Şimdi Ara

Aktif subwoofer+RMS 330 watt amfi+hoparlör geciktirme devresi çalışması-taka8604 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
41.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş ayıptır sorması baskıdevreyi nasıl bu kadar kusursuz yaptın?...
    işlem sıralarını söylersen sevinirim.bende böyle bi proje yapmak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 1 Ocak 2008; 22:54:23 >
  • Dh e uğramıyor galiba bu aralar

Son giriş 19 Aralık 2007
  • s.a bu devre tahminen sana kaç paraya patlamıştır abi daha uygun bi devre yok mu sen baya bi prosun ya maşallah
    :D:D
  • evet siteye uğramıyorum çünkü kendi sitemi kurdum herkezi beklerim

www.extremepaylasim.com
  • abi ben bu devreyi yapacam ama kafamda sorular var bana yardım ederseniz beni bu yükün altından kaldırırsınız duacı olurum size

benim elimde osawa ev anfisi var 2 X 150, 3 X 50 w ben bunun bir tane 150w lık çıkışına 1200w jbl bağladım anfim kaldırıyor ama tam performansı vermiyor tabi ev anfisi olduğu için bu devredede anladığım kadarıyla kendi başına bi anfi ve filtre devresi ben bu devreyi yapsam benim osawa anfime bağlayabilirmiyim veya bağadığımda ne gibi bi sorunla karşılaşa bilirim ???
    bide yapan bi iki abimiz daha olmuş eğer parçaların fiyat hakkında ufak bi bilgi verirlerse beni çok mutlu edecekler yapmak için araştırma yapıyorum nerden başlayacağıma karar veremedim şimdiden ilginize çok teşekkür ederim hayırlı günler
  • ARKADAŞLAR SUKUNET AKIMI ÖLÇMEK İÇİN DEVREYE + İLE- ARASINA SAKIN AMPERMETRE BAĞLAMAYIN
    BU SERİ OLARAK BAĞLANIR DEVREYE İÇ DİRENCİ DÜŞÜKTÜR KISA DEVRE OLUP PATLATIRSINIZ.
    AKIMI GERİLİM OLARAK HESAPLAYIP ÖLÇÜN ÖRN V=IXR FORMULÜ İLE ÇIKIŞ TRANSİSTÖRLERİNİZİN
    EMİTER ÇIKIŞINDAKİ TAŞ DİRENÇ 5W 0.47R İSE TRANSİSİTÖRLERDEN 80-100MA AKIM AKAR NORMALDE MAX V=047*100=47mv yani 0.470mv olması gerekiyor. AMFİNİN ÇIKIŞINDA HOPARLÖR OLMAYACAK GİRİŞ SES GİRİŞ UCUNU KISA DEVRE YAPIP SUKUNET TRIMPOT TAN AYARLAYIN..ÖLÇÜMÜ MULTİMETRENİN + SI
    DEVRENİN POZİTİF GİRİŞLİ UCUNU ÇIKIŞ TRANSİSTÖRLERİNİN BEYZ HATTINA - UCU İSE HOPARLÖR HATTINA DEĞDİRİP BURDA ÖLÇTÜĞÜNÜZ GERİLİMİ POT İLE AYARLAYIN..
    SUKUNET GERILIMI FAZLA OLURSA AMFİ KISIK SESTE ÇOK ISINIR VE KISIK SESTE DİSTORTION ARTAR KISIK OLURSA AMFİ DÜŞÜK SESTE KALİTE OLUR FAKAT AÇINCA ÇIKŞTAN FAZLA VERİM ALINMAZ..

10 SENE DİR AMFİLERLE UĞRAŞIYORUM DENEMEDİĞİM HALT KALMADI BELKİ 10 MİLYAR HARCAMIŞIMDIR BU İŞE HASTALIK BU HEP DAHA FAZLASI SONRA HEP DAHA KALİTELİSİ DEVAM EDİP GİDER...

• suzulmuş kardeş bende sony ev sinema amfisi var üzerinde aktif woofer çıkışı mevcut ben aktif woofer yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisin 10 sene iyi tecrübedir
  • hocam,bu devreyi yapmayı düşünüyorum,ama tüm malzeme listesi ve diğer devrelerin şemasını,ve genel şemayı gösteren ve bağlantılarını gösteren bir çalışma yapabilirmisn,çok tşekür ederim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42555591/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42555591 ßurda SATTIGIM JBL aynı model var isteyene indirimde olur .
  • Merhabalar;
    Ben size ait olan 330W subwoofer amfinin beslemeli halini yaptım. Devrede mosfet olarak IRFP250 kullandım. Hoparlör geciktirme kısmındaki led bir kaç saniye sonra sönüyor ve röle çekmiyo filtre kısmı sanırım başarıyla çalışıyor ve amfi kısmında hiç bir hareket yok. Yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürlerimi sunarım İyi günler ...
  • kardeş bi link yeileyin yav indirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun601 -- 22 Eylül 2012; 21:56:35 >
  • Çıkışa ince birtel veya 1 amper altı sigorta bağlayıp, hoparlor gecikmesiz drekt ses alın. Daha sonra hoparlor geciktirme devresine yönelin..
  • 5 yıl önceki devreyi adam nerden bulsun :D konunun açılma tarihine bak :D tavsiyem röleyi süren transistörünü kontrol et ters takmış olabilirsin, arızalı transistördür yada yanlış bi transistördür :D 5 6 yıllık konuyu hortlatmak ölülere zarar verir:D
  • neden bulamsın ki ya hala hala bula bilir bence
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.