Şimdi Ara

Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.036
Cevap
259
Favori
494.477
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gayet tatminkar görünüyor fotoğraflar, güzel ışıkla çok daha iyi bir performans verecek kesinlikle. Kararsızım sj5000'in gelince onu mu kullansam satıp Yi mi alsam
  • bu arada. kamera biraz ısınıyor çekim yaparken. sizde de aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

bu arada. kamera biraz ısınıyor çekim yaparken. sizde de aynı mı?

Evet çok normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki komutlara bırazcık yavaş tepki vermesi normal mi :)
  • quote:

peki komutlara bırazcık yavaş tepki vermesi normal mi :)

Kamerayı açtığınızda çekime hazır hale gelmesi 5-7 saniye arası değişiyor. Tüm ışıklar kırmızı sabit yandığında ( video modu için ) üst tuşa basar basmaz kayıt başlıyor. Aynı şekilde araç içi çekimleri yaparken video bölmek ile uğraşmaya üşendiğimden kayıtları 2-3 dakikada bir el ile durdurup yeniden başlattım ve tüm tepkilerime anında yanıt verdi. Sadece 1-2 kere ( cihazı ilk çalıştırdığımda )kaydı cihaz açılır açılmaz çok seri başlatmak istediğimde kısa bir kayıt yapıp durdu ve bunu sesle uyarı olarak geri bildirimde bulundu. Tekrar tuşa basınca anında kayda başladı. Pc ye usbden bağlayınca dosyaları kopyalayamadım nedense win7 de.

33 dakikalık inceleme videomda anlaşılacağı üzere verdiğim komutlara anlık tepkiler veriyor acaba sizde ki olayı anlatan kısa bir video çekebilirmisiniz ?

Dün akşam Resim çekerken sanırım selfi ayarı 3 saniyede bıraktığım için resim tuşuna bastıktan 3 saniye sonra resimleri çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 11 Nisan 2015; 11:01:45 >

• M3RTi kullanıcısına yanıt
    Spot ışığı altında bir resim denemesi
    Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

kamera gelmeden ios app'i gelmeli acil.. iphone da app'i yok.. :(

Bu resim Iphone App olan "Linkineyes" ile telefona aktarılıp yayınlanmıştır

Xiaomi kamerasının çektiği resimden bir örnek.

Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Olgu hocam , benim dediğim xiaomi yi camerayı iphone üzerinden yönetebileceğimiz app.. yani o geldi mi gelecek mi ? :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Olgu hocam , benim dediğim xiaomi yi camerayı iphone üzerinden yönetebileceğimiz app.. yani o geldi mi gelecek mi ? :)

Linkineyes yönetiyor

• Sj4000'den sonra buna geçtiniz aradaki farka değer mi? Sj4000 de yetecek ama akıl takılıyor işte hocam ne diyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    bende de wifinin açılması biraz zaman alıyor. ve ilk açılışta 10 sn beklıyorum. daha erken komut verirsem sapıtabılıyor. win 8.1 kullanıyorum. ilk geldıgınde kopyalarken hata verıyordu. sonra güncelleme geldi cihazı 1.0.7 yaptım. şu an sıkıntısız kopyalıyor hocam.
  • kesinlikle değer.
  • quote:

bende de wifinin açılması biraz zaman alıyor. ve ilk açılışta 10 sn beklıyorum. daha erken komut verirsem sapıtabılıyor. win 8.1 kullanıyorum. ilk geldıgınde kopyalarken hata verıyordu. sonra güncelleme geldi cihazı 1.0.7 yaptım. şu an sıkıntısız kopyalıyor hocam.

Mesut bey aynı wifi ye basınca yanıp sönmeye ve aktif hale gelmesi için cihaza bir 10 saniye vermek gerekli. Güncelleme konusunda ise detaylı olarak nasıl güncellediğinizi yazarsanız faydalı olur. Ben hep tedirgin olurum böyle cihazları güncellerken
  • Kameranın çekim kalitesi başarılı görünüyor.Ancak araç kamerası olarak kullanmak pratik değil gibi.Kameranın ışığı,özelikle gece yolculuklarında cama yansıma yapıp dikkat dağıtabilir.Ayrıca modele özgü araç tutacağı da piyasaya sürülmedi bildiğim kadarıyla.Yine de su altı çekim yapmak için almayı düşünüyorum.Umarım gümrüğe takılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.C..

