Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirilehersey

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Beyler benim önerim Aliexpress'ten almanız fake çıkarsa ciddi para talep edebilirsiniz mutlaka site arkanızda durur bu linkte ki kesinlikle orjinal siteden gelen yorumlara ve burada ki yorumlara bakılırsa.

Banggood pek bilmiyorum ama Aliexpress'e göre 4/1 satış anca yapıyor gördüğüm kadarıyla.

http://www.aliexpress.com/item/1080P-Full-HD-SJ4000-Helmet-Sports-12MP-Car-Recorder-Bicycle-Action-Camera-Hot/1684922889.html

Bende 1 hafta içerisinde üste ki linkten almayı planlıyorum 3 dolar ekstra ödeyip singapore post tercih edeceğim China Post'e göre 10 gün erken geliyor önce ki siparişlerimi baz alarak söylüyorum.

Kafama tek takılan ben motosiklet sürerken kullanacağım buna uygun kaska nasıl monte edebilirim plastik şey 150 km hızla pek güven vereceğe bezemiyor.

Hocam aliexpress gittigidiyorsa banggood hepsiburada. Aliexpressin satış sayisinin çok olması aliexpresste satıcıların satış yapması. Ben de dün banggoodtan siparış verdim. Banggood % 100 orjinal. Motosiklete gelince kamerayı tutmayabilir.

Bu arkadaş ne ile kullanıyor peki ? görüntüde iyi sayılır titreme az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 29 Temmuz 2014; 23:56:50 >

• quote:

quote:

quote:

Beyler benim önerim Aliexpress'ten almanız fake çıkarsa ciddi para talep edebilirsiniz mutlaka site arkanızda durur bu linkte ki kesinlikle orjinal siteden gelen yorumlara ve burada ki yorumlara bakılırsa.

Banggood pek bilmiyorum ama Aliexpress'e göre 4/1 satış anca yapıyor gördüğüm kadarıyla.

http://www.aliexpress.com/item/1080P-Full-HD-SJ4000-Helmet-Sports-12MP-Car-Recorder-Bicycle-Action-Camera-Hot/1684922889.html

Bende 1 hafta içerisinde üste ki linkten almayı planlıyorum 3 dolar ekstra ödeyip singapore post tercih edeceğim China Post'e göre 10 gün erken geliyor önce ki siparişlerimi baz alarak söylüyorum.

Kafama tek takılan ben motosiklet sürerken kullanacağım buna uygun kaska nasıl monte edebilirim plastik şey 150 km hızla pek güven vereceğe bezemiyor.

Hocam aliexpress gittigidiyorsa banggood hepsiburada. Aliexpressin satış sayisinin çok olması aliexpresste satıcıların satış yapması. Ben de dün banggoodtan siparış verdim. Banggood % 100 orjinal. Motosiklete gelince kamerayı tutmayabilir.

Biraz araştırdım hocam düşme riski az, ama garanti değil. Kutudan çikan aparatı kullaniyordur. Gopro aparatıyla aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz araştırdım hocam düşme riski az, ama garanti değil. Kutudan çikan aparatı kullaniyordur. Gopro aparatıyla aynı.

Evet hocam bir altaki videoda incelemiş biri kask'a girme yeride varmış kolay,kolay düşmez sanırım.

• xxjamesbond kullanıcısına yanıt
    ürün kaç günde kargo takipte gözüktü. ben alalı 2 gün oldu hala kargo takipte gözükmüyor normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete1234

ürün kaç günde kargo takipte gözüktü. ben alalı 2 gün oldu hala kargo takipte gözükmüyor normal mi ?

5 günde gözüktü bende , birazdaha bekleyin biraz geç düşebiliyor
  • Bu ürünü alırsak içinde batarya oluyor mu? Ayrıca batarya almamız gerekecek mi? Ben daha çok araç kamerası olarak kullanacağım.

• S0NADAM kullanıcısına yanıt
    cihazla beraber bir tane batarya geliyor yedek istersen ayrı almak zorundasın dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Kamera üzerinde bu firmware var

N201405270ZV01

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

Şurda yeni SJ4000 Jan 2014 Firmware.zip çıkmış kurmalımıyım?

http://www.techmoan.com/files-drivers/

Edit: Değiştirmeye gerek yok en iyi firmware gibi görünüyor..Time lapse çekim seçeneğide bu firmware'de mevcut..

