Şimdi Ara

akülü araba devre çizimi YARDIMMM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
45.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yazını tam okuyunca anladım
    anahtarın ilk sıradaki ayaklarına aküden gelen kabbloları
    orta sırayada motora giden kabloları bağla.

eğer olmazsa aküden gelen kabloları son sıradaki ayaklara bağla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser55 -- 24 Haziran 2013; 10:56:51 >
  • sa arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bağlayamadım hangi kablo nereye giriyor çözemedim
     akülü araba devre çizimi YARDIMMM
  • Herkese merhaba benimde bir sorum olacak bende oğluma 12 v akülü araba aldım fakat çok hızlı kalkıyor oğlumda korkuyor tabi. nasıl bir yöntemle yavaş kalkmasını sağlarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulu5

sa arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bağlayamadım hangi kablo nereye giriyor çözemedim

Abi sarı olan kabloyu ikinci akünün kırmızı ucuna takıcaksın. kırımızı olan kabloyu 1. akünün kırmızı ucuna takıcaksın ve siyah olan kabloyuda 2. akünün siyah ucuna takıcaksın anlaşılır olmadıysa resimde atabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhanakin

quote:

Orijinalden alıntı: sulu5

sa arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bağlayamadım hangi kablo nereye giriyor çözemedim

Abi sarı olan kabloyu ikinci akünün kırmızı ucuna takıcaksın. kırımızı olan kabloyu 1. akünün kırmızı ucuna takıcaksın ve siyah olan kabloyuda 2. akünün siyah ucuna takıcaksın anlaşılır olmadıysa resimde atabilirim

resim olursa sevinirim çünkü her denememde sigorta yanıyor...

• arkadaşlar elimde 2006 model pilsan süper traktör var aküsü yok 2 adet 6v 12 a akü ile çalışıyormuş anlatılanları okudum fakat hangi renk kabloyu akude tam olarak nereye bağlayacağız onu anlamadım 4 adet kablo çıkıyor fakat akulere bağlantı yapamadım . sigortları nereye bağlayacagız ve kaçlık olacak bilen varsa yardımlarını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızc

arkadaşlar elimde 2006 model pilsan süper traktör var aküsü yok 2 adet 6v 12 a akü ile çalışıyormuş anlatılanları okudum fakat hangi renk kabloyu akude tam olarak nereye bağlayacağız onu anlamadım 4 adet kablo çıkıyor fakat akulere bağlantı yapamadım . sigortları nereye bağlayacagız ve kaçlık olacak bilen varsa yardımlarını bekliyorum
    Hocam bizdede var ondan. Bizdeki 6v ile çalışıyor. Sonradan 6v ekledim. Kırmızı kabloları + diğerlerini -yapıp deneyin. Sigortalar + akü çıkış kablosuna bağlayabilirsiniz. 15amperlikti galiba bizdeki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.