Bildirim
Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
Öncelikle hayırlı olsun.
SJ4000 ile kıyaslama yapmanız mümkün mü? SJCAM'in ses kalitesinden memnun değilim, satıp Xiaomi'yi alabilirim. Hafıza kartı kaç GB'a kadar destekliyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: kent290lf
Öncelikle hayırlı olsun.
SJ4000 ile kıyaslama yapmanız mümkün mü? SJCAM'in ses kalitesinden memnun değilim, satıp Xiaomi'yi alabilirim. Hafıza kartı kaç GB'a kadar destekliyor?
Hafta sonu çok detaylı bir inceleme yapacağım. Ambarella A7 gerçekten çok stabil çalışan güçlü bir chipset. Kayıpsız netlik örnekleri gelince kıyaslama yaparız. İnanırmısınız daha hafıza kartı takmaya fırsatım olmadı henüz -
Çok güzel bir başlangıç olmuş gerçekten.. Genel incelemeyi yine bu üslup ile sabırsızlıkla bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: OlguErhanquote:
Öncelikle hayırlı olsun.
SJ4000 ile kıyaslama yapmanız mümkün mü? SJCAM'in ses kalitesinden memnun değilim, satıp Xiaomi'yi alabilirim. Hafıza kartı kaç GB'a kadar destekliyor?
Hafta sonu çok detaylı bir inceleme yapacağım. Ambarella A7 gerçekten çok stabil çalışan güçlü bir chipset. Kayıpsız netlik örnekleri gelince kıyaslama yaparız. İnanırmısınız daha hafıza kartı takmaya fırsatım olmadı henüz
Alıntıları Göster
-
Hayırlı olsun , güle güle kullanın.Dolar düşse bende alıcam Aman bir daha sj markası almam , allah korusunquote:
Orijinalden alıntı: Section8
Çok güzel bir başlangıç olmuş gerçekten.. Genel incelemeyi yine bu üslup ile sabırsızlıkla bekliyoruz
Alıntıları Göster
-
Hocam monopad'li versiyon içnde kod var mıdır?quote:
Orijinalden alıntı: dogangoxel
Hayırlı olsun , güle güle kullanın.Dolar düşse bende alıcam Aman bir daha sj markası almam , allah korusun
Alıntıları Göster
Varsa nerden buldun? -
Monopad benim aldığım yerde yok sanırım ama araştırayım.
Şimdilik malzeme kalitesinin inanılmaz derecede iyi ve 64 gb kart micro sd desteği olduğunu söyleyebilirim. Hafta sonu güzel çekimler yapıp paylaşmayı düşünyorum. -
-
-
-
Xiaomi Yi Aksion Kamerası İlk Kayıpsız netlik örneği------Tıklayın indirinquote:
Orijinalden alıntı: OlguErhanquote:
Orijinalden alıntı: mertkansimsek
arkadaşlar deneyen var mı sj4000 aksesuarları bununla uyumlu mu? (örneğin su altı kılıfı)
Sanmıyorum. Yakında 26 $ dan su altı kılıfı piyasaya çıkıyor.
Arkadaşlar ilk kayıpsız netlik örneği geliyor az sonra upload bitecek. 25Mbps Netlik değeri inanılmaz !!! Görüntü süper
Ayrıca özel bir firmware ile bitrate 30 mb lere kadar çıkabiliyormuş
Video içinden bir resim örneği :
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 3 Nisan 2015; 13:22:28 >
-
Bu arada aliexpresste 85$ civarinda var. ben daha ucuza almak için bekliyorum ayin 7sinde aliexpress bu modelde kampanya yapacakmis. -
quote:
Bu arada aliexpresste 85$ civarinda var. ben daha ucuza almak için bekliyorum ayin 7sinde aliexpress bu modelde kampanya yapacakmis.
Mertkan bey amacımız en kaliteli kamerayı en ucuza bulmak. Ucuz linkleri paylaşmaktan çekinmeyin lütfen.
Xiaomi paylaşımlarım, incelemelerim devam ediyor merak etmeyin. Bu akşam güzel bir açıklama videosu çekeceğim fırsat bulursam. -
quote:
Orijinalden alıntı: OlguErhan
quote:
Bu arada aliexpresste 85$ civarinda var. ben daha ucuza almak için bekliyorum ayin 7sinde aliexpress bu modelde kampanya yapacakmis.
Mertkan bey amacımız en kaliteli kamerayı en ucuza bulmak. Ucuz linkleri paylaşmaktan çekinmeyin lütfen.
