Şimdi Ara

Aktivasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün ingiltereden gelen bir i-phone 3gs aldım. bu telefon hiç jelatini dahi açılmamış bir şekilde elime ulaştı. Yani daha önceden hiç sim kart takılmamış . turkcell kart takarak açtım ve uyarı olarak " the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported "çıktı. ve emergency call yazısıçıkıyor. elimde de malesef orjinal sim kartı yok takıp aktive edebileceğim (hangi gsm şirketinin kartı olduğunu da bilmiyorum). Neyse belki jb yükledikten sonra düzelir diyerek içerisinde 3.1 olmadığı için akşam biraz uğraştırmasına rağmen jailbreak uyguladım.http://www.ingiliz-anahtari.com/iphone-genel/11958-iphone-3gs-jailbreak-unlock-resimli-anlatim.html anlatımına göre. anlatımda geçen son ekran olan Done yazısını gördüm ve finish e tıklayarak işlemi bitirdim. tekrar açtığımda yine aynı ekran "emergency call" geldi.http://forum.donanimhaber.com/m_33013590/tm.htm de yazdığı 3G_unlock işlemini denedim. command promt ekranında ilerlerken (writing 22240 ... diye başlayan satırda )windows'un hatası çıktı dont send deyip geçtiğimde de press any key to continue diyip programdan cıktı .
    şimdi ne yapabilirim ne yapmamı önerirsinz. bu sorunun çözümü ilgili bilgisi olan var mı ? i-phone 3gs alıp da menüsüne dahi giremiyorum ya o cidden kötü bi durum lütfen yardım edin

• Şu an hangi versiyon yüklü bilmiyorum yeni aldığınıza ve yaptığınız işlemler olmadığına göre versiyon 3.1 şu an 3GS Fw 3.1 için jailbreak ve unlock çıkmadı siz özellikle unlock bekleyeceksiniz forumu takip edin öyle usulca çıkan birşey değil herkez çıktı diye bağırır inşallah uzun süre beklemezsiniz.
  • telefonu aldığımdan beri hiçbir şekilde restore işlemi ve update işlemi yapılmadı ve yönergeleri izleyerek jailbreak yaptığımda işlem başarılı bir şekilde tamamlandı . 3.1 olsa bu işlemin olacağını sanmıyorum . sorunum sadece telefon şimdiye kadar itunes da hiç aktive edilmemiş o sebepten sadece acil aramalar ekranında kalıyor bence
  • o islemleri nasil yaptiginiz hakkimda hic bir bilgim yok ama bence yabanci bir sim kart (turkcell avea ve vodafon harici) telefona takin sim kilit aktif olmasin ki bu cok onemli... birde bu sekilde aktif edin haaa birde itunes de telefonun authorize etmeyi unutmayin... kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FMRTE 24 Aktivasyon Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.