Şimdi Ara

aktivasyon sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanyadan gelme simlocklu 4.1 verisyonlu bir iphone 4 aldım ve unlock çıkmasını bende bekliyorum. daha önce çok az kullanıldığı için ayarlardan iphone sıfırla menusunden tüm ayarları sıfırla dedim ve yaptı şimdi ise no sim card installed diyor. aktivasyon işlemi için şimdi almanyadan vodefondan alındıgı için alman vodefon sim kartımı takıp aktivasyon yapmalıyım. yoksa başka çaresi var mı ?
    teşekkürler.

• Aktivasyon falan gerek kalmıyor kardeş benimde öleydi unlock için önce bir jailbreak hazırlanıyor ve onun sayesinde önce ondan kurtuluyosun yani kart falan bulmana gerek yok sen sadece iphone 4 için unlock bekle , söylenenleri yap halledersin.
  • Raphaell kardeş teşekürler ama ben şunu soruyorum. Hada önceden telefonu sim kartsız yani ipod olarak açabiliyordum ama şimdi, aktivasyon ekranında kaldı. itunese bağlayın işareti çıkıyor ben bu durumda unlock çıktığında o ekranı geçemediğim için sorun yaşamıyım.
  • o zaman ya üniversal kart bulup yapacaksınız ya da jailbreak yaparsınız bu şekilde hacktivation yükleyerek çözersiniz sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.