:)) Kış sezonu gelince virus harekete geçiyor sanırım. Bende de kaşıntılar başladı ama çok artmadan durdurmaya çalışıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN
Bu mevsim bende üretime başladım
Görünüşü çok güzelde performans nasıl? Test ettiniz mi?
Birkaç saattir deniyorum. İlk çalıştırdığımda oldukça sert bir ses vardı ancak giderek yumuşuyor sanırım 50-100 saat sonra kıvama gelecek Mutlu olacağım herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: by@li
Teşekkür ederim.
Evet, önlere stereo performansı iyi bir kablo, surroundlarıda orta halli f/p iyi bir kablo ile sisteme son şeklini vermek istiyorum.
Sonrada sıra 3D projektör ve perde ile noktayı koymak.
VDH Revelation tavsiye ederim, biamp kullanıyorum çok memnunum .
3D projeksiyon demeyin bana... Hemen kaşıntı başlıyor bende.. Zor duruyorum zaten..
3D TV 'de hani camdan çıkıyor gibi oluyor ya. 3D projeksiyonda gayrı ihtiyarı korunmaya çalışıyorsun
TV ile hiiiiiç alakası yok
HI-DEF-MAN hocam...Ver gazı... Allah razı olsun
Subwooferdı konumuz projeksiyon daha ağır bastı herhalde.Hi-Def biraz Subwooferdan bahsedebilirmisin? Kare Driver, dikdörtgen kutu görmek şaşırtmadı desem. gözlerim yanıltmıyor değil mi?
quote:
3D TV 'de hani camdan çıkıyor gibi oluyor ya. 3D projeksiyonda gayrı ihtiyarı korunmaya çalışıyorsun
TV ile hiiiiiç alakası yok
Zaten almışken 3D proj. almak lazım. TV 'nin 3D 'si bende sinema hissi uyandırmıyor.
quote:
Birkaç saattir deniyorum. İlk çalıştırdığımda oldukça sert bir ses vardı ancak giderek yumuşuyor sanırım 50-100 saat sonra kıvama gelecek Mutlu olacağım herhalde
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Subın ampli ünitesi hazır bir ünite mi? El yapımı falan mı?
Evet KICKER S15L7 Mecburen araç subwoofer'ı kullandım . Burada sağlam bir bass bulmak imkansız. RE Audio ile arada çok gittim geldim ancak çok fazla harcamamak için Kare bası tercih ettim hem de farklı olur diye düşündüm.
kapalı kutu - Çift Bobin - 36Hz 'e tune edilmiş 500watt RMS ve 1000 Watt Peak DH LABS Kablolama ve WBT terminaller.16hz seviyesinde in-room 93db görürse amacıma ulaşmış olacağım.
Amfi ise 900 watts RMS Subwoofer amfisi... ancak ben 8 OHM bağladım şu anda 450watt alıyorum biraz çalışsın 2 OHM 'u deneyeceğim. Sanırım Dinamik olarak 2.000 watt'ı görür.
Valla helal olsun,
MM de epson 3200 var nasıl bilirsiniz?
quote:
Evet KICKER S15L7 Mecburen araç subwoofer'ı kullandım . Burada sağlam bir bass bulmak imkansız. RE Audio ile arada çok gittim geldim ancak çok fazla harcamamak için Kare bası tercih ettim hem de farklı olur diye düşündüm.
kapalı kutu - Çift Bobin - 36Hz 'e tune edilmiş 500watt RMS ve 1000 Watt Peak DH LABS Kablolama ve WBT terminaller.16hz seviyesinde in-room 93db görürse amacıma ulaşmış olacağım.
Amfi ise 900 watts RMS Subwoofer amfisi... ancak ben 8 OHM bağladım şu anda 450watt alıyorum biraz çalışsın 2 OHM 'u deneyeceğim. Sanırım Dinamik olarak 2.000 watt'ı görür.
Özellikleri güzelmiş... Umarım pişince istediğiniz gibi olur. Hayırlı olsun.
2 tane 3200 alırsan 3D 'nin kralını yaparım
Gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: by@li
Valla helal olsun,
MM de epson 3200 var nasıl bilirsiniz?
Ne kadarmış? Ben kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.
enerji78 iyi dileklerin için teşekkür ederim. Oyuncak oldu benim için iş stresini atayım yeter diye düşündüm ... İşe de yaramıyor değil hani