Kameranın çekim kalitesi başarılı görünüyor.Ancak araç kamerası olarak kullanmak pratik değil gibi.Kameranın ışığı,özelikle gece yolculuklarında cama yansıma yapıp dikkat dağıtabilir.Ayrıca modele özgü araç tutacağı da piyasaya sürülmedi bildiğim kadarıyla.Yine de su altı çekim yapmak için almayı düşünüyorum.Umarım gümrüğe takılmaz.

Haklısınız ama bende 350 $ lık çok üst seviye bir araç kamerası var. Bugün Xiaomi ile gündüz çekimlerini karşılaştırdım feci derecede fark var. Netlik anlamında araçta cihazın üstüne kamera yok. Aparat kolay.

İlk Gündüz Kayıpsız araç kamerası netliğini yayınlıyorum indirin.

Kamerayı benim araç kamerasına çift taraflı direkt yapıştırdım

------>Tıklayın Download edin<------ Xiaomi Gündüz Araç Kamerası Kayıpsız netlik 1.6 GB inanılmaz bir netlik !!! Yeni çekim-----Tıklayıp indirin-------

------>Tıklayın Download edin<------ Aynı çekim Panorama X2 Karşılaştırın Gündüz Araç Kamerası Kayıpsız netlik ----Tıklayıp indirin-------

2 kamera birleşik :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 12 Nisan 2015; 21:50:24 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    tabiki yazarım :) bu haftasonu kapalı oldugu ıcın cekımlerı yapmadım. video bıraz gecikecek :)

wifi ile telefona bağladığımızda en alta doğru 'firmware ibaresi' var ona tıklıyoruz. çince yazılar çıkıyor: tıklıyoruz. 5 - 6 dk bekledıkten sonra ekranda tik çıkıyor. işlem tamam :)

ama yabancı forumlarda guncellerken kamerayı bozan bir kaç kişiye rastladım. o yuzden telefon ve kamerayı dip dibe tuttum guncellerken. bağlantı koparsa diye.
  • quote:

tabiki yazarım :) bu haftasonu kapalı oldugu ıcın cekımlerı yapmadım. video bıraz gecikecek :)

wifi ile telefona bağladığımızda en alta doğru 'firmware ibaresi' var ona tıklıyoruz. çince yazılar çıkıyor: tıklıyoruz. 5 - 6 dk bekledıkten sonra ekranda tik çıkıyor. işlem tamam :)

ama yabancı forumlarda guncellerken kamerayı bozan bir kaç kişiye rastladım. o yuzden telefon ve kamerayı dip dibe tuttum guncellerken. bağlantı koparsa diye.

Ya bende öyle yapayım dedim wifi den telefona bağlanınca internet olmuyor telefonda update çıkmadı
  • Paylaştığınız videoyu indirdim.Işıklı ortamda görüntü oldukça güzel.Araç plakaları net bir şekilde seçiliyor.Ses kaydı da gayet başarılı.Merak ettiğim nokta cihazın harici güç girişi var mı?Çakmaklık girişinden bağlayıp,pilsiz kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.C..

Paylaştığınız videoyu indirdim.Işıklı ortamda görüntü oldukça güzel.Araç plakaları net bir şekilde seçiliyor.Ses kaydı da gayet başarılı.Merak ettiğim nokta cihazın harici güç girişi var mı?Çakmaklık girişinden bağlayıp,pilsiz kullanabiliyor muyuz?

Tabi var ben çekim esnasında kablo taktım çakmaklıktan.

Görüntüler inanılmaz hatta 5. Dakikada dışarı çekim yaptımda daha da net oldu cam yansıması olmadan.

• z.C.. kullanıcısına yanıt
    Hatta aynı msja 350 $ lık araç kamerasınında çekimlerini ekledim Xiaomi ezdi geçti

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.