Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SD28 (yani fake model ile) Orjinal SJ4000 karşılaştırma videosu.

http://www.youtube.com/watch?v=elilYp1IgI0
  • gerçekten de fark varmış bende yeni siparişim orjinalse geldiğinde türkçe olarakta inceleyip koyarım çünkü ikisinide kullanmış olucam :D
  • hamitocak H kullanıcısına yanıt
    Bende Bilmiyorum Hangi Kargoyla Geliyor ? :) Fakathttp://www.17track.net/ Bu Adreste Sorgu Yapabiliyorsun.
  • arkadaşlar bu üründen almak istiyorum. birkaç sorum olacaktı.
    1-araç kamerası olarak kullanıldığında döngü modu varmı.
    2- banggoog de ek aparatlar ile 120 dolara geliyor. gümrükte sorun olurmu.
    güvenilir başka yer önerebilirmisiniz.
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    sd28 daha canlı gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

sd28 daha canlı gibi geldi bana

Gerçekten de öyle görünüyor sd28 daha canlı 😊:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada öyle geldi ama yazılımsaldır ya. Makine parasının hakkını verdi ama 150 TL ye daha iyisi olamaz herhalde :D
  • mm.mustafa kullanıcısına yanıt
    Döngü modu var.Arabalarda sürekli kullanılabilir.
    Banggood kargolarında sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su altı kullanım için şöyle birşey alayım diyorum. varmı tavsiye edebileceğiniz başka aparatlar?
    aliexpress.com
    US $4.99 |Best sell GoPro Bobber Floating Mount Floaty Grip Stabilizer Bobber Monopod for GoPro Hero 4/3+/Hero3/Hero2/ SJ4000/SJ5000-in Sports Camcorder Cases from Consumer Electronics on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/2013-New-arrival-Hot-sell-Gopro-Bobber-Floating-Handheld-Stick-Floaty-Grib-w-Wrist-strap-for/1156987527.html

• banggood tan sipariş vereceğim 122 dolar tutuyor. gümrüğe takılırmı takılır ise ne kadar öderim. bilgisi olan varmı. ilk alışverişim olacak.
  • 9 temmuzda Aliexpress'ten verdiğim Sj4000 dün pim torbaya eklenmiş..3-4 güne kadar elimde olur..

Aynı tarihte verdiğim yedek pil siparişi bugün geldi
  • act02 kullanıcısına yanıt
    bu alıcağınız aparat çok işinize yarar kameranın yüzmesini sağlar düşürseniz bile su üzerine çıkar kafa bandı varsa kafada kullana bilirsiniz sualtında başka aklıma gelen yok
  • 32GB SanDisk Ultra Class 10'la bende katılıyorum aranıza bugün :D

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu
  • haxem H kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal alicam bu aparatida bakalim .
    Kafa ve gogus aparatlari var ama kafa aparatini takinca cok degisik gorunuyor insan icinde uzayli gibi bakabilirler
    Simdi gogus aparatini takip gece cekim denemesi yapmayi planliyorum. Yaparsam eger yarin atarim videoyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    valla atarsanız iyi olur o apartta dediğim gibi suda çok büyük avantaş ben dalış yaparken öyle bişi kullanmam mümkin değil zaten zıpkına bağlantı aparatım var ama serbest dalış sırasında çok işime yarar bende bir adet alıyım denizi seviyosanız kameranızın sağlığı için iyi olur zira kamerayı düşür birdaha alamamk var :D bi anlık su yutma yada dalga ile herşey olabilir ama o arapart takılıyken dediğim gibi şamandıra gibi yüzer gece çekiminide yaparsanız atın fikrimiz olur en azından kameramız gelene kadar
    Benim alet suda zaten kendi yüzeye çıkıyor :D
    doğru diyorsun bütçe çıkartayım alım yaparım.
    mesajı yazdıktan sonra çıktım dışarı şimdi girdim eve. 3,42gb çekim yapmışım şimdi pcye atıyorum yarın düzenler paylaşırım. hayırlı geceler.

edit: videolarda kamera göğüsüme bağlı olduğundan yürüken fena sallanmış. görüntüde sanki deprem oluyor videoda karıncalanma var. el ile yaptığım çekimin ham halini şimdi yüklemeye başladım sabaha youtubeda olur.

farklı ayarlarla çektiğim 2 foto. fotoda gece kalitesi berbat

edit2: videoları kayıt ettiğim kart class10 değil. 2 sene evvel aldığım 16gb kingston kart. bu sebeple videolarda karıncalanma olmuş olabilir.

edit3: video
    Ahmet Can Tekinyoutube
    SJ4000 Gece Kayıt Testi
    http://www.youtube.com/watch?v=IhhlLELq26Q&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi act02 -- 22 Temmuz 2014; 2:57:48 >

kamera zaten fotoğraf olarak geneldede berbat bence gece çekimi olarak videoda fiyatına göre iyi bence şuan bol ışıklı bi yerde videonun sonlarına doğru götüntü birazdaha iyi parasına göre bakarsak kamera on numara :D fotoğraf kaliteside gerçekten 12mp gibi olsaydı benim için vazgeçizlemz bi aksiyon kamerası olurdu bu fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Benim alet suda zaten kendi yüzeye çıkıyor :D

aynen
  • Merhaba ürünü almayı düşünüyorum ancak bir türlü bulamıyorum güvenilir mi değil mi fake mi orjinal mi emin olamıyorum istanbul içi alabileceğim güvenilir bir yer var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.