Şimdi Ara

Aksu (Antalya) - Denizli yol tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Anamur'dan Denizli'ye dönüş için Antalya trafiğine girmeden gidebileceğim en iyi güzergah neresi olur?

Haritada belirlediğim şu güzergahları kullananınız var mı tavsiyeleriniz nedir?

Anamur-...-Aksu-Topallı-Antalya Kuzey Çevreyolu-Kızılkaya-Ürkütlü-Aziziye-Karaçal-Salda-Serinhisar-Denizli

Anamur-...-Aksu-Topallı-Antalya Kuzey Çevreyolu-AOSB-Ayanlar-Söğütcük-Yazır-Tatköy-Korkuteli-Söğüt-Çavdır-Acıpayam-Serinhisar-Denizli

Google haritanın verdiği alternatif yollar nasıldır?

Bulduğum başka bi alternatif yol...

• Salda gölünü görmek isterseniz sadece 520 kmlik rota mantıklı olabilir. Sabah 8-9 ve akşam 17-20 saatleri dışında Antalya'dan geçerken çok sıkıntı yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talebe35

Salda gölünü görmek isterseniz sadece 520 kmlik rota mantıklı olabilir. Sabah 8-9 ve akşam 17-20 saatleri dışında Antalya'dan geçerken çok sıkıntı yaşamazsınız.
    Daha transit güzergah kullanmak istiyorum. Antalya kent ormanından şehiriçi yönünde ve Aksu istikameti geçen haftaki geçişimde bahsettiğiniz saatler dışında da gündüz yoğundu... Aksu'dan Burdur istikametinden Denizli'ye giden güzergahların yol durumunu merak ediyorum açıkcası...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antalya trafiğinde en fazla 20dk takılırsınız. 20 dakika için hem bölünmüş yol konforundan çıkıp hem süre ve yol olarak yolculuğu uzatmanın pek mantığı yok. Zaten diğer güzergahlar daha uzun sürer.

• K@sToR kullanıcısına yanıt

Öyle mi diyorsunuz?

Diğer güzergahların bölünmüş ya da iki yönlü yol olup olmadığını bilmiyorum.

+20-25 km uzun güzergaha razıyım gerçi de tabi ki bölünmüş yol ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anamur-Denizli rotamızı hiç kullanmadığım bir rota üzerinden gerçekleştirdim.

Antalya içinden geçen normal rota 467 km iken bu rota ile toplamda 490 km yol yaptık. Yorucu oldu mu evet oldu. Zaten Anamur tarafının dağlık yolu ve Gazipaşa'dan Antalya'ya kadar yoğun ışıklı kavşaklardan geçişler yolculuk süresini uzatıyorken bu güzergahta da Korkuteli-Karamanlı-Tefenni-Salda arasındaki yolun büyük kesimi iki yönlü, genellikle virajlı ve dağlık kesimden geçtiğinden yorgunluğun üstüne cilası oldu. Neyse Salda molası ile biraz enerji gelse de totalde 7 saatlik yolu yaklaşık 8 saatte tamamladık...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara antalya yol onerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.