Şimdi Ara

AKÜ BOŞALMASINDAN SONRA MARŞTAN GELEN SES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen cuma günü arabayı evin önüne bıraktığımda radyoyu açık unutmuşum. (orjinal teyp değil)
    2 gün o şekilde kalınca akü bitmiş.Pazartesi bir arkadaşın arabasıyla gidip aküyü şarj ettik. Şu an çalışmada bi sıkıntı yok bu sabah rahatça geldim iş yerine.
    Sorun şu ki arabayı çalıştırırken araç çalışıyor rahatça ama marşın sonunda tam araba çalışırken cızırtı gibi bir ses geliyor. Bu ciddi birşeymidir ne yapmam gerekir?
    Teşekkürler.
    Araç 206+ 1.4 Benzinli

Edit : Aküyü sanayide elektrikçiye ölçtürdüm ve aküde sorun olmadığını söyledi.
    Çıkan sese gelirsek sadece sabahları 2-3 güne bir yapıyor ama öğle vakti gibi çalıştırdığımda ses olmayınca hiç dokunmadım sorduklarımda sıkıntı yok falan dedi.
    Yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunwall1 -- 5 Mayıs 2017; 8:35:1 >

• akü gücü çok zayılamıştır biraz aracınızla gezin bu aralar mümkünse hafta sonu 200 km yol yapın yada iyi bir elektrikçide aküyü şarja verin
  • triger kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kömürü bitirmişsin gibi birşeyler dedi tam anlamadım onla alakası olabilir mi ?
  • BİRAZ ÖYLE BİNİN MARŞ KÖMÜRÜNDEN OLABİLİR OLSA BİLE 70 TL ÜCRETİ VAR
  • Böyle konu silinmez , nasıl çözdüğünüzüde yazında yarın birgün aynı sorunu yaşayan biri arama yaptığında konunuzu görebilsin. İlerde birgün birine lazım olur diye konuyu saklamak gerek, forumun amacıda budur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 4 Mayıs 2017; 17:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Haklsınız düzelteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.