Şimdi Ara

Akü kutup başları sökülürse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
44.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisizliğimden soruyorum bizim araç tamire girmişti ve akü kutup başları sökülmüş, ancak beyni sıfırlanmış, kapılar kitlenince otomatik ışıkların,farların,göstergelerin sönmesi gibi özellikler gitmiş.
    Sizce bu mümkün mü yoksa aracı servise sokmalı mıyım?Ben bazı parçaların değiştiğinden şüphelendim?

• Bilen biri yorum yaparsa sevinirim
  • Beynin sıfırlanma olayı doğru lakin o özellikler de beyin sıfırlanınca gider mi bilgim yok. Benim başıma gelen teyip kodu istemesi oldu. Siz araç bilgisayarına giriş yaparak bu özellikleri geri getirebilirsiniz büyük ihtimalle. Araç kullanma kılavuzunuz varsa veya internetten aratırsanız yaparsınız sanırım servise gerek kalmaz.
  • Aracınız ne bilmiyorum ama evet bu mümkün.bu durumlar için teybin kodu vardır evraklarının içinde onu ister yeniden çalışmak için onu bulmanız Lazım bulamazsanız mecbur servise gideceksınız onlar Aracın şase numarasından bakıp bulacaklar.başka yapılması gereken bir şey varsada serviste yaparlar.silinen özelliklerin aracınızı Sıfır aldıysanız eğer o an yaptığınız gibi yeniden kişiselleştirilmesi Lazım.mümkün olduğu kadar çok acil bir şey olmadıkça güvenmediğiniz yada tanımadığınız tamircilere aracınızı teslim etmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işleri hiç bilmiyorum diyorsanız bilen birinden teknik yardım ALIN.

• araç megane 2 il dışında kaza nedeniyle böyle bir şey oldu ne yazık ki ben başında yoktum araç bana geldiğinde bu şekilde geldi kendine has özelliklerinin gitmiş olmasına anlam veremedim açıkçası ilk sürüm olsa dahi bu özellikler vardı sonradan biraz değişikliğe gidildi ancak bu kadar boş hale gelmemeliydi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4sus

Bilgisizliğimden soruyorum bizim araç tamire girmişti ve akü kutup başları sökülmüş, ancak beyni sıfırlanmış, kapılar kitlenince otomatik ışıkların,farların,göstergelerin sönmesi gibi özellikler gitmiş.
    Sizce bu mümkün mü yoksa aracı servise sokmalı mıyım?Ben bazı parçaların değiştiğinden şüphelendim?

Farlari otomatige almak icin farlar kapali konumda iken far kokunun ucundaki auto yazan dugmeye ekranda "otomatik far aktif"yazana dek basili tutun. Kaoilar icinde orta konsoldaki kilit dugmesini sesli ikaz gelene kadar basin. Deaktif olnusturlar aku uzun sure sokulu kalsiysa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    conta yanık araç
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

Bilgisizliğimden soruyorum bizim araç tamire girmişti ve akü kutup başları sökülmüş, ancak beyni sıfırlanmış, kapılar kitlenince otomatik ışıkların,farların,göstergelerin sönmesi gibi özellikler gitmiş.

Farlari otomatige almak icin farlar kapali konumda iken far kokunun ucundaki auto yazan dugmeye ekranda "otomatik far aktif"yazana dek basili tutun. Kaoilar icinde orta konsoldaki kilit dugmesini sesli ikaz gelene kadar basin. Deaktif olnusturlar aku uzun sure sokulu kalsiysa.

hocam şu 24 r- yazan kutu değişmiş acaba bu nedir biliyor musunuz?

• quote:

quote:

quote:

Ana sgorra kutusu o. Buyuk ihtimal hssar aldigi icin degisti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ana sgorra kutusu o. Buyuk ihtimal hssar aldigi icin degisti.

öncelikle çok teşekkürler
    dediğinizi denedim tuşa baya uzun bastım hiçbir şey olmadı

• Yol bilgisayarıdan menüsünde bahsettiğiniz özellikler açılıp kapanabiliyor olabilirmi? Kullanma kılavuzuna bir göz atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane da otomatik camlar bozulur ve radyo sıfırlanır...tekrardan ayrlamak lazım...
  • Araba authentique donanima mi inmiş yani akü sökülünce
    Akü sökülünce dokunmatik camlar iptal olur, gunluk km ve yol bilg.verileri+ radyo gider..
    Camları bir kez elle tam basarak acip kapamak, dokunmatik ozelligini tekrar devreye alir..radyoya kod girmek gerekir.. aydinlatma konusunda bilgim yok.. menude ayari vardir belki..

• aman ya klavuzu da yok 2. el olarak almıştık araç bizde 1 yıldan fazladır var ancak böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştık :D
  • Peki araci calistirinca yol bilgisayari ekraninda otomatik far ve ya herhngi bir hata uyarisi
    veriyor mu?

• Niye bu kadar kasıyorsunuz ki? Bu belli ki basit bir ayar eksikliği. Yetkili servise gidin. Ücretsiz yaparlar. İki dakikalık iş.
  • yok herhangi bir uyarı vermiyor
  • Hocam aracınız ile hiç uğraşmayın servise götürün cüzi miktar karşılığında hallederler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.