Şimdi Ara

AKTİF SUBWOOFERLAR (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.848
Cevap
59
Favori
226.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Sevgili Astramastra ve Aticus3

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

60kg civarında olduğundan (amfi hariç) taşımak konusunda hevesli olanların birkez daha düşünnmesini öneririm. Bu arada bu gördüğünüz 1 adedi 2.cisi de var. Hafta Sonu o da bitiyor

Bu kadar ağırlığı veren nedir? Sadece sürücü değildir herhalde değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Önlere aq cv8 deneyin. Güzel kablodur hemde nispeten hesaplıdır.

O kabloları inceledim. Ama performansı konusunda biraz kararsızım, sizin deneme şansınız oldumu Altan bey?

Performansı gayet iyidir. Bir dönem kullanmıştım ama hangi setup la hatırlamıyorum :)

Ok. teşekkürler.
    Siz iyi dedikten sonra sorun yok. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Hayirdir bi yarisma varda biz mi bilmiyoruz

Yok canım benim kimseyle yarışmak gibi bir niyetim yok

Benim yarışım kendimle

Ne güzel :)
  • Merhaba,

Aşağıdaki markayı duyan var mı? İnternette yorumları okurken rastladım.

http://www.bkelec.com/index.htm

http://www.avforums.com/reviews/BK-XXLS-400-Subwoofer-Review.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 13 Aralık 2011; 20:56:41 >
  • Duyduk ve REL ürünlerinin birebir taklidi şeklinde üretim yapan bir İngiliz firması olduğunu biliyoruz kendilerini Tabi daha uygun fiyatlarla
    Ancak Türkiye'de yoktur sanırım.
  • Evet yorumlarda benzer daha uygun fiyatlı Rel'den taklit midir bilmem bazı özellikleri benzemiyor. Türkiyede yok ama gönderebilirler diye düşünüyorum.
  • Gönderseler dahi dinlemeden alacak mısınız ki?
  • Mecbur kalırsam evet. Dinlediklerim şu an TR'de yok. Onları getirtebilirsem başka. Fiyatıda makul , yorumlar fena değil, beğenmezsem satarım diye düşünüyorum. Buda en pahalı çözümleri Monolith

AKTİF SUBWOOFERLAR

AKTİF SUBWOOFERLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 14 Aralık 2011; 17:42:45 >
  • REL QUAKE ki REL'in en çok satan subwooferıydı vs. BK ELECTRONICS

AKTİF SUBWOOFERLAR

AKTİF SUBWOOFERLAR
  • Can Hifi'ın getirdiği MJ Acoustics ve BK taklit etmiş bu tasarımı. Ancak güçleri ve fiyatları benzemiyor :) . Downfiring ve Forwardfiring olarak aynı modeli çeşitlendirmiş BK , neye göre seçmeli ?
  • Ne kadarlık bir bütçen var bilmiyorum ama bence böyle bir maceraya girme üst düzey bir ürün de değil zaten.

Bildiğim kadarıyla sıfır bir cihaz istiyorsun. CREAM Audio'da DALI IKON SUB MK2 denemeni isterim. Uğur beyle görüşürsen fiyat konusunda da gerekli yardımı yapacaktır.

Ben bu Sub'ı dinledim oldukça müzikal ve sinemada da verimli. BK 'dan ve REL T serisinden de oldukça iyidir.

0216 478 00 83 CREAM

AKTİF SUBWOOFERLAR
  • Teşekkürler . Bu arada downfiring , front firing farkının neye etki edeceği hakkında birşey diyebilirmiyiz? Subwoofer speclerine baktım Crossover 50-130 hz demiş ne anlama geliyor? HPF, Cutoff ayarı mı?

