Şimdi Ara

Aktif subwoofer+RMS 330 watt amfi+hoparlör geciktirme devresi çalışması-taka8604 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
41.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mahruti

babocan affına sıgınaraktan bişi sorcam neden üç tane trafo kullanıon uygun yontemlerle tek trofoyla halledebilirdin .Bişey daha benproteus ile baskı devre yapmak istiyorum ama lazer yazıcım o yuzden arkadasın lazer yazıcısını kullanacagım nası oluo bitmap olarak siyah beyaz resmi kaydediyorum ama 1-1 mi kaydedio direk yazıcıdan alsam 1-1 mi çıkarır plsss cvpla

trafo1: subwoofer filtresini besliyor.
    trafo2: aydınlatma ledlerini ve fanları besliyor.
    trafo3: amfiyi besliyor.

elimdeki trafoları değerlendirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibo72

arkadasım ellerine saglık cok gusel olmusda bunun sana toplam maliyeti ne kadar a patladı

hemen hemen tüm malzemeler elimde vardı bu yüzden hesaplamadım

bazı tr. ler ve entegreler yoktu okadar
  • taka8604 Hocam siteniz (sesfrekans.sistemleri.com) güzell olmuş. Elinize sağlık. Belirteyim dedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: blackhawk_x3

taka8604 Hocam siteniz (sesfrekans.sistemleri.com) güzell olmuş. Elinize sağlık. Belirteyim dedim.

teşekkür ederim hocam

konuk defterini boş bırakmasaydın bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: taka8604

quote:

Orjinalden alıntı: blackhawk_x3

taka8604 Hocam siteniz (sesfrekans.sistemleri.com) güzell olmuş. Elinize sağlık. Belirteyim dedim.

teşekkür ederim hocam

konuk defterini boş bırakmasaydın bari

arkadaşım inşallah 2 ziyaretimde....

• taka hocam güzel çalışma çok teşekkür ederim.bu aralar iiice soğuduğum elektroniği bana tekrar sevdirdin.msn e ekledim en kısa zamnda görüşme dileği ile

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsk tekno

taka hocam güzel çalışma çok teşekkür ederim.bu aralar iiice soğuduğum elektroniği bana tekrar sevdirdin.msn e ekledim en kısa zamnda görüşme dileği ile

saygılar...

okey
  • Tam olarak maliyeti ne oldu bunun?
  • hocam elimde ırfz44n lerden var bunlardan kullansam olurmu olursa sesde bir değişiklik performans kaybı değer düşmesi (RMS) olurmu
  • kusura bakmayın arkadaşlar araştırma yapmadan sormuştum biraz araştırdım olmuyor gibi çalışma voltajları farklıymış ırfp150 43a 100v ırfz44 55v 49 a miş
  • Selam dostum anfin gerçekten çok güzel. Ama maliyetinden hiç bahsetmemişsin.kaç para tutuyor bana gönderirsen sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tda 1562q

Selam dostum anfin gerçekten çok güzel. Ama maliyetinden hiç bahsetmemişsin.kaç para tutuyor bana gönderirsen sevinirim.

slm dostum

daha öncede söylediğim gibi malzemelerin çoğu elimde vardı bu yüzden malzemelerin nekadar tuttuğu hakkında bir bilgim yok. sadece bazı transistörler yoktu onları aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taka8604

quote:

Orjinalden alıntı: BLOOD FACTORY

çok güzel olmuş arkadaşım güle güle kullan.bide bişi sorcam bu proteus programını bana da veririmisin.full se eyer pmden fln görüşelim olmassa.
    banada lazımda full sürümünü bulamadım.

selam dostum.
    seneler önce nette ararken bulmuştum proteus 6,7 yi.
    sanırım eproje.com du
    eğer orda bulamazsan tayfaninforumu.com a gir.

arkadaşlar tayfaninforumu.com şu anda kapalı en kısa zamanda sizlerin hizmetine girecektir. ewet eproje.com'da proteus full sürümü var bende oradan indirdim kolay gelsin

• şimdi konuyla biraz alakasız olcak gibi ama; proteusda netlistleri oluşturduktan sonra devreyi çizdirince böyle olmuyor benimki. bakır yollar ince kalıyor. en üstteki resimde ise iyi şekilde ayarlanmış kimi yerde kalın kimi yerde ince yollar. bunu nasıl ayarlıyonuz
  • sonradan kalınlaştırmak istiyorsan bu şekilde kalınlığı seçebilirsin

Aktif subwoofer+RMS 330 watt amfi+hoparlör geciktirme devresi çalışması-taka8604

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kck87 -- 15 Ağustos 2006; 12:23:37 >
  • kck yardımın için saol. onu biliyorum da en üstteki resime bakarsan sanki otomatik ayarlama var.
    ...
    öğrendiğime göre galiba yukardaki basılı butonlarla ilgiliymiş. evde deneyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 15 Ağustos 2006; 17:28:45 >
  • otomatik baskı devreyi çizdirirken ayarlasın bi yol kalınlığını, yada kendin elle çizersin istediğin kalınlıkta yani taka arkadaşımda elle kendisi çizmiş yolları kendisi kalınlaştırmış başka otamatik olarak öyle çizmez program.
  • yani bu köşeler felan üçgen. bunları kendi tek tek mi ayarlamış
  • tabiki orası sana kalmış bişey tasarımını nasıl yapıyorsan nasıl hoşuna giderse buna göre yap.kimi üçgen yapar kimi yay biçiminde yapar
  • ya ben yine yapamadım. şekilleri değiştiremiyorum. aşağıdaki gibi olmuyor
     Aktif subwoofer+RMS 330 watt amfi+hoparlör geciktirme devresi çalışması-taka8604
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.