Şimdi Ara

Aktif Olmayan hesabımı banlamışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silkroad'u yaklaşık 1.5 sene önce oynamıştım en son.

şimdi sıkıntıdan ve bi arkadaşımın daveti üzerine tekrar geleyim dedim fakat joymax accountumu 2109 a kadar banlamış gözükuyor

sebepleri ise uzun süre aktive edilmemiş olması imiş.

bunu açtırmanın bi yolunu bilen var mı

• ticket at
  • Aktifleştirilmemiş accountlar 100 yıl blocklandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Aktifleştirilmemiş accountlar 100 yıl blocklandı.

ben de ondan bahsediyorum zaten.1.5 yıl ara verdim ve tekrar baktığımda 100 yıl blocklu görünüyor.

en azından bi mail atsalardı da kurtarsaydım characterimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerberuss blaze -- 2 Mart 2010; 14:45:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerberuss blaze

quote:

Aktifleştirilmemiş accountlar 100 yıl blocklandı.

ben de ondan bahsediyorum zaten.1.5 yıl ara verdim ve tekrar baktığımda 100 yıl blocklu görünüyor.

en azından ni mail atsalardı da kurtarsaydım characterimi

noticeleri takip etmek zorundasın, yazdılar önleminizi alın diye

• Allah Allah ilk defa duyuyorum, çok ilginç. Peki ne yapmak lazım uzun süre oyuna girilmeyecekse?
  • Oyuna bağımlı olmak zorundamıyız Adam belki askere gidicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

Oyuna bağımlı olmak zorundamıyız Adam belki askere gidicek

Yanlış anlaşıldı galiba,
  • 1 yıl önce account kurarken mailine aktifleştirme için joymaxtan mail geliyordu. O maili açıp onaylamayanların accountu ban yedi işte ..
  • quote:

quote:

Yanlış anlaşıldı galiba,
  • 1 yıl önce account kurarken mailine aktifleştirme için joymaxtan mail geliyordu. O maili açıp onaylamayanların accountu ban yedi işte ..

• hayır alakası yok senin dediğinle ben bu accountumu yaklaşık 3 yıl once açmıştım ve aktivasyonunu da yaptım dogal olarak..sora 1.5-2 yıl kadar oynadım.daha sora bıraktım ve yaklasık bir yıl geçtgi en son oyuna girişimden.şimdi o accountumla oyuna girmeye çalışınca bana verdiği uyarı uzun zamandır aktif olmadıgınız icin accountunuz blocklanmışıtr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerberuss blaze -- 2 Mart 2010; 14:46:33 >

• quote:

quote:

Yanlış anlaşıldı galiba,

• şimdi tekrar baktım senin dediğinle alakası olabilir ama ben bu accountu 3 yıl once actım o zaman da aktivasyon yaptım sonra neden 2. aktivasyon istediler :S

ayrıca isteseler bile mail atmaları daha uygun olmaz mıydı? sonuçta ben oyuna ara vermişim nasıl noticeleri takip edebilirm ki

• Ticket atmanda yarar var. Fakat düşük level bir charın varsa içinde uğraşmaya bile değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.