Böyle bir yorum da var.http://www.avguide.com/review/dali-ikon-loudspeaker-system

The sub is decent, but the weak link in the system. Those who value low-frequency musicality should consider subwoofers from other makers. There are plenty of good ones at this price. Action movie fans will be delighted, however.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 14 Aralık 2011; 22:59:59 >
  • Eğer Dali IKON'lardan oluşan bir sistemin varsa IKON Subın bu sistemin duvar sallayan bir yapıda ancak müzikal olarak sistemin zayıf halkası olduğu söylenmiş. Ancak bu IKON SUB için yazılmış herhalde MK2 modeli daha geliştirilmiş bir model .
  • Dali ikon mk2 benim de istediğim bir model ancak henüz dinleyemedim.Yorumlarını okudum film için çok iyi olduğunu biliyorum yalnız müzik performansını bilmiyorum açıkcası . @HI-DEF-MAN özellikle müzikte öneriyorsanız ön sıraya koyabilirim.
  • Müzik'te iyi sonuç verecek sub konusunu açıklığa kavuşturmak lazım. Sub'ın müzikte pek işi olmaz aslında. Normal şartlarda Full-Range bir hoparlörün müzik için frekans bandında üretemeyeceği tını olmamalı ancak özellikle elektronik müzik dinlerken subın katkısını da gözardı etmemek gerek. Ya da bookshelf bir hoparlör kullanıyorsanız alt frekanslara yardımcı olarak kullanılabilir.

Sub'ı müzikte kullanırken özellikle ön hoparlörlerle bir ahenk oluşturacak şekilde ayarlanmasına ihtiyaç vardır. Aksi takdirde müzikte eşleşme sorunu yaşarlar.Sinema izlerken bunu hissetmeyebilirsiniz sadece LFE sinyalerinden sorumlu olduğundan subwoofer..

Dali Subwooferlar'ın müzikte iyi oldukları sadece benim fikrim değildir. Zaten bilinen bir gerçek . Genellikle kapalı kutu (Sealed) dizaynları güç olarak abartıya kaçmayan ancak kaliteden de ödün vermeyen amfileri . Özellikle Kağıt kullanarak üretilen sürücüleri hızlı, etkili bass üretiyor.

• Teşekkürler yorum için.

Polk Audio subwooferları dinlemiş olanlar var mı?Proav da varmış galiba.
  • Polk Can Hifi da da vardı galiba.
  • Arkadaşlar belki konu dışı olacak ama...

Bir adet Iomega iConnect aldım.
    HDD leri bir araya topladım.
    Popcornda ethernet üzerinden filmleri seyrediyorum.

Hepsini topladığım yerde

Iomega iConnect
    3 adet adaptörlü HDD
    TV
    2 adet Uydu
    Telsiz Telefon
    Logitech Harmony Şarz Ünitesi
    Modem

Toplamda 10 adet fiş var.
    Uzatma yanına uzatma çok can sıkıcı bir görüntü oluşturuyor.
    Başlı başına HDD adaptörleri zaten uzatma kabloların fiş yerleri çarpraz olduğundan bir tane uzatmayı tek başına bitiriyor.
    Bu HDD lerin elektrik beslemelerini tek bir kabloyla veya daha uygun şekilde toplamak mümkün değil midir?
  • Kablo derleme toparlamada incelik doğrusu , çok toz toplayan cihazlarla evdekilerle başetmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir
    Toplamda 10 adet fiş var.
    Uzatma yanına uzatma çok can sıkıcı bir görüntü oluşturuyor.
    Başlı başına HDD adaptörleri zaten uzatma kabloların fiş yerleri çarpraz olduğundan bir tane uzatmayı tek başına bitiriyor.
    Bu HDD lerin elektrik beslemelerini tek bir kabloyla veya daha uygun şekilde toplamak mümkün değil midir?

HDD er aynı marka-model ise (ki dijital sistemlerde voltajlar fazla değişmez. 3.3-5-9-12 bu yuzden adaptor psu sıkıntı olmaz bence.:) aynı DC PSU kaynağından beslensinler. olur.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.