Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enderoid

Çekim yapıp kartı bilgisayara taktıktan sonra tekrar kameraya geri takınca karta format atmam gerekiyormuş. Eğer format atmadan tekrar çekim yaparsam, o çekimi açmıyor bilgisayar. Bu şekilde sorunsuz 5 çekim yaptım. Yardımınız için teşekkürler

rica ederim sorunun çözümlenmesi iyi olmuş ben kameradan bilgisayara görüntü atarken kartı çıkarıp atmıyorum kablo ile cihazı bağlayıp o şekilde alıyorum kayıtları
  • enderoid E kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyordum bunu..Ben genelde pcye kablo ile takıp kart içindeki videoyu pc'ye kopyalıyordum..Kart içi boş kalıyordu ama sonra çekim yaparken çekmeden önce formatladımmı hatırlamıyorum..

Denerim sonucu yazarım.
  • sanal kredi kartıyla yapılıyor mu bu verdiğiniz sitelerden? sizler nasıl yapıyorsunuz alışverişlerinizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

sanal kredi kartıyla yapılıyor mu bu verdiğiniz sitelerden? sizler nasıl yapıyorsunuz alışverişlerinizi?

yapılıyor. ben garanti sanal kart'la alıyorum hep.
  • Bu sahte ürün mevzusuna bulaşmamak için banggood sitesinden bende 1 adet sipariş verdim.orta sayfalarda kod paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  • Bende sanal kart ile banggood tan aldım, indirim kodu paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.

Ürün Türkiyeye giriş yapmış ama elime geçmedi.

Yazılım güncelleme nasıl yapılır anlatır mısınız? Bu ürünün resmi web sitesi varmıdır.
    Ayrıca daha sonra wifli modeli almak istersek 120 dolar gümrüğe takılmayacak mı?
  • Az önce denedim.

Kartı kameradan çıkartmadan direk pcye bağlayıp videoyu alırsanız sorun yok. Kartı kameradan çıkarıp pcye takıp videoyu alırsanız yine sorun yok. Kartı geri takıp video çekerseniz kartı kameradan geri çıkartsanız da çıkartmasanız da oynatmıyor. Pcden çıkarıp kameraya kartı takınca karta format atmanız gerekiyor.

Sonuç : Kartı kameradan hiç çıkarma, kalsın orda Direk kamerayı pcye bağla
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderoid

Az önce denedim.

Kartı kameradan çıkartmadan direk pcye bağlayıp videoyu alırsanız sorun yok. Kartı kameradan çıkarıp pcye takıp videoyu alırsanız yine sorun yok. Kartı geri takıp video çekerseniz kartı kameradan geri çıkartsanız da çıkartmasanız da oynatmıyor. Pcden çıkarıp kameraya kartı takınca karta format atmanız gerekiyor.

Sonuç : Kartı kameradan hiç çıkarma, kalsın orda Direk kamerayı pcye bağla

süper bir sorun olmamasına sevindim iyi günlerde kullanın;)

• Rica etsem biraz açar mısınız sanal kart olayını? nasıl açacağız, nasıl alışveriş yapacağız biraz ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız süper olur
  • arkadaşlar banggooddan sj400 için göğüs aparatından almıştım. (burdaki tavsiye üzerine)

bu ürünün ucundaki kameranın takıldığı parça 2 yöne hareket ediyor. bunu sabitlemenin yolu nedir???

üstünde bi vidası var ama gevşek durumda değil. tornavida alıp zorlamak da istemedim.

şuanki hali ile hareket halinde kamera özellikle sağa sola sürekli oynar diye düşünüyorum.

• arkadaşlar bu kameranın yazılım güncellemelerini takip edebilceğim bi site varmı bu son çıkanları falan mesela temmuzda bi yazılım çıkmış arkadaş yüklemiş sağolsunda nerden buldunuz paylaşırsanız bizde takip ederiz yeni güncellemeleri
  • arkadaşlar orinal ürünü en ucuza şu an nerde bulabilirim yanında bir yedek batarya alıcam ve eylül 10'a kadar elimde olmalı yardımcı olursanız sevinirim
  • aliexpressten pazar günü sarı renkli modelden sipariş ettim. Bakalım ne zaman gelicek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar banggooddan siparisim trye girmis fakat adres degisikligi durumunda kaldim. Sabah pttyi arayacagim fakat daha onceden basina gelen var mi? Ptt biraz uyuz o yuzden sormak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlarım eğer yüzde yüz orjinal almak istiyorsanız;

Firma artık cihazların üzerine SJCAM logosu basıyor. Aliexpress'teki Puhui Digital'de fabrikadan doğrudan satış yapıyor. Saçma sapan yerlerden 5-10$ ucuza alıp üzülmeyin. SJCAM'in kendi sitesinde bile 119$ fiyatı var.

SJCAM Official Website
    SJCAM : Action Camera Price Online | Action Cameras For Sale | Best Action Cam 2019
    http://www.sjcam.com

• Neden kendi sitesinden sipariş vermiyorsunuz arkadaşlar, Türkiye'ye gönderim yok mu?
  • quote:

Rica etsem biraz açar mısınız sanal kart olayını? nasıl açacağız, nasıl alışveriş yapacağız biraz ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız süper olur

Garanti hesabın varsa internet şubesine girip sanal bir kart açıyorsun.

alışveriş yapacağın zaman hesabından sanal karta para transfer ediyorsun.

sanal kartın içinde ne kadar para varsa limiti o kadar oluyor. yani 200 liralık bir şey alacaksan sanal kartın içinde 200 lira olması gerekir.

avantajları
    +güvenilir

dezavantajları
    - parayı hemen ödüyorsun
    - puanların sadece sanal karta yükleniyor
    - taksit yok sanırım.
  • quote:

Neden kendi sitesinden sipariş vermiyorsunuz arkadaşlar, Türkiye'ye gönderim yok mu?

kendi sitesi 50-60 lira daha pahalı.
  • Dün SJ4000 ile gündüz video çekme fırsatım oldu. Bisikletim ile turlayıp çektim. Gerçekten inanılmaz görüntü kalitesi var. Bu kadar beklemezdim gerçekten. Resmen Gopro kamerasına kafa çıkarır. Youtube vb. stream sitelerinde kalite düşürülerek upload edildiği için tam anlamıyla kameranın kalitesi anlaşılamıyor. Tek çare normal çekilen videoyu upload etmek yada kendiniz kamerayı kullanmanız. Alacak arkadaşlara kesin tavsiyem. Aksiyon kamerası istiyorsanız ve bütçeniz kısıtlıysa SJ4000 mükemmel bir seçim.
  • Time Lapse çekmek istiyorum gundogumunu. Sizce 5sn.fotoğrafı mi kaliteli olur, yoksa video çekip hızlanmami. Hafıza kartım 16gb birde fazla olursa tekrar bi.hafıza kartı daha takmam gerekecek.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.