Xiaomi paylaşımlarım, incelemelerim devam ediyor merak etmeyin. Bu akşam güzel bir açıklama videosu çekeceğim fırsat bulursam.
Dediğim yerde o fiyat civarinda bir çok satış var ama hangisinin güvenilir olduğunu bilmiyorum, yuksek puanlı birinden alıp güvenli olduğunu görüp öyle paylasirim. Bu arada tam şarjda kaç saat kayıt yaptığı testini de yaparsanız bizim için güzel olur.
-
SJ4000 ile kıyaslamanızı bekliyorum. Aksesuar olarak çok geride duruyor şuan. SJ4000 de aksesuarlar ile gelmesi büyük avantaj.
Ayrıca ses netliğini de merak ediyorum.
Edit: Ses netliği Sj'den çok daha iyi 30 sn'lik videodan bile anlaşıldı ama bende mi sorun var? Video donarak ilerliyor sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kent290lf -- 4 Nisan 2015; 0:23:15 > -
quote:
SJ4000 ile kıyaslamanızı bekliyorum. Aksesuar olarak çok geride duruyor şuan. SJ4000 de aksesuarlar ile gelmesi büyük avantaj.
Edit: Ses netliği Sj'den çok daha iyi 30 sn'lik videodan bile anlaşıldı ama bende mi sorun var? Video donarak ilerliyor sanki
Ses çok çok iyi ayrı video çektim ses için :)
Kodecleri güncelleyin görüntü takılmıyor 60 fps. -
quote:
Bilgisayar oynatmakta zorlandığı için takılıyor, ben dahili ekran kartlı bir bilgisayarla denedim takılma ya da kırılmalar vardı, iyi bir bilgisayarla takilma falan yok -
SJCAM SJ4000 ile çektiğim 1080p videolarda hiç böyle bir sıkıntı olmadı. Sanırım Olgu beyin videosu baya baya kaliteli o yüzden donma yapıyordur.
Neyse Olgu bey lütfen biraz daha kalitesiz videolar yükleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kent290lf -- 4 Nisan 2015; 12:49:14 > -
quote:
SJCAM SJ4000 ile çektiğim 1080p videolarda hiç böyle bir sıkıntı olmadı. Sanırım Olgu beyin videosu baya baya kaliteli o yüzden donma yapıyordur.
Neyse Olgu bey lütfen biraz daha kalitesiz videolar yükleyin
Walla inanın benim iş yerindeki bilgisayar Çift çekirdek o bile kastı
Evdeki 4 çekirdek PC de sıkıntı yok.
Ayrıca kullandığınız program ve codecler çok çok önemli. Ben GOM playerda slow motion takılarak açarken ACE player ve windows mplayer 2 programları ile çekimleri sıkıntısız izleyebildim.
-
Olgu bey, araç kamerası almam da etki ettiniz. Hem sizin sayenizde hemde sizin yüzünüzden SJ4000 aldım şimdi sanırım yine sizin yüzünüzden bunu satıp Xiaomi Yi alıcam.
Merak ettiğim bir kaç soru var, SJ'de tuşlarda hafif bir boşluk ve kalitesizlik var bu model de var mı?
Led ışık bir süre sonra sönüyor mu veya kapatma gibi bir seçeneğimiz var mı? Gece kullanımlarda sorun teşkil edebilir.
Şarj süresi ne durumda? SJ 2 saat'e yakın çekim yapabiliyor dolu batarya ile
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Merhabalar,
Öncelikli olarak bu yazı'yı yazma nedenim, '' Xiaomi Yi '' adlı konu'yu başlatan, '' Olgu Erhan '' isimli üyemizin, yapmış olduğu davranışları ve tutumlarına bağlı olarak yazılmıştır. İlk olarak, bu konu'yu uzun zamandan beridir, takip ettiğimi belirtmek istiyorum. Gördüğüm kadarıyla, Olgu bey gerçekten bu işe oldukça fazla önem veriyor, ve aynı zamanda da bir çok kişinin, ben de dahil olmak üzere, bu kamera'yı almasına vesile olmuştur. Ona bu yönden, teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Gerçekten yardım sever olması, istekli ve dürüst bir kişiliğe sahip olması benim, bu yazıyı yazmama vesile olmuştur. Bir diğer yandan, konu ile ilgili olarak diğer arkadaşlarımızın da, aktif bir şekilde konu ile ilgili paylaşımlar'da bulunması ve yararlı bilgiler paylaşması, konu'nun üst düzeylere çıkmasını sağlamıştır. Ellerinize sağlık arkadaşlar, olması gereken her şey, olması gerektiği gibi olmuş ve olmaya'da devam ediyor. @OlguErhan |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X