Şimdi Ara

Aküden gelen elektrik ile araçta bilgisayar çalıştırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araçta bilgisayar kullanmak istiyorum bunun için ne yapmak lazım?

Lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz?

• üstat orda net bilgi elde edemedim, bu gibi durumlarda aküye zarar verir mi araç zarar alır mı vs. gibi ve nasıl yapılacağı hususunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir DOĞAN

http://www.hizlial.com/bilgisayar/guc-elektronigi/trust-15834-100w-12v-dc%C2%B4-den-230v-ac%C2%B4ye-donusturucu-pw-2770p_30.050.1559.0025.htm

bu ve benzeri ürünler var hocam.

bu ürün çok rahatlıkla işinizi görecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

quote:

Orijinalden alıntı: Kadir DOĞAN

http://www.hizlial.com/bilgisayar/guc-elektronigi/trust-15834-100w-12v-dc%C2%B4-den-230v-ac%C2%B4ye-donusturucu-pw-2770p_30.050.1559.0025.htm

bu ve benzeri ürünler var hocam.

bu ürün çok rahatlıkla işinizi görecektir

Üstat bu alet aküdeki elektriği 100 W kadar mı yükseltiyor ?

başka bir merak ettiğim husus ise; bu aletin aküye zararı var mı ?

ilginiz için ayrıca teşekkür ediyorum.

• öylede denebilir bilgisayarın çalışması için gereken max güç 90 yada 120w kadardır laptopun adaptöründe output kısımında yazar.yani 100w inverter işinizi çok rahat görecektir ayrıca aküye bi zararı olmaz araba çalıştığı sürece güvenle aküyü bitirmeden kullanabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca ben bu alet ile yazıcıyı da çalıştırabilirmiyim.
  • evet mürekkepli ise çalışır ancak laser yazıcı ise sitesinden güç tüketim değerlerine bakmalısınız laserler daha fazla güç tüketirler
  • Pardon odanı arabaya mı taşıycaksın ? Herşeyi aküye bağlıyorsun
  • http://www.hizlial.com/bilgisayar/guc-elektronigi/trust-15834-100w-12v-dc%C2%B4-den-230v-ac%C2%B4ye-donusturucu-pw-2770p_30.050.1559.0025.htm#tabs

üstat şu alet işimi görür mü ?

yani lazer yazıcıyı çalıştırır mı ?

Yok yok odamı arabaya taşımayacağım:DDD
  • Arkadaşlar ben lazer yazıcıyı çalıştırmak istiyorum bu alet çalıştırır mı ya ?
  • hocam basit bi hesapla çalıştırıp çalıştıramayacağını anlarsınız.mesela bilgisayarınız 200 watt olsun yazıcıda 100watt olsun 2sini topladığımızda 300watt eder yani alacağınız inverter en az 300watt çıkış vermek zorunda.sizin alacağınız 100watlık inverter işinizi görmez sanırım bilgisayarınız max. kaç watt çekiyor yazıcınız kaç watt çekiyor bunları öğrenin inverter kolay iş
  • bu çıkış miktarlarını nereden bilebilirim.
  • cihazın üstündeki etikette yazar.bulamassanız bilgisayarın modelini yada parçalarının modellerini ve yazıcının modelini söyleyin ben bakayım netten
  • yazıcı modelini söyleseniz yeter laptopun donanımı iyi ise 90w çeker
  • samsung 1610 bu yazıcının akü ile çalışıp çalışmdığını nereden öğrenebilirim nerede yazar bu değerler?
  • Güç tüketimi 300 watt (basım halinde), 8 watt (normal).
    hocam siz en iyisi mürekkep püskürtmeli alın
  • 300watt mış 100watt da laptop olsa 400watt 100watta inverter kaybı falan olsa 500wattlık inverter işinizi görür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.