Amfisi çok güçlü. Buradaki subwoofer İnternet sitelerinde bayağı olumlu yorumlar almış . Cream Audio diye yeni bir yer var. Fiyatı biraz yüksek ama değerlendirilebilir.
Amfisi çok güçlü. Buradaki subwoofer İnternet sitelerinde bayağı olumlu yorumlar almış . Cream Audio diye yeni bir yer var. Fiyatı biraz yüksek ama değerlendirilebilir.
Sunfire'ı Spell'de uzunca bir süre dinledim. Hem işçilik kalitesi olarak hem de performans olarak minicik boyutuyla çok etkileyici performansa sahip. Tavsiye ederim diyeceğim ama fiyatı bence abartı yüksek. Yoksa sub. güzel.
Definitive ile ilgili olarak yeni ürünler çıktığında avrupa pazarından çok talep gelmezse CE vs normları ve bu normlarına yönelik Definitive 'in üretim yapma niyetinde olmadığı konuşuluyordu. Dolayısıyla Definitive'in 220V olan aktif modeller ve diğerleri için CE başvurusunda bulunmak istemediği söyleniyordu. Tabi bunlar fısıltı gazetesi. Eğer Türkiye'de yeni modellerle yeni bir distrübütör olacaksa Definitive bahsettiğim durumları zaten gerçekleştirmiş demektir.
Bu arada B&W PV1 de sormuştum. 2200 dolar dediler ama piyasada kalan varsa var yoksa distribitörde de yok. Yeni model 2012 ile birlikte gelecekmiş.
Sn bwhiteshark alın ona da bir test yaparız. :)
Pek mümkün gözükmüyor. Test bu hafta mı?
Test demeyelim. Bu seferki dinleti gibi. Degil mi Teknika?
Evet dinleti olsun bundan sonrakiler Test deyince millet okudukları dergilerdekiler gibi dört başı mağmur bir şeyler okumak istiyor, göremeyince başlıyor verip veriştirmeye. Biz yaşadığımız bir keyfi paylaşmak isterken bu mecradan bi dayak yemediğimiz kalıyor nerdeyse.
Evet dinleti olsun bundan sonrakiler Test deyince millet okudukları dergilerdekiler gibi dört başı mağmur bir şeyler okumak istiyor, göremeyince başlıyor verip veriştirmeye. Biz yaşadığımız bir keyfi paylaşmak isterken bu mecradan bi dayak yemediğimiz kalıyor nerdeyse.
quote:
Orijinalden alıntı: rgokdemir
refik abi , şu başlığı değiştirsen diyorum , sub (aktif woofer ) başlığı adında olsun genel bir başlık, zati halihazırda böyle bir başlık yok
quote:
Orijinalden alıntı: ersin.clk
quote:
Orijinalden alıntı: rgokdemir
refik abi , şu başlığı değiştirsen diyorum , sub (aktif woofer ) başlığı adında olsun genel bir başlık, zati halihazırda böyle bir başlık yok
+1
Nasıl değişiyor.. Bilmiyorum.
Abi ilk mesajı değiştir , bölümüne tıklayıp , başlığı oradan istediğin şekilde değiştirebilirsin