Şimdi Ara

Akü İkaz Lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008 model Opel Corsa 1.4 LPG'li otomatik şanzuman bir aracım var.

Dün akşam benzincide motoru durdurdum lakin içindekiler müzik dinliyor diye kontağı tam kapatmadım. Şansıma istasyonda mesai değişimi olduğu için 7-8dk pompacı bekledim.

Arabayı çalıştırdığımda akü ikaz lambasının yandığını gördüm. 7-8 dakika müzik dinlemekle şarj bitecekse çöpe atayım bu arabayı? O kadar sinirliyim şu an.

2 sene önce de bir iki kez yanmış ama arabayı çalıştırdıktan kısa süre sonra sönüyordu daha sonraları hiç yanmamaya başladı. Tekrar aynısını ümit ediyorum lakin lamba yandıktan sonra 1 saat kadar daha arabayı kullandım (TEM otoyolunda 110-120km hızla)

Buna rağmen ikaz lambası sönmedi. Eve vardığımda arabayı durdurdum. Biraz bekleyip tekrar çalıştırdım, yanmaya devam etti, bu sefer çalıştırmadan arıza lambası da yandı. Araç beynine bir arızayı kaydetti artık nedir bilmiyorum.

Kısacası 8dk müzik dinlediğim için aküye 300 lira para vermek istemiyorum. Sizce tekrar kendini şarj edebilir mi? Elektrikçiye götürüp ölçtürsem oradaki herif bana akü kakaklamak için %100 bitmiş diyecek. Oradaki ölçümlerde akünün hala iyi durumda olduğunu gösterecek durumları bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Sevgiler, saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alternatör'e bir baktırın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    airbag ikaz lambası
    17 yıl önce açıldı
    akü şarj lambası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.