Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben böyle çekimler yapmak istiyorum iste :D

GoPro: Elephant Lunch Break:
  • 67 eroes kullanıcısına yanıt
    tlserkan kardes bende farklı birsey soylemedim ki. sarj süresi 40-55 dk sürekli çekimde gidiyor dedim :) bende ...

"ürekli çekim yapmadan ara ara açık durdu sürekli kapadım açtım ve toplam 41 dk video çektim ve hala 1 diş sarjı vardı rahat 1 saat gider hiç durmadan bence"
  • Kullandığınız monopod markası ne acaba,havuz videosunda bota binerken burnunuza mı sabitlediniz, kafa bandını içinden çıkıyor m yoksa nerden alabiliriz inceleme güzel olmuş kamerada fiyatına göre muhteşem tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 67 eroes kullanıcısına yanıt
    K.bakmayın hocam ramazanda algı biraz düşüyor da :D Ben genel olarak soylemek istemiştim. Birde ben normal çekimlerde biraz kumlanma oluyor galiba sizdede varmi yada ayarlari nasil yapmamiz gerekiyor.

• merhaba .ben de birQUMOX @ SJ4000
    almaya karar verdim. agustos ayında tayland ve vietnama gideceğim ordan daha uyguna ve orjinalini alma ihtimalim hakkında bilginiz varmı acaba.yoksa burda verilen aliexpress vs linklerden mi alayım
    . teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarbagtr20

Kullandığınız monopod markası ne acaba,havuz videosunda bota binerken burnunuza mı sabitlediniz, kafa bandını içinden çıkıyor m yoksa nerden alabiliriz inceleme güzel olmuş kamerada fiyatına göre muhteşem tebrikler

ilk başta kullandığım monopod buydu :

ama havuz ve denize soktuktan sonra küflenme yaptı bence suya sokmayın monopodu su için bir sopa bulun ona sabitleyin 5 liraya satılan pas pas sapları olabilir
    şuan bu monopodu sipariş verdim bakalım kaliteli bir şeye benziyor
    bota binerken ağzımla tuttum makinayı aslında kısa süreli çekimlerde kafa bandıyla uğraşmamak için gayet başarılı oldu
    bu videoda biraz anlatılıyor

birde bu arkadaşı takip etmenizi tavsiye ederim yararlı videoları mevcut

• xxjamesbond kullanıcısına yanıt
    Bu satıcıdan ben de sipariş verdim. Birde happy tuesday kampanyası varmış. Visa kartlar icin belki çıkar kupon 10 $ daha avantaj olur :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim üründe türkiyeye giriş yapmış gelsinde bakalım orjinalmi diye , bence büyük ihtimalle orjnal
  • war3z kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz monopoddan bende almıştım yeni Türkiye ye girmiş hocam. Güzel bişeye benziyor. Birde pil alıp SD28 imizi ( artık sj4000 diye hitap etmiyorum yoksa ismi fake oluyor :D ) kullanmaya hazırız. Sizin videolaranızın devamını bekliyoruz ama :)

Birde yardımcı olur belki arkadaşlara: Video düzenleme programı buldum kullanımı çok basit ve Türkçe. Belki çok profesyonel olmaz ama idare eder. Movavi Video Editor 9
    Sizinde kullandığınız programları yazarsanız onlarıda deneriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 16 Temmuz 2014; 15:18:20 >
  • Merhaba arkadaslar. Konuyu bastan itibaren okumaya calistim. Ama okadar tavsiye sonrasinda sahte cikmasi vs okudum ki hangisi iyi hangisi guvenilir hangisi sahte. Kafam karisti. Direk orjinal satan ve yaninda ekstra batarya falan satan birini soyler misiniz.cok memnun olurum. Tabi uygun fiyata satan birisi ayni zamanda. Cok mu sey istedim yaw :)

• Hocam benim monopod geldi 13 günde ama beklediğim gibi kaliteli çıkmadı yine bi sallantı var açınca ucundaki sabitleme kısmı güzel ama sallantı kötü ,
    hoşuma gitmedi benim bu kademe kademe açılan ve her kademesinde kitlenen monopodlar dan alsayıdım keşke onlar biraz pahalı ama bu da ucuz değildi 35TL ye geldi
  • war3z kullanıcısına yanıt
    Hadi ya kendimi kötü hissettim şimdi. Neyse gelsin artık bakalım.

