Şimdi Ara

aktiviteli sakin doğa/deniz tatil tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaz ayına bişey kalmadı sevgilim ile bir kaç günlüğüne tatile gitmek istiyoruz ama "evet! buraya gitmeliyiz" diyebileceğimiz bir yer bulamadık henüz. başta kelebekler vadisini düşündük ama okuduğum bir çok yorumdan sonra oranın çokta iç açıcı bir yer olmadığını anladım (doğa ve deniz mükemmelmiş ama insanlar ve işletme berbatmış). sakın bir yerde gösterişsiz ucuz bir oda ve güzel aktivitelerin (bisiklet turu, at binme, sandal turu,yürüyüş,yüzme,hamakta yatma v.b.)olduğu bir mekan arıyoruz. bu başlık altında tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim bende bulduğum güzel yerleri buraya eklerim belki benim gibi bir kaç kişiye yararlı olur

• tatil düşünen yokmu hiç ya biraz araştırma yaptım ve kuşadası gözüme takıldı hoş bir yere benziyor erken rezervasyon ve peşin fiyat indirimi ile çok tatli bir hotel buldum, hotel carina. hazıran ayında çift kişilik oda kişi başı 45tlye geliyor (oda+kahvaltı) odaların balkonları var ve balkondan denizin üzerinden batan güneş manzarası var . bu hotelde kalan var mı arkadaşlar internetten araştırma yaptım yorumlar fena değil, asıl merak ettiğim kuş adasında yapabileceğimiz ilginç ne var? gitmiş arkadaşlar hatta orada oturan arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen.

• fethiye der noktayı koyarım birde bodrum var ne kadar gitmek istersiniz birşey diyemem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

fethiye der noktayı koyarım birde bodrum var ne kadar gitmek istersiniz birşey diyemem .

Hocam tavsiyeleriniz nelerdir haftasonu gidip arac olmadan neler yapilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

fethiye der noktayı koyarım birde bodrum var ne kadar gitmek istersiniz birşey diyemem .

mayısa kadar sanırım denize girmek zor ama babadağ da yamaç paraşütü yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

mayısa kadar sanırım denize girmek zor ama babadağ da yamaç paraşütü yapabilirsiniz.

Mayis ortasindan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olympos'u tavsiye ederim , ayrica turlar aracılığıyla bir cok adrenalin aktivitelerine katılabilirsiniz m

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tavsiyen sonrası bir baktım fethiye çok güzelmiş ölüdenizde paradise garden otelden 5gece rezerve ettim. ölüdeniz de yapılabilecek bir çok aktivite keşfettim gitmek isteyen olursa fikir olsun diye yazayım. at üstünde ile doğa turu, jeep safari, 12 ada ve koylara tekne turu, yamaç paraşütü,deniz araçları (jetski,muz,hız teknesi...) doğa yürüyüşü, squba diving, kültür turları ve aklıma gelmeyen bir çok şey :D ama en güzeli o güzelim ölüdeniz plajında sıcağın anlında denizde yüzmek olacak bence .

• quote:

Orijinalden alıntı: gecesefasi_52fb

quote:

tavsiyen sonrası bir baktım fethiye çok güzelmiş ölüdenizde paradise garden otelden 5gece rezerve ettim. ölüdeniz de yapılabilecek bir çok aktivite keşfettim gitmek isteyen olursa fikir olsun diye yazayım. at üstünde ile doğa turu, jeep safari, 12 ada ve koylara tekne turu, yamaç paraşütü,deniz araçları (jetski,muz,hız teknesi...) doğa yürüyüşü, squba diving, kültür turları ve aklıma gelmeyen bir çok şey :D ama en güzeli o güzelim ölüdeniz plajında sıcağın anlında denizde yüzmek olacak bence .

Saklıkenti unutma!

quote:

quote:

quote:

quote:

Mayis ortasindan sonra

mayıs ortasından sonraysa kapağı fethiyeye atman yeterli gerisini sen oraya bırak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 9 Nisan 2014; 16:57:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.