Bildirim
aküden ceptelefonu şarj cihazı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
devreye gerek yok..otomatik yaptirmicaksaniz tabi..lm7805 alip bacaklarina telefon soketine uygun jaki bagladihinizda telefon sarj olacaktir..tabi regulator sarj sirasinda isinir.bunun cozumu icinse regulatore kucuk bir aleminyum vidalayip isinin dagilmasini saglayabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç çakmak grişleri için olan şarz aletini alıp kullanabilirsiniz. Söküp direk aküye bağlayabilirsiniz ya da harici çakmak girişini aküye takıp kullanabilirsiniz. Telefon hassas cihaz olduğu için proesyonel ürün kullanmakta fayda var.
Haklısın CarnageTR
telefon hasas bir cihazdir benim bir sorum daha olacak araç bu bahsettigin cihaza 2 dişi usb çıkışı takila bilirmi aynı anda 2 telefonu birden sarj ede bilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bundan alip kullanabilirsiniz.
[simage]www.ekstrafiyat.com/image/cache/data/ekstrafiyat/cift-usb-girisli-arac-cakma-soketi-1-500x500.jpg[/simage]
Tam istediğim cihaz sağolasın kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: PC dünyası
Tam istediğim cihaz sağolasın kardeş
arac cakmak sarji tlf yavas şarj eder, çünkü akim sınırlaması vardır. Eger tlfnun akilli tlf ise 7805 kullanıp data uçlarına voltaj göndererek orjinal gibi hızlı ve güvenli sekilde şarj edebilirsiniz...
12 volt ve 7805 ile telefon şarj etmeye kalkışırsan 7805 ateş gibi ısınır. Cpu Soğututucu ancak kurtarır. Mc34063 lü bildiğin Çakmak şarjı 1 amper ile şarj edebiliyor hem de step down olduğu için enerji ziyan Olmaz
Ben oto cakmakligi aldim olmadi neden
ustelik aldigim yerde denedim adam pirize bir aparat takti oto çakmaklıkgını ona takarak denedik telefon sarj oldu ama
eve geldim akuye taktim telefonun tusu kilitli iken sarj olunca acilir ve osekilde aciliyor ama sarj oluyor yazısı çıkmıyor yardimci ola bilecek biri varmi ?
-
+ ve - kutuplari dogru bagladiginizi kontrol edin. Akunun dolu olmasina dikkat et.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dogru bagladimda bende samsung s3 vardi o onda sarj oluyor yazisi cikmiyordu
Bir de general mobile discover vardi ondada ilk once sarj oluyor diyor sonradan sarj akimi cok yuksek diye hata veriyor du
bu cihaz cikisi 2li birde tekli olani vardi onu alip deneyim ondan olabilir mi?
(bu arada sarj aleti yandi deneriken 10 tl dendw olduk )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X