Şimdi Ara

Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.036
Cevap
259
Favori
493.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    ben mobiusu quadcopter ıle cekım yapmak için aldım. 39 gram ve fullHD. ama artık arabamda araç kamerası olarak kullanıyorum :)

bu arada xiaomi yi de videoyu nasıl çevirdiniz sahil yolunda giderken? tarıh yazısı da düzgün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

ben mobiusu quadcopter ıle cekım yapmak için aldım. 39 gram ve fullHD. ama artık arabamda araç kamerası olarak kullanıyorum :)

bu arada xiaomi yi de videoyu nasıl çevirdiniz sahil yolunda giderken? tarıh yazısı da düzgün.

Benim panorama x2 ye direkt yapıştırdım
    Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

harika olmuş abi. bu arada İzmir ne güzel görünüyor. Ankaradan selamlar :)
  • Bende geçen hafta banggood dan sipariş verdim. Yedek batarya yerine şundan http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html alsam olur mu şarj eder mi kamerayı?
  • Bende 3 gun once banggood dan siparis verdim.lcd ekranin olmadigina dikkat etmemistim.umarim lcd ekran olmamasi sikinti yaratmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

harika olmuş abi. bu arada İzmir ne güzel görünüyor. Ankaradan selamlar :)

İzmir güzeldir :) Ankaradan da çekimler bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdemirtt

Bende geçen hafta banggood dan sipariş verdim. Yedek batarya yerine şundan http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html alsam olur mu şarj eder mi kamerayı?

Hayırlısı olsun bence eder neden etmesin canavar gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklegend

Bende 3 gun once banggood dan siparis verdim.lcd ekranin olmadigina dikkat etmemistim.umarim lcd ekran olmamasi sikinti yaratmaz.

Lcd ekranı akıllı telefon ile bağlandığımızda oluyor zaten :)

LCD ekran aslında sadece resim çekerken kadraja kaç kişi girmiş gibi durumlarda işe yarıyor öteki türlü zaten telefon ekranından herşeyi görüp, seçebiliyoruz.

Lcd ekranın bence olmamasını avantajları :

Şarjı daha uzun süre gider,
    Bozulma ihtimali çok daha düşük olur.
  • gearbest'ten sipariş verdim.1 haftadır işlemde gözüküyor.
    Mesaj attım adresi teyit etmeye çalışıyourz deyip oyalıyorlar.
    Kuponsuz aldım pahalıya geldi.indir istediler.
    Siparişi iptal et dediler,tekrar verin dediler.
    Bende paypal üzerinden iptal ettim.
    bekliyorum sonucu
  • @mstyvz91 sizde banggood dan almışsınız galiba kaç günde elinize geçti cihaz?
    Haklisiniz telefonun lcd si bu isi goruyor ama kendisinde olsa fena olmazdi diye dusunuyorum ozellikle su altinda.neyse artik.sizin cekimleri izledim gercekten cok kaliteli.sabirsizlikla bekliyorum.ben aldigimda banggood da 84 dolardi su an 82 dolara dusmus alacaklara duyurulur.

• bozdemirtt kullanıcısına yanıt
    15 günde geldi hocam. ama genelde 28 günde geliyor.
  • Ben de almayi dusunuyorum. Ozellikle bisiklet ve doga aktivitelerimde cok lazim oluyor cepten telefon cikartip resim cekmek cok zor hareket halindeyken.
    Kamerasi da cok guzelmis ama aparatlarla fiyat tuzluya geliyor sjcam s4000 di sanirim ikamesi onun full paketi cok uygun fiyatliydi, birisi cikip sunun icinde yapsa super olacak :)
    Bana travel edition + su alti koruyucu kilif, kask ve bisilet tutucusu yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Ben de almayi dusunuyorum. Ozellikle bisiklet ve doga aktivitelerimde cok lazim oluyor cepten telefon cikartip resim cekmek cok zor hareket halindeyken.
    Kamerasi da cok guzelmis ama aparatlarla fiyat tuzluya geliyor sjcam s4000 di sanirim ikamesi onun full paketi cok uygun fiyatliydi, birisi cikip sunun icinde yapsa super olacak :)
    Bana travel edition + su alti koruyucu kilif, kask ve bisilet tutucusu yeterli.

Walla belki 3-4 ay içinde fiyat biraz daha iner, full paketleri çıkar. Ne demişler :
    ekşi sözlük
    ucuz mal alacak kadar zengin değilim
    https://eksisozluk.com/ucuz-mal-alacak-kadar-zengin-degilim--97703

• Mesajım bulunsun sj5000 plus ile arasındaki fark nasıl acaba? Aynı sensöre sahipler ama gene de karşılaştıran var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

Mesajım bulunsun sj5000 plus ile arasındaki fark nasıl acaba? Aynı sensöre sahipler ama gene de karşılaştıran var mı?

Walla ben karşılaştırmadım o üründe fiyatlar nasıl ?

160 180 $ arası full ekipmanlı fiyatı.Yani hemen hemen aynı fiyata geliyor ekipmanlarla
  • Su altı kabı preorder olmasa hemen sipariş vereceğim fakat :\
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.