bw pv1 gecen sene sahibinden comda 1200 tl ye satildi ikinci el hatta gidip dinlemistim baska bir odaya koymak icin beyenmemistim
ne beklediğinize bağlı.
Doğru
Teknika Stereo ve 7.1 sinema dinletisi!
Arkadaşlar dinleti kısmetse yarın saat 15:00'de başlıyor. Gelmek isteyenler benimle istibata geçsinler. Zaten istibat halinde olduğumuz arkadaşlar da bu saat'i dikkate alarak kendilerini ayarlasınlar.
Dinleti saati 15:00 - 19:30 arasıdır!
P.M.
ben nasılsa sistemi daha yeni geldim dinledim. Gitmeyen görmeyen arkadaşların bu fırsatı kaçırmaması ve mutlaka görüp dinlemesini tavsiye ederim.
Tahminimden erkene almışsın teknika Benim 5 e kadar işim zor biter. Bu durumda ya sonlara doğru geç saatte gelirim ya da sonra bana solo dinleti yapacaksın :)
aticus bırak şimdi gençlerin önünü açayım tavırlarını. Bekleniyorsun.
Ok sorun yok Rgokdemir. Ama çok da geçe kalma. Malum. Villa da kalmıyoruz biz.
yaa alsaydın perde + projeksiyon görmeye gelirdik yahuu. bugün tüm gün dışardaydım, yarın eve vakit ayırmama lazım. Malum iki bebe var bende ilgi alaka mevzuuu
quote:
Orijinalden alıntı: aticus3
yaa alsaydın perde + projeksiyon görmeye gelirdik yahuu. bugün tüm gün dışardaydım, yarın eve vakit ayırmama lazım. Malum iki bebe var bende ilgi alaka mevzuuu
Korkma bir şey taşıttırmayacağım.
Kısa süreli de olsa uğra yaa.
bi düşüneyim o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: aticus3
bi düşüneyim o zaman
Sabah 04:00'ten beri elektrikler Avcılar'dan beylikdüzü 'ne kadar yok ve saat 17:00'den önce de gelmeyeceği söyleniyor. Rezillik yaa. 2012 yılına geldik zihniyet halen 1950. Bu ne yaa?
Nasip teknika Nasip olmadan dayak bile yenmezmiş
Arkadaşlar 17:21'de elektrikler daha yeni geldi. Sabaha karşı güneş doğmadan 2-3 saat evvel kesildi ve tüm pazar günü rezil oldu!
Arkadaşlar dinleti haftaya.
quote:
Orijinalden alıntı: teknika
Arkadaşlar 17:21'de elektrikler daha yeni geldi. Sabaha karşı güneş doğmadan 2-3 saat evvel kesildi ve tüm pazar günü rezil oldu!