür ederim. BG sitesini önerdiği için @soran2'ye ayrıca teşekkürler.

Tatile çıkınca özellikle test edeceğim ve sonuçları yazarım. 64 gb sandisk almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

17 Temmuz da Banggood dan sipariş verdim 22 Temmuz da kargo takip e düştü o tarihten beri hareket yok PTT de bu ara ciddi bir aksama var gibi hiç daha önce böyle bir durum yaşamamıştım.

Ben de 15 i siparis verdim. 22 kargoya düştü hala Türkiye'ye giremedi ürün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.