Şimdi Ara

Aküden gelen elektrik ile araçta bilgisayar çalıştırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lazer yazıcı için hiç uygun bir ürün değil. Lazerlerin elektrik tüketimi çok yüksek. Biz portable yazıcılar tavsiye ediyoruz müşterilerimizi bu konuda. Eğer baskı maliyeti gibi bir derdin varsa artık baskı maliyeti çok ucuz olan hp 2060 gibi yazıcılar bulabilmek mümkün. Lazer yazıcı için inventör ben hiç görmedim 300w ya kadar aracın desteklemez tabi kullandığın cihaz tır falan değilse.

Bu arada baz dizel araçlarda 24watt çıkışı var eğer aracının çakmaklığı 24watt ise bu önerdiğim invertör olmaz 24wattlık alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir DOĞAN

Lazer yazıcı için hiç uygun bir ürün değil. Lazerlerin elektrik tüketimi çok yüksek. Biz portable yazıcılar tavsiye ediyoruz müşterilerimizi bu konuda. Eğer baskı maliyeti gibi bir derdin varsa artık baskı maliyeti çok ucuz olan hp 2060 gibi yazıcılar bulabilmek mümkün. Lazer yazıcı için inventör ben hiç görmedim 300w ya kadar aracın desteklemez tabi kullandığın cihaz tır falan değilse.

Bu arada baz dizel araçlarda 24watt çıkışı var eğer aracının çakmaklığı 24watt ise bu önerdiğim invertör olmaz 24wattlık alman lazım.

araç desteklemez derken nasıl yani alt tarafı inverteri aküye bağlayacaksınız çıkış alacaksınız watt ve voltu inverter yükseltiyor zaten neden desteklemesin.

@BAM TELİ
    arkadaşım sen bu konuyu elektronik bölümüne aç işin ustalarından yardım al.yanlış yönlendirme olmasın

• kamyonlarda yada kamyonetlerde 24v kullanılır ben dizel hiçbi arabada 24v elektrik aksamı görmedim
  • arkadaşlar bu zımbırtıyı kullanacağım araç minibüs tipi bir araç..

yahu o benzinli jeneratör tavsiye eden arkadaşa da ne diyeyim bilmiyorum ...
  • evet arkadaşlar ne diyorsunuz bu konuda ?
  • 500wattlık kaliteli bişey al hocam,zaten bu inverterlerin geneli direk aküye bağlanıyor çakmaklığa bağlananları düşük güçte olanları sanırım.
    hiç bir sorun olacağını sanmıyorum VIP transporter ları falan görmüşsünüzdür adamlar arabaya 106 ekran lcd,ps,buzdolabı birsürü ıvır zıvır takmışlar hepsinide inverterden besliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Pardon odanı arabaya mı taşıycaksın ? Herşeyi aküye bağlıyorsun

+1000...
  • yahu şu konunun cılkını çıkartmaya çalışanlar yorumlarını kendisine saklasın..
  • Arkadaşlar o zaman bana; şarj edilebilir yazıyı tavsiyesinde bulunurmusunuz/
  • portatif yazıcılar biraz fiyatlıdır ancak şunu inceleyebilirsin.http://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Printers/Inkjet/PIXMA_iP100/ ancak batarya ayrı satılıyor bu üründe satın alırken batarya dahil mi diye sor. Gerçi bu yazıcı biraz fiyatlı bir üründür haberin olsun en son 800 lira civarı gibi hatırlıyorum 2009 un son çeyreğinde görmüştüm uzun süredir piyasada yok.
  • arkadaşlar şu iki konu üzerinde yoğunlaştım;

1-Ya Mürekkip Püskürtmeli yazıcı alacağım, onun da güç kaynağını

linkte olan adaptörden alarak besleyeceğim,http://www.hizlial.com/bilgisayar/guc-elektronigi/akasa-arac-ici-kompakt-dc-12v-ac-220v-donusturucu-inverter-adaptor-ak-mx008_30.047.5031.0001.htm#tabs

2-Ya da invertör alacağım, şu aşamada invertör çok pahallı benim için uygun olan şuan için 1. seçenekte belirttiğim konu oluyor.

Fakat birinci seçenekte belirttiğim husus içinde şu var; eğer ben birinci belirttiğim seçenekteki ürünü alırsam bu ürün ile mini bilgisayarımı ve mürekkep püskürtmeli yazıcıyı çalıştırabilirmiyim, veya mürekkep püskürtmeli yazıcı ile mini bilgisayarımı çalıştırmak için alacağım araç kiti (invertör'ün) özelliği ne kadar olmalıdır?

İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatif Statü Hakları -- 22 Nisan 2011; 20:01:33 >

• Ankara Konya sokaktan 40 TL ye alınma üzerinde 300w yazan ancak ne kadar watt ürettiği meçhul pekte kaliteli olmayan bir inverter ile P4 3.0 ghz 19 inch LCD monitör Desktop bir bilgisayar 1-1,5 saat (motor çalışmadan) sorunsuz olarak çalıştırabiliyoruz. (Daha fazlasını deneme şansımız olmadı sadece elektrik kesildiğinde arabayı cama yanaştırıp ordan kablo çekmiştik.) Ancak ikinci bilgisayarı kaldırmadı ve aynı inverter ile HP Lazerjet 1020 yazıcıyıda kaldırmıyor.

Bilgisayar olarak ne kullanacaksınız onu tam bilmiyorum (mini bilgisayar demişsiniz bu Netbook ise şu 10 inch olanlardan! onun lafını bile etmeye değmez) ama Lazer yazıcı kullanırsanız inverter'in hem kaliteli hemde 500w üzeri olması gerekir. 100-150 TL gibi bir fiyata alınabilir.

Nasıl bir baskı alacağınızı söylerseniz ona uygun bir yazıcı tavsiyesinde bulunabiliriz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 23 Nisan 2011; 0:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramerturk

Ankara Konya sokaktan 40 TL ye alınma üzerinde 300w yazan ancak ne kadar watt ürettiği meçhul pekte kaliteli olmayan bir inverter ile P4 3.0 ghz 19 inch LCD monitör Desktop bir bilgisayar 1-1,5 saat (motor çalışmadan) sorunsuz olarak çalıştırabiliyoruz. (Daha fazlasını deneme şansımız olmadı sadece elektrik kesildiğinde arabayı cama yanaştırıp ordan kablo çekmiştik.) Ancak ikinci bilgisayarı kaldırmadı ve aynı inverter ile HP Lazerjet 1020 yazıcıyıda kaldırmıyor.

Bilgisayar olarak ne kullanacaksınız onu tam bilmiyorum (mini bilgisayar demişsiniz bu Netbook ise şu 10 inch olanlardan! onun lafını bile etmeye değmez) ama Lazer yazıcı kullanırsanız inverter'in hem kaliteli hemde 500w üzeri olması gerekir. 100-150 TL gibi bir fiyata alınabilir.

Nasıl bir baskı alacağınızı söylerseniz ona uygun bir yazıcı tavsiyesinde bulunabiliriz.

Kolay gelsin.

Üstat öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, sorulara gelince;

Kullanacağım bilgisayar mini bilgisayar şu küçük bilgisayarlardan, yazıcı da benim yazdığımı çıkartsında nasıl olursa olsun, bahsettiğim şekilde aletin çalıştıracağı biçimde olan yazıcılar şuan için mürekkep püskürtmeli yazıcılar oluyor, mürekkep püskürtmeli yazıcıların kartuşları çok pahallımıdır?

• Kartuşları doldurtma yaparsanız,ortalama 5 tl dir.Yeni alaısanız yazıcı parasına kadar çıkar.Üstad araçta buzdolabı varmı?
  • Ülkerde bir tanıdığımız var laser yazıcı için kamyonda ayrı akü olduğunu söyledi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Kartuşları doldurtma yaparsanız,ortalama 5 tl dir.Yeni alaısanız yazıcı parasına kadar çıkar.Üstad araçta buzdolabı varmı?

Buzdolabı yok;ama siz alırsanız o da olur :))

yahu bırakın dalga geçmeyi :))

Allah aşkına 5 TL'ye kartuş mu dolarmış :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.