• Merhaba arkadaşlar .

Scooterımda kullanmaz üzere aşağıdaki ürünü dün sipariş ettim , sizce orjinal midir ?

aliexpress.com
    US $105.33 |SJCAM M10 WIFI action camera full HD1080p 12.0MP HD Camera 1.5 inch LCD 170 degree Wide Angle Sports DVwaterproof Car Dvr-in Sports & Action Video Camera from Consumer Electronics on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/SJ4000-Sport-action-camera-portable-mini-sports-DV-1280-720P-HD-resolution-30M-waterproof-1extra-battery/1779510777.html

• arkadaşın attığı linkte satıcı gopro nun bataryasını koymuş ve mah olarak birazdaha yüksek ve birazdaha fazla çekim süresi demek burda acaba gerçekten oluyomu go pronun bataryası eğer oluyorsa şu üründen almak çok mantıklı olur

hem 1300mah sığarmı ve çıkışları yani + ve - yönlkeri aynı denk geliyormu deneyen bilgi verebilirse çok iyi olur

• guide G kullanıcısına yanıt
    Şüpheli çünkü fotolar orjinal SJ4000'in tanıtım fotoları.Gerçekte olanlar değil.
    Birde orda dikkatimi çeken 1000mAh batarya diyor ama orjinali 900mAh'dir.Son kısımlara doğru da 1050mAh'lik gopro bataryası fotosu koymuş.

Kendini kanıtlamış,müşteri hizmetleri tıkır tıkır çalışan siteler dururken aliexpress'teki şahıslardan almanız riskli iş.Burda kaç kişi mâdur oldu.Çektiğin karın ağrısı işin cabası.

Banggood,dealextreme,focalprice güvenilir sitelerdir.Ben banggood'dan satın aldım.Kamera orjinal.
  • Bu kadar detaylı bilgi sahibi olduğunuzu bilseydim almazdım :(

gelen ürün orjinal değilse ki dediğiniz gibi değil , o zaman uyumsuzluk ( dispute ) açabilirim sanırım , daha önce öyle yapmıştım . Dolayısı ile indirim alma şansım da olur , öyle birşey yapayım mı ? çünkü satıcıya ısrarla orjinal olup olmadığını sordum almadan önce ...
  • guide G kullanıcısına yanıt
    Keşke almadan önce bu ilgili forumdaki tüm sayfaları sıkılmadan okusaydınız.O zaman doğru hareket ederdiniz.

Satıcı orjinal gönderirse ne âla ama ben o satıcıdan huylandım.Riskli.

Eğer kargoyu yollamadıysa iptal edin.Tutarsız bir satıcı bu.Linki inceleyin bilgiler hep tutarsız.

Bir yerde 20m hemen altında 30m su geçirmezlik yazmış.Batarya olayını zaten malumunuz.

Verdiği hafıza kartı class 4 full hd görüntü kaydeden cihazlarda uygun değildir.Kasma ve donma yapar. Class 10 kullanın.
  • Dün kargoya verildi maili de geldi :( Hafıza kartı ve pil olayına aldandım açıkçası , keşke tek cihaz alıp diğer ekipmanları ayrıca alsaydım belirttiğiniz gibi , ama yapacak birşey yok şimdilik , cihaz orjinal gelmezse o zaman kıyameti koparırım satıcıya ...
  • Az önce satıcıya , class 4 hızlı hafıza kartlarına hd kayıt yapılırken donma sorunu olduğunu öğrendim dedim . kargo yola çıkmadıysa satışı iptal edelim dedim. bakalım ne cevap vericek .
  • Arkadaşlar cihaz alacak ve orjinal cihaz mı değil mi şüphesi yaşamak istemeyenler için banggood da şuan ürün 85.99 USD ye alınabiliyor.
    Ödeme sayfasında kupon koduna BGdeal yazarsanız 10 USD indirim yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 17 Temmuz 2014; 14:50:14 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.