Yeni versiyonu bende yükledim hiç dikkat etmeden ama yeni versiyon sadece yeni çıkan SJ4000 lere yükleniyormuş galiba cihazda kullanılan LCD ekran
    değiştiği için eski cihazlara yüklenmiyormuş yükleniyor ama cihaz beyaz ekranda kalıyor (eski ve yeni derken kafa karışıklığı olmasın her iki cihazda orjinal sadece kullanılan ekranlar farklı)
    benim versiyon 20140424V01
    bendeki timelape menüsü 'capture mode' şeklinde sizdekinde ayrıca bir timelaps menüsü açılıyormu
    yani cihaz kendi içinde timelepsi yapıyormu

• Bende sizinkinle aynı firmware yükledim N201405270ZV01 ama bundada timeleps yapmaya yarayan "sequence" menüsü yok

edit : yeni versiyonlarda sequence menüsünün yerine capture menüsünün eklendiği yazıyor ama bence timelapse için 5s de 1 kare yakalaması az sequence modunda 3sn yeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 1 Ağustos 2014; 16:53:10 >

• war3z kullanıcısına yanıt
    Evet bu yazılımda N201405270ZV01 capture modu var..5 saniyelik time lapse'lar çektim sorunsuz olarak..

• yukarıdakı satıcıdab bu urunu aldım ...bu urun un fake leri varmıs ....orjinalmı diye soru sordum ....cevap geldi.....translate e attım ama garıp bir cevap olmus.....

burda tam olarak ne demıs cevirebilecek bir arkadas varmı??

our is orginal sj4000, and this is our OEM camera, friend

simdiden tesekkurler.......
    Paylaş

• qedo kullanıcısına yanıt
    Orjinal olduğunu söylüyor..Feedback'leride fena değil..

Eğer almadıysanız benim aldığım satıcıyı önerebilirim..Hatta benim nick'imi verirseniz yedek pil bile bedavaya alabilirsiniz

• qedo kullanıcısına yanıt
    Zaten isimsiz bir kamera olduğunu ama ilk el çakma olduğunu ifade etmek istemiş
    Sonuçta orjinal fakir goprosu,alabilirsin.

• Arkadaslar banggood dan alan var mi. Kac gun oldu hala bekliyorum. Sizinki nekadar zamanda geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitocak -- 2 Ağustos 2014; 16:20:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4000 ile bisiklet turu

• quote:

Orijinalden alıntı: war3z

S4000 ile bisiklet turu

bayagı guzel goruntusu var

elinize saglık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 2 Ağustos 2014; 20:31:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Orjinal olduğunu söylüyor..Feedback'leride fena değil..

Eğer almadıysanız benim aldığım satıcıyı önerebilirim..Hatta benim nick'imi verirseniz yedek pil bile bedavaya alabilirsiniz
    http://www.aliexpress.com/item/Action-Camera-Diving-Full-HD-DVR-DV-SJ4000-Mini-30M-Waterproof-extreme-Sport-Helmet-1920-1080P/1590632769.html

benım aldıgımda da yedek batarya var..... mobilden aldım 10 dolar ındırım vardı gecen hafta... 76 dolara geldi

ama satıcı boyle bisy yazınca biraz huylandım acıkcası.....

bazı satıcılarda bilerek. fake olan urunu yolluyorlarmıs .....daha sonra ...bende bilmıyordum sahte oldugunu 10 dolar yada 15 dolar iadse ediyim diyorlarmıs.....ama distupe acma diyorlarmıs......

hakkımızda hayırlısı....bakalım.....gelsin bir gorelım.....

• war3z kullanıcısına yanıt
    Kamera çekim açılarını çok beğeniyorum.Montajında hiç fena değil.Biraz daha tecrübe kazanırsan süper olacak.

• Eyvallah hocam sağolun , tamamen amatörce çekiyorum aslında , cep telefonundanda montaj bu kadar oluyor (iMovie)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 2 Ağustos 2014; 21:44:07 >
  • Buda benim cektigim video SJ4000 ile, bence fiyatina gore cok basarili..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.