< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 25 Kasım 2011; 21:53:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 25 Kasım 2011; 21:53:25 > |
Ben çok fazla ürün alıp satan biri değilim ama 2.El aldigim bir cihazı % 10 altına satarsam kendimi şanslı sayarım hep. Burdaki rakamlara bakıyorum, ortada hobiciden hobiciye bir alışveriş yok. Resmen ticaret var, kimse kusura bakmasin, kimseyi kırmak gibi bir niyetim de yok ama zaten çok az insanın uğraştığı bu hobi de birde kendi aramızdaki alışverişlerde kar etmeye çalışırsak vay bu hobinin haline. 2. El alıp satan dükkanlara bile ucuza alıp pahali satıyor diye tepki gösterirken, son kullanıcıların da buna heveslenmesi hiç iyi olmaz.
|
SertaçS demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Kimse kusura bakmasın ama aynen katılıyorum. Bu konu bizlerin hobisi kar kapısı değil. Konu kar amacına dönerse hifi firmalarından farkımız kalmaz. Alınan satılan ürünler sıfır değil. Sıfır gibi olsalarda sıfır değiller. İkinci el fiyatları vardır ve bu fiyatların Dolar veya Euro kuru üzerinden fiyat dalgalanmaları tabiki normaldir fakat hobi ile uğraşıyoruz diye de döviz kurundan tabiki zarar etmeyelim ama birbirimizin iyi niyetini de kar amacına dönüştürmeyelim. Burada yapılan karşılıksız yardımlar, kablo denemeleri için paylaşımlar, bilgi alışverişlerinin hepsi bu hobiye gönül verdiğimiz içindir. İlişkileri ticarete dönüştürmeye kalkarsak iyi niyetle yapılan yardımlaşmalar da bir süre sonra ortadan kalkar. Tabi bunlar benim görüşlerim. Farklı düşünen de olabilir saygı duyarım. |
alt üst yan farketmez evde bir sub varsa komşu her türlü rahatsız olur üstadım :)
|
Görmemişlerin SUBWOOFER ı olmuş , geçmiş arkasında fotoğraf çektirmiş deseler yeridir. ![]() ![]() SOLDAN SAĞA teknika , eresgü , rgokdemir Supercube Reference , MK MX350 MK II THX , Atlantic Technology PBM 452 THX ![]() |
SVS 1000 küçük model fakat SVS 2000 ev icin ideal model varsa bütçe tabi dibi olmayan bi hoby 100 bin de versen ürün var
Arkadaş 6300 tl yazmış yanına yaklaşmayın falan demiş ama ben bu ürünü Bırak kendi evinde test etmeyi bir yerde gördüğünü bile sanmıyorum 6300 listesi olan bir ürünü hepimiz biliyoruz 5000 5500 tl civarı nakit kapalı kutu garanti li bayiden alindigini Simdi bu ürünün yanından geçmeyin mevzusu nu anlaman ve kaileye almak icin 5000 tl ye sıfır kapalı kutu 2 yıl garanti li ürünleri sıralayıp araların da eksi Arti nedir bakmak daha doğru olcak yanından geçme mevzusuna takılırsak hiç birimiz bir ürün alamayacağız SVS fiyat performans iyi cihazlar yapan bir marka maalesef kur yüksek diye bize çok gelen 5000 tl 800 Euro etmiyor |
Bu kadar Muhendis yapmış siz kapatıyorsunuz
Forumdaslar bi terslik var bu iste |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 13 Kasım 2011; 23:22:06 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 14 Kasım 2011; 19:08:57 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 14 Kasım 2011; 1:09:52 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.clk -- 14 Kasım 2011; 13:43:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 14 Kasım 2011; 14:16